- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Можя ли по някакъв начин да съм забременяла?
Значи..имах полов акт с партньор...той е по малък от мен.Когато му дойде да свърши го извади някъде 2 минута преди това.Изпразни се в презерватива..и не изглеждаше да е повреден или скъсан.Може ли по някакъв друг начин да съм забременняла след този акт и какви рискове от болести има.И има ли някаква опастност ако презерватива се е бил скъсал но не се е изпразнил във влагалището?
Благодаря!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Айде стига сте си вкарвали паранои...
Хем сте видели, че презерватива е здрав, хем можело ли да е скъсан, еми ся...
Не мога да разбера как може да си съчинявате такива глупости, всеки се страхува от забременяване и болести, но след като ти се тревожиш за абсурдни неща явно, че не ти е дошло времето да правиш секс...
Не може да си забременяла! А за болестите е отделен въпроса...венерическа болест трудно можеш да хванеш с презерватив...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
колкото и странно да звучи бебетата понякога не се правят толкова лесно
като си вкарваш в главата разни разнообразни само се притесняваш повече
"Целувка за лека нощ"
Няма няма.
а ако презерватива се е скъсал но не се е изпразнил в влагалището..?
a we ... se 1 da pita6 kato ne si qla moje6 li da napulnee6.apa moje i da moje6 edinstveniq siguren na4in da ne zabremenee6 e da duv4e6 duvka... vmesto sex...ina4e-koito go e strah ot me4ki da ne hodi v gorata
Не се паникьосвай толкова.Щом е бил здрав презервативът вероятността е нищожна(да не кажа нулева),същото е и за опасността от болести.
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
А в други случаи 'белята' става като от нищо, от една случайна и заблудена капка... Винаги има рискПървоначално написано от midnight...
![]()
California e napulno prav/a...Айде стига сте си вкарвали паранои...
Хем сте видели, че презерватива е здрав, хем можело ли да е скъсан, еми ся...
Не мога да разбера как може да си съчинявате такива глупости, всеки се страхува от забременяване и болести, но след като ти се тревожиш за абсурдни неща явно, че не ти е дошло времето да правиш секс...
Не може да си забременяла! А за болестите е отделен въпроса...венерическа болест трудно можеш да хванеш с презерватив...
za kfo zadavash takuf glupav vupros,fse edno "rukata mi ne e schupena,ama moje li da mi q gipsirat"
e kato si vidqla che e zdrav...a momcheto e sfurshilo v nego,mili malko we ....![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
освен да си забременяла от въздуха като дева мария друг начин не виждам...
а ми е мноол интересно... хем казваш, че презерватива е бил здрав, хем дали може да се е скъсал...![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind