.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: Kak da nadebeleq?

Guest

Kak da nadebeleq?

Znachi az sym 13 godini , 1.70 m wisok , 55 kg i mislq che sym malko klechka za moita wyzrast! Ta misylta mi e kak moga da nadebeleq osven hranitelni dobawki ! Az si qm suwsem normalno , daje poweche ot normalnoto , no qwno genyt e takyw ... A da pitam hranitelni dobawki ot kyde se kopuwat i kak se piqt ; kolko struwat? A i sled kolko wreme e efektyt ? Molq Wi ako ima kompetentni po temata neka da pishat!

Blagodarq !

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    eee dobre si be...az sum 170 i sum 45 kilograma(a ne sum kle4ka) verno e 4e ni mom4e ama...

Guest
    az smqtam 4e si dobre.nai mnogo o6te 3 kg no smqtam 4e si dobre.po-dobre slab ot kolkoto debel .BUDI OPTIMIST

Guest
    moje bi go mislq towa , zashtoto izwednuj mnogo drypnah na wisochina... ama naistina mnogo byrzo! I za towa a inache da znaete za teq hranitelni dobawki?!

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    gluposti kakvo li nedavam da si razmenim telata az sam 1.76/7 i sam 74 kila ebata a sam sportist pri tva mnogo aktiven
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Цитирай Първоначално написано от lina15
    eee dobre si be...az sum 170 i sum 45 kilograma(a ne sum kle4ka) verno e 4e ni mom4e ama...

Хмм аз съм 165см./45кг. и ме определят като слаба

Guest
    a nqkoi moje li da mi kaje za hranitelnite dobawki ...

Guest
    Защо са ти хранителни добавки ако не спортуваш нещо (фитнес примерно макар, че ти е рано на тази възраст) ? Ходи да тичаш(футбол и т.н.) праи си лицевиупори у вас ,яж в огромни количества и ще заякнеш

Guest
    ето така:

Фен
    Град
    in the middle of nowhere

Re: Kak da nadebeleq?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Znachi az sym 13 godini , 1.70 m wisok , 55 kg i mislq che sym malko klechka za moita wyzrast! Ta misylta mi e kak moga da nadebeleq osven hranitelni dobawki ! Az si qm suwsem normalno , daje poweche ot normalnoto , no qwno genyt e takyw ... A da pitam hranitelni dobawki ot kyde se kopuwat i kak se piqt ; kolko struwat? A i sled kolko wreme e efektyt ? Molq Wi ako ima kompetentni po temata neka da pishat!

Blagodarq !
    с кльопачка,мой
    First rule - I rule

Guest
    С повече сирене и боза!

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    каа се "с банички и бозь",бе
    First rule - I rule

Не ти трябват добавки пич. Хапвай си повече сладко и калорични храни.

angel4eto_666
    Guest
    ами кво толкова аз сам 172 и тежа 50 кг ама не ми пречи ,гадното е само че имам слаби крака ама от друга страна е хубаво 6тото няма6 целулит

green eyes
    Guest

slab:))

ooooooo,ne se pritesnqvai, ako naistina e ot gena nqma opraviq,az sym sy6tata-slaba ,ba6ta mi i toi e edna kleca,ama kakto kazaha po-dobre slab,otkolkoto debel

Guest
    Ако не си предразположен към надебеяване няма начин тогава всичко си става с времето към 40 ще станеш 100 кила.

Пък и определено си нормален за възраста си.

Blagodarq !
    протеини + фитнес и си готов

Guest

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA

Blagodarq !
    протеини + фитнес и си готов
    готов ама не... що не си мълчиш...

kofti
    Guest
    според мен е до ген - доста от моите съученици са по 180 а са по 60 кила а аз съм 178 и съм 75 кила, обаче като ям и дебелея а те ядат здраво и нищо ! но според мен е по-добре да си по якичък - те ходят зимат добавки протеини и на фитнес ходят а аз седя и правя нищо и в даскало като се фанем ги тръшкам един след друг на канадска и на лежанката може би защото баща ми е бил щангист ? дали може да е от тва някой може ли да каже

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kofti
    според мен е до ген - доста от моите съученици са по 180 а са по 60 кила а аз съм 178 и съм 75 кила, обаче като ям и дебелея а те ядат здраво и нищо ! но според мен е по-добре да си по якичък - те ходят зимат добавки протеини и на фитнес ходят а аз седя и правя нищо и в даскало като се фанем ги тръшкам един след друг на канадска и на лежанката може би защото баща ми е бил щангист ? дали може да е от тва някой може ли да каже
    и кво като ги тръшкаш на канадска канадската до голяма степен не зависи от силата.(примерно имам един приятел където е почти 2 пъти по силен и го бия на канадска).
    По темата:препоръчвам ти да ядеш повече.ако искаш да пиеш добавки по добре ходи и на фитнес.Ьранителните добавки са много видове така че отиди в някой такъв магазин и като си купиш на опаковката пише как трябва да се пият. \/

Голям фен

Blagodarq !
    хмммммммммм по добре си стои слаб
    /rossa./

Guest
    Аз пък съм 185см висок и тежа 50 килограма, но не ща да напълнявам, ся съм си мноо готин

Аз пък съм 185см висок и тежа 50 килограма, но не ща да напълнявам, ся съм си мноо готин
    абе ако верно си 1.85 и си 50 кила трее да напълнееш малко
    аз съм 1.79-1.80 някъде и съм 70 кила мисля да стана 75 и стига толко

Фен
    Град
    на футболния терен

Blagodarq !
    pi4 normalnite kilogrami sa kato izvadish ot 2rite cifri na viso4inata si 10-15 kg ...
    Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
    Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!

Guest
    Като искаш да качиш отиаш и си зимаш препаратите дет цяла България ги знае,а те са Креатин,Гутамин и някаф Гейнер(препръчвам ти да си земеш на Нутрим)като задалйително тряя да блъскаш в залата редовно за да има некаф ефект

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си