- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Kak da nadebeleq?
Znachi az sym 13 godini , 1.70 m wisok , 55 kg i mislq che sym malko klechka za moita wyzrast! Ta misylta mi e kak moga da nadebeleq osven hranitelni dobawki ! Az si qm suwsem normalno , daje poweche ot normalnoto , no qwno genyt e takyw ... A da pitam hranitelni dobawki ot kyde se kopuwat i kak se piqt ; kolko struwat? A i sled kolko wreme e efektyt ? Molq Wi ako ima kompetentni po temata neka da pishat!
Blagodarq !![]()
az smqtam 4e si dobre.nai mnogo o6te 3 kg no smqtam 4e si dobre.po-dobre slab ot kolkoto debel .BUDI OPTIMIST![]()
moje bi go mislq towa , zashtoto izwednuj mnogo drypnah na wisochina... ama naistina mnogo byrzo! I za towaa inache da znaete za teq hranitelni dobawki?!
gluposti kakvo li nedavam da si razmenim telata az sam 1.76/7 i sam 74 kila ebata a sam sportist pri tva mnogo aktiven
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Първоначално написано от lina15
Хмм аз съм 165см./45кг. и ме определят като слаба![]()
a nqkoi moje li da mi kaje za hranitelnite dobawki ...
Защо са ти хранителни добавки ако не спортуваш нещо (фитнес примерно макар, че ти е рано на тази възраст) ? Ходи да тичаш(футбол и т.н.) праи си лицевиупори у вас,яж в огромни количества и ще заякнеш
![]()
ето така:
![]()
с кльопачка,мойПървоначално написано от Анонимко
First rule - I rule
С повече сирене и боза!
каа се "с банички и бозь",бе![]()
First rule - I rule
Не ти трябват добавки пич. Хапвай си повече сладко и калорични храни.
ами кво толкова аз сам 172 и тежа 50 кг ама не ми пречи ,гадното е само че имам слаби крака ама от друга страна е хубаво 6тото няма6 целулит![]()
ooooooo,ne se pritesnqvai, ako naistina e ot gena nqma opraviq,az sym sy6tata-slaba ,ba6ta mi i toi e edna kleca,ama kakto kazaha po-dobre slab,otkolkoto debel![]()
Ако не си предразположен към надебеяване няма начин тогава всичко си става с времето към 40 ще станеш 100 кила.
Пък и определено си нормален за възраста си.
протеини + фитнес и си готовПървоначално написано от Анонимко
![]()
готов ама не... що не си мълчиш...Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
според мен е до ген - доста от моите съученици са по 180 а са по 60 кила а аз съм 178 и съм 75 кила, обаче като ям и дебелея а те ядат здраво и нищо ! но според мен е по-добре да си по якичък - те ходят зимат добавки протеини и на фитнес ходят а аз седя и правя нищо и в даскало като се фанем ги тръшкам един след друг на канадска и на лежанкатаможе би защото баща ми е бил щангист ? дали може да е от тва някой може ли да каже
![]()
и кво като ги тръшкаш на канадска канадската до голяма степен не зависи от силата.(примерно имам един приятел където е почти 2 пъти по силен и го бия на канадска).Първоначално написано от kofti
По темата:препоръчвам ти да ядеш повече.ако искаш да пиеш добавки по добре ходи и на фитнес.Ьранителните добавки са много видове така че отиди в някой такъв магазин и като си купиш на опаковката пише как трябва да се пият. \/
хмммммммммм по добре си стои слабПървоначално написано от Анонимко
/rossa./
Аз пък съм 185см висок и тежа 50 килограма, но не ща да напълнявам, ся съм си мноо готин![]()
абе ако верно си 1.85 и си 50 кила трее да напълнееш малкоПървоначално написано от Анонимко
![]()
аз съм 1.79-1.80 някъде и съм 70 кила мисля да стана 75 и стига толко![]()
pi4 normalnite kilogrami sa kato izvadish ot 2rite cifri na viso4inata si 10-15 kg ...Първоначално написано от Анонимко
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
Като искаш да качиш отиаш и си зимаш препаратите дет цяла България ги знае,а те са Креатин,Гутамин и някаф Гейнер(препръчвам ти да си земеш на Нутрим)като задалйително тряя да блъскаш в залата редовно за да има некаф ефект