- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Kak da nadebeleq?
ИДИОТИ ГЛУПАЦИ! НЕ МЕНТЕТЕ КЕЛЕША! СУПЕР СЛАБ! 170 - ПОНЕ 65 КИЛА! ПОНЕ!!!
Начи келеш ще пиеш химия и ще блъскаш на фитнес! И по-важното ще ядеш кат свиня!
1. Фитнес 3 пъти седмично - за начинаещ толко.
2. Ядеш в 8, 10, 12, 15, 18, 22, 24 часа.
Дебелите са дебели яденета.
Другото са млека, сирена, сои, боб, ориз, меса.
3. Пиеш креатин 4*5г в 8, 12, 18, 24 часа. Една от дозите се взима 1 час преди тренировка (демек сменяш часа в зависимост от кога е тренировката)
4. Взимаш гейнър 2*50г - преди тренировка и преди лягане.
За месец поне 7-8 кила се качват. Ако искаш чисто качване бил Л-карнитин, но тогава ще качваш малко по-трудно, ама за сметка на това после няма се занимаваш с чистене!
А ВИЕ ИДЕОТИ МЪЛЧЕТЕ, ЧЕ НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ!
Ей, фитнесманиака!!!
Ти преди да напишеш отговора си видя ли на колко години е момчето?!
Приятелю, темата е пусната отдаван и не знам, дали ще има смисъл да пиша, но нищо...
1. Ти си едва на 13 години. Имаш още години, за да се доразвиваш;
2. Ако сега напълнееш, след време ще се чудиш, как да свалиш килограмите;
3. Важно е да се чувстваш добре в твоето тяло с твоите килограми. Аз съм на 18 години, висок 177 метра и съм едва 67 килограма. Въпреки това се чувствам страхотно!![]()
Ти си знаеш, какво правиш!
абе сопол да ти е*а знаеш си квоПървоначално написано от Анонимко
![]()
ти да си видял че момчето иска да ходи на фитнес ??? просто пише че иска да качи някой друг килограм...и не той е КЕЛЕША а ти!!!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от vankata10
Абе идиотче дребно. Не си избивай шибаните комплекси бе, тъпак! Като си келеш и те е яд на другите мълчи. Ела ми да видим дали съм келеш?! Ама след това да не плачеш при мама?! А кат' не иска да ходи на фитнес к'во?! Еми да ги взима тез неща дет му ги написах пак ще ги качи, ама ще ги качи на сланина! А иначе си е келеш отвсякъде. Ся не вярвам келеша да иска да качи 20 кила, ей така, само за да има 3 метра шкембе. Па ако иска тогава да напише ве. Шкембе най-лесно се прави. Шму дам един хранителен режим няма се познае после. Мълчи си най-добре кат' не разбираш.
недей дебеля ще сажеляваш стой си така![]()
ееее и аз искам да надебелея и ся ако кажете че съм клечка аз съм 15 год висок съм 175 и съм 56 кг .....![]()
![]()
Колкото повече килограми, толкова повече мазнини, толкова по-лошо здраве. Момчета, не се увличайте по филмите и по изображенията на мускулестите мъже. Започнах да ходя на фитнес (нередовно) на 16 години и в момента китките ми не са в много добро състояние. Пукат в битови ситуации. Щом искате да си е*ете здравето, давайте, ваше си е...Първоначално написано от Geimara
![]()
Ти си знаеш, какво правиш!
abe pi4 stani 63 kg i si perfekt![]()
Почвай да ходиш в залата, не ти трябв нищо като за начало, въпреки че хранителни добавки и протеини не са излишни, но първите 2-3 месеца килограми се качват и без тях, после можеш лека полека да преминеш и към тях, стига да ти позволява джоба, не слушай кои какво ти казва тия неща са повече от безвредни, най много някое разстройство да изкараш. Говоря за протеини и хранителни добавки, ако си се храниш нормално - по 6-7 пъти на ден няма да са ти необходими, за по нататък да, разни анаболи, хормони и т.н. било то на хапчета или инжекций не са ти необходими, те причиняват странични ефекти, който са нежелателни. Подреди добре програмата и тренировките и се старай да правиш всички управнения ПРАВИЛНО, а не с максимални тежести. Под правилно искам да ти кажа не да сложиш 2 кг и да го правиш по учебник, а толкова кг колкото са ти необходими за да се умориш на 8-мото повторение и да направиш 1 или 2 с повече усилия или помощ. Обърни се към специалнити и ще научиш повече, казвам ти най-елементарните неща. Повече информация - www.bb-team.org
А ти случайно да си играл канадска борба? Повечко?Първоначално написано от Xaralambi
ebava6 li se az sam 185cm i teja kam 60 kila
Еми бате ще си потрошите китките кат' сте прости. Използвайте накитници, ве, деца!! Помагат.
ABE YVA S HRANITELNITE DOBAVKI E TAPO MOQ PRIQTEL SI KUPUVA NQKVI AMPULI I HAP4ETA I KA4I 30 KG. MUSKOLI 6TE GO PITAM NE SAM SIGORNA NO MI KAZA 4E E DAL 200 LV. !!! USPEH \/
Po vaprosite s hranitelnite dobawki moje da vidite sledniq sajt: www.rsi-troyan.hit.bg i ako imate pitane mi pi6ete w elektronnata po6a.
Тва и баба го знае, обаче ако му се наложи да спре да тренира знаеш ли на какво ще стане...буквално парцал, ще му висне кожата...и незнам за колко време ги е качил, но ако е доста бързо едва ли ще са само мускули, както и няма да може да си задържи всички кг, които ги е качил като спре ампулките...хора не са впрягайте толко, ходете си на фитнес(по възможност на 1-2 седмици бягане) и папкайте повечко и ефекта ще го видите ГАРАНЦИЯПървоначално написано от MTV_GIRL
Aбе както вече казаха има хора които не пълнеят. От моето даскало има един на 15 год. и яде по 4-5 пици и един голям тостер и това само за закуска и не тежи повече от 40 кила, а е висок 170см. Ко искаш. Супер си си. Аз гледам да отслабна. На шкембето има малко лой която малко ми пречи. Аз съм висок 172см и тежък 67 кила. Аз искам да сваля 5-6-7 кила. Ако можех да ти ги дам на теб... ама не става. Така си си добре. Недей качвай, защото сега като те гръмни пубертета, може да имаш малко проблеми.
Hich ne si slab, ako pyk chak tolkova iskash da nadebeleesh qj mnogo testeni izdeliq kato hlqb,makaroni,kroasani,hamburgeri,pizzi. I shte kachish. No spored men si si perfekten![]()
Първоначално написано от alfred
Ами това може да са само теории, но реалноста е друга, като тръгнах да ходя на фитнес и който не ма е виждал повече от 3 месеца не може да ме познае и си личи, че вече ме гледат с друго "око". Пък и няма нищо лошо(по несериозните) от време на време да си ходят на фитнес, да побягат малко, полезно е за организма не само за външна красота...та това е от мене...всеки човек с мнението си
![]()
Яж яко месо и ходи на фитнес , но недей да взимаш никакви добавки...поне 1 година чист фитнес без нищо....друг начин не знам!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Еми не мисля, сигурен съм, защото като се видим само повтарят колко си заякнал, къв беше ся кво стана ей такива работи и така се надъхваш още повече и ти се вдига малко или много самочувствието...щом човека е пуснал темата, значи иска да промени нещо в себе си и ние му казваме просто как да стане пък вече той да си решава дали ще тръгне да спортува или не...айде пийсПървоначално написано от alfred
![]()
mii az sam 1.72 i sam 51kg. naistina mnogo iskam da nadebeleq pone malko zashtoto mi pishan da chuvam "suho" i t.n. ... ne e priqtno taaa i moq problem e takav
KAK DA NADE?BELEQ?
Ходи на фитнес,пий повече боза![]()