.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Едно малко въпросче:)

Не знам дали темата не се повтаря,но ако да-модовете знаят какво да правят.
    Таа когато имате гадже в училище срам ли ви е да се прегръщате,целувате...с приятеля/приятелката ви пред всички?Питам защото в моето даскало учениците нямат никакъв срам нито от учители нито от нищо.
    Ааа темата е свързана главно с това дали ви е срам от даскали...
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Да ве срам..
    Мене ме не е срам да ги цела с разкъсаните ми тетратки,пък от това ще ме е срам...
    Нема кво да те е срам и та баш от пустиняк като даскала...
    2 т. системно

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    тц не мно ясно .... няма да ми пука ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Срам от даскалите хаххахах пъка камо ли от учениците какъв срам може даимаш ....гледаи си гаджето и това е
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Естествено, че не одобрявам да се натискат лапетата в училище. Не ми се струва особено на място. Съжалявам, но така мисля аз, и явно само аз ще бъда на това мнение.
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ne.Kolko pyti gadjeto mi idva da me vidi i si puskam ezik s nego nai-bezceremonno.Ot kakvo da mi puka.Bih se mlqskala s vsqko edno moe gadje pred koito i da e bilo.Az pred maika mi 6te go iznasilq,pyk kamo li pred daskalite

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Естествено, че не одобрявам да се натискат лапетата в училище. Не ми се струва особено на място. Съжалявам, но така мисля аз, и явно само аз ще бъда на това мнение.
    Е не си само ти! Откога разправям че съвременните училища са заприличали на бардаци.... облеклото няма да го коментирам... знанието също... поне елементарно поведение да има... Някакви лапитии на по 13 ще ми се натискат пред учител по литература примерно...има си кафета, хотели... Накъде върви това общество!!??
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от gia_bs
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Е не си само ти! Откога разправям че съвременните училища са заприличали на бардаци.... облеклото няма да го коментирам... знанието също... поне елементарно поведение да има... Някакви лапитии на по 13 ще ми се натискат пред учител по литература примерно...има си кафета, хотели... Накъде върви това общество!!??
    Мда,съгласна! И аз забелязвам в даскало какво ли не!Да се гушнеш с гаджето ДА!, ама да тръгнеш да се натискаш като в публичен дом...Е,извинявам се,ама даскалото не е предназначено за т`ва все пак...
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    и аз не одобрявам!има си места за тая работа!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Абе Скорпиас и кво... трябва да си горд че замеряш учител със скъсан тетрадки ли бе малоумник? Я ходи си тресни тъпата глава някъде в много твърда материя... туко виж поумнееш. Разбирам учителя да е тръгнал да те бие задето говориш и съответно да отвърнеш както се случи в нащо даскало ама е така безпричинно... аз като нищо бих те набил !
    !

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    4estno kazano i az sum protiv tva v u4ili6tata tineijurite da se natiskat kudeto im padna (kakto ve4e be6e spomenato ima si mesta za tiq raboti). Az li4no sum xodil s momi4e ot moq klas i nikoga ne sme si pozvolqvali da pravim takiva raboti v daskaloto.
    A i kato se zamislq do sega nikoga ne sum vijdal nqkoi v moito daskalo da go pravi vupreki 4e smqtam 4e skoro i tva 6te vidq nqkude-napulni se s nqkvi gadni k*rveta na po 14-15 g. iiiii prosto kato gi vidq ve4e i mi stava lo6o...

Хъхъ абе ти май не си бил чак толкова зле бе Джархед... тъй де няма перфектни хора... освен мен !
    ЗащО?
    ЗАЩОТО СЪМ ШИБАН ПРОВОДНИК БЕ КОПЕЛЕ!
    Скорпиас в кое даскало викаш че учиш... да те посетиме с Джар !
    !

NEMA LOSHO DA IA/GO CELUNESH AMA NE DA SE NATISKATE KATOOOOO........
    TRIABVA DA SE NAUCHITE MALCHOVCI CHE ZA VSICHKO IMA MIASTO..MIASTOTO ZA NATISKANE E LEGLOTO ILI NIAKOI TAMEN AGAL,A NE UCHILISHTETOO

Guest
    Пфуу не ми харесва некви да се натискат по коридорите.
    1 път някъв так се беше надвесил над гаджето си че имах чувството че ще и изпие стомашните сокове още малко
    Нека се обичат ама кво е тва показване на публични места, не на всеки му е приятно да гледа как се натискат до него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си