.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Супер фен
    Град
    София
    Абе аз не съм казала,че презервативът изобщо не пречи на изживяването...а че не е чак болка за умиране,ако го използваш...само подчертавам

Re: 100% сигурно ли е...?

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Сигурно ли е , че един ден след менструация при жените след това може да се прави секс без презерватив и дори и момчето да свърши в теб да не забременееш?И ако да може да се прави секс без презерватив и е сигурно , че няма да се забременее , то за колко дни след менструацията е валидоно това?
    tova sa gluposti ...

we ti luda li si ... kak she praite sex bez guma... purvi vtori vden vinagi ima opasnost ta to jenki zabremenqvat kogato polzvat prezervativ pak ti bez... q po ok vnimavai..!!!

Ами не си разбрала правилно.Всъщност тогава вероятността е най-голяма.И все пак не трябва да се опиваш на такива трърдения, защото както бяха писали преди мен нищо не е 100% сигурно, така че винаги си използвай презервативи или противозачатъчни.

Фен
    Град
    sofia
    e to ako stava na vapros i po vreme na menstriaciq moje da se zabremenee

ne dei da probva6 4e ne se znae znaeli se
    Русалката е риба с цици и без п---а.ГОЛЯМА МЪКА!!!!

ае хора само докато ви слушам и почна да ми се надува корема!
    "Бих те почерпил, но друго нещо, определено не бира с текила. "-мое право е да откажа,особено ако имам съмнение че става въпрос за нещо,което няма нищо общо с алкохола,...а ти по добре си отговори на този въпрос "ОТ ШАМАР ПО ОЧИ ПАДАЛ ЛИ СИ???"

"btw veselka..macka si =]] kefish" ае кианна що реши така е?предлагам ти да прегледаш всичките ми мнения и коментарите към тях и тогава пак ще си говорим,става ли?

бтв...иначе мерси,трогната съм (което ми е непонятно почти)
    Всеки трябва да вярва в нещо. Аз вярвам, че ще пия още една водка.

:P

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от veselka
    "Бих те почерпил, но друго нещо, определено не бира с текила. "-мое право е да откажа,особено ако имам съмнение че става въпрос за нещо,което няма нищо общо с алкохола,...а ти по добре си отговори на този въпрос "ОТ ШАМАР ПО ОЧИ ПАДАЛ ЛИ СИ???"

"btw veselka..macka si =]] kefish" ае кианна що реши така е?предлагам ти да прегледаш всичките ми мнения и коментарите към тях и тогава пак ще си говорим,става ли?

А кон боб яде ли?
    Левски шампион але але!

Тва е егати лъжята...Не е вярно!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Цитирай Първоначално написано от air_J

А кон боб яде ли?
    И после дали пърди?
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions

Re: ot opit

Цитирай Първоначално написано от California
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    А кво пък толкова ви пречат презервативите на изживяването чак толкова не мога да разбера.Умната
    Ми ако беше момче щеше да разбереш...

По-горе прочетох нещо от сорта да го направите без презерватив пък после да пиеш Постинор...Еми браво!Евала за акъла!
    Тва не е аспирин да се взима през ден,бе! Знаете ли ква химия е? Или ей така от любопитство дай да се ебаваме с организмите си...
    За презервативите съм съгласна с теб,California,и точно по тази причина знам и за Постинорчето...Сам знаеш колко по-хубаво да те обгръща нещо топло и меко,а не тясна гума.Дай като по-умен да ми обясниш нещо-правиш го без,мноу ти е гот,обаче свършваш в нея...кво прайм?Ставаш тати за да не си трови тя организма?Не вярвам...
    ДАРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА ЧЕ НЕ АГИТИРАМ СРЕЩУ УПОТРЕБАТА НА ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!!!!!!...обаче няма нищо лошо човек да опита и без,ако е сигурен с партн=ора си...Пък както гласи една реклама - Щом има грешка,има и прошка.В крайна сметка от веднъж никой не е умрял,а никой не говори за повече.
    И като си толкова компетентен относно аспирините и химията ще споделя нещо-алергична съм към аспирин,получавам ортикария(това не е правописна грешка така го пише в епикризата ми),влизала съм в болница...Чакай ся да се сетя за постинора...Ами май нищо не ми стана от него!За кво говорим тука,а?
    Говорим за това, че си...хм как да се изразя...липсва ти сексуална култура и говориш наиуст.Казваш,че от веднъж никой не е умрял Да си чувала за СПИН??????Една такава болест, от която...се умира!
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

Я пак!

Личице,кое по точно не разбра от думите ми?тъй като не си много наблюдателен/а ще ти подчертая на кое да обарнеш внимание "обаче няма нищо лошо човек да опита и без,ако е сигурен с партн=ора си, в крайна сметка от веднъж никой не е умрял,а никой не говори за повече. " Ако не ти е ясно ще ти поясня нещо...сигурен с партниора си е човек който има доверие на другия до себе си когато казва че не е болен.пък ко каже че е тва си е самоубийство и аз няма вина
    И ай стига сте мятали темата в девета глуха.по тая логика скоро ще четем че приятелят й е болен от причи грип или пък че може да е сутениор [/u]
    Всеки трябва да вярва в нещо. Аз вярвам, че ще пия още една водка.

:P

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    имаше една такава градска легенда, ама понеже пича който ми я каза ще се жени август месец... нещо не ща да пробвам...
    хах

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions

Re: Я пак!

Личице,кое по точно не разбра от думите ми?тъй като не си много наблюдателен/а ще ти подчертая на кое да обарнеш внимание "обаче няма нищо лошо човек да опита и без,ако е сигурен с партн=ора си, в крайна сметка от веднъж никой не е умрял,а никой не говори за повече. " Ако не ти е ясно ще ти поясня нещо...сигурен с партниора си е човек който има доверие на другия до себе си когато казва че не е болен.пък ко каже че е тва си е самоубийство и аз няма вина
    И ай стига сте мятали темата в девета глуха.по тая логика скоро ще четем че приятелят й е болен от причи грип или пък че може да е сутениор [/u]
    Какво значи да си сигурен в партньора си?Единственото сигурно нещо са изследванията
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

Град
    Pleven D'ge
    golemi ste gadowe - razbira se 4e ima 1 ne6to 100%sigurno

e da to e edno no go ima

i towa e 4e nqma ni6to 100% sigurno -

e sega razbrahte li?
    Живей си живота , за да не ти го изживее някой друг!

Супер фен
    Град
    Sofia

Сигурно ли е , че един ден след менструация при жените след това може да се прави секс без презерватив и дори и момчето да свърши в теб да не забременееш?И ако да може да се прави секс без презерватив и е сигурно , че няма да се забременее , то за колко дни след менструацията е валидоно това?
    Може да се забременее както по време на менструация така и непосредствено след нея. Изобщо не можеш да си представиш как повечето от Вас прихващат само.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Фен
    Град
    Където Там

[quote="Li4iCe"]
    А кво пък толкова ви пречат презервативите на изживяването чак толкова не мога да разбера.Умната

ДАРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА ЧЕ НЕ АГИТИРАМ СРЕЩУ УПОТРЕБАТА НА ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!!!!!!...обаче няма нищо лошо човек да опита и без,ако е сигурен с партнюора си...Пък както гласи една реклама - Щом има грешка,има и прошка.В крайна сметка от веднъж никой не е умрял,а никой не говори за повече.
    И като си толкова компетентен относно аспирините и химията ще споделя нещо-алергична съм към аспирин,получавам ортикария(това не е правописна грешка така го пише в епикризата ми),влизала съм в болница...Чакай ся да се сетя за постинора...Ами май нищо не ми стана от него!За кво говорим тука,а?
    Говорим за това, че си...хм как да се изразя...липсва ти сексуална култура и говориш наиуст.Казваш,че от веднъж никой не е умрял Да си чувала за СПИН??????Една такава болест, от която...се умира!
    От тази така наречена болест в България има болни около 16 000 човека, така че няма как момчето или момичето на 14-16 годишна възраст да са болни освен ако техните родители не са, но реално погледнато ако родителите им са болни и имат деца на 14-16 годиншна възраст може би вече е нямало да са между живите, така че не спичайте толкова от СПИН и се пак ако не сте опитни не си позволявайте да се правите на герой, защото става лошо
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

Супер фен
    po dobre da ne riskuva6 :PPP

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от Li4iCe

По-горе прочетох нещо от сорта да го направите без презерватив пък после да пиеш Постинор...Еми браво!Евала за акъла!
    Тва не е аспирин да се взима през ден,бе! Знаете ли ква химия е? Или ей така от любопитство дай да се ебаваме с организмите си...
    За презервативите съм съгласна с теб,California,и точно по тази причина знам и за Постинорчето...Сам знаеш колко по-хубаво да те обгръща нещо топло и меко,а не тясна гума.Дай като по-умен да ми обясниш нещо-правиш го без,мноу ти е гот,обаче свършваш в нея...кво прайм?Ставаш тати за да не си трови тя организма?Не вярвам...
    ДАРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА ЧЕ НЕ АГИТИРАМ СРЕЩУ УПОТРЕБАТА НА ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!!!!!!...обаче няма нищо лошо човек да опита и без,ако е сигурен с партн=ора си...Пък както гласи една реклама - Щом има грешка,има и прошка.В крайна сметка от веднъж никой не е умрял,а никой не говори за повече.
    не дете.. от СПИН не се умира.. може да се умре от грип по време на СПИН но не се умира.. СПИН - Синдром на придобитата имунна недостатъчност е болеста която отслабва защитата на организма НО ОТ СПИН НЕ СЕ УМИРА..
    е сега кой говори на изуст ?!..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Голям фен
    Град
    SF

ne SLED a PO VREME NA menstruaciqta.sigurnost 100% nqma no na men i 99% sa mi dostatu4ni

Голям фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    имаше една такава градска легенда, ама понеже пича който ми я каза ще се жени август месец... нещо не ща да пробвам...
    e vili bratle az da se bqh ojenil ve4e po taq logika...

Фен
    Град
    Предградие 13
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    ооооооооо нееее отчайвам се вече
    естествено, че не е вярно!
    някой много жестоко те е излъгал!просто не вярвайте на такива измислици
    винаги има опастност да забременееш
    използвайте презервативи или поне противозачатъчни
    peace
    Кой клас си и биология на елементарно ниво учила ли си?

По нормалните стандарти за човека от 3 до 2 дена преди цикъла може да се прави секс и свършването да е вътре във влагалището.По време на менструация и 5 дена след нея.5 дена са необходими на яйчника д аотдели яйцеклетката и тя да се зареди в очакване.Принципно съществува и един термин наречен оволация.Води се че само тогава женат аможе да забременее...и както една приятелка се изрази през другото време момчето трябва да прави чудеса от храброст за да я оплоди.Въпростът тука е в това,че както противозачатачните така и това дава само 99% сигурност другото е когато си карък.Естествено имало е случаи на забременяване повреме на цикъл,ма момичета,които отделят айцеклетка по-рано а да не забравяме,че сперматозоидите живеят до 3 дена вътре в тялото ви а понякога и повече.Нищо не е 100%...само едно е 100%,че ако много упорстваш някой ден ще си имаш дете.Пробвал съм го тоя номер и то неведнъж и досега поне не съм нагазвал лука....но знае ли човек.
    Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
    Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
    Който не ме харесва и понася да се изнася.

Голям фен
    Абе, момиченца малки, вземете стигнете 8 клас, та да стигнете до урока за половата система по биология, та да се научите на нещо. Яйцеклетката може да се оплоди само до 2 дни след като се отдели от яйчника, след което тя просто умира. Глупостта, че един ден преди менструациятае е най-опасно просто няма да я коментирам - то тогава лигавицата на матката започва да се отделя и да се изхвърля, яйцеклетката е умряла преди 1 седмица - тогава ако успее някоя да прихване значи ще бъде изучавана в учебниците по биология. 100% сигурност няма поради файта, че никой не може да ти каже със сигурност кога точно ще настъпи овулацията( отделянето на яйцеклетката от яйчника ) - то може да стане няколко дни по-рано или по-късно. Овулацията настъпва 14 дни след НАЧАЛОТО на менструацията, тоест в тия 14 дни влизат и дните докато сте в цикъл. Като се приеме, че това са 6-7 дни, то остават още толкова до овулацията, но като се има предвид, че тя може да настъпи някой ден по-рано е препоръчително тогава да не се правят опити да се свършва вътре без предпазни средства. Без презерватив тогава също не е много препоръчително, но ако се свърши отвън шанса за забременяване е нищожен. Но след 20тия ден от началото на менструацията вече шансовете за забременяване стават почти 0 дори и при свършване вътре, но пак НЕ го пробвайте, защото както се казва shit happens - може да се е отделила втора яйцеклетка, може овулацията да е закъсняла много и така.

Голям фен
    Глупости - мила, не слушай ненормалните си приятелки (или който ти го е казал), защото това са простотии. Значи, презервативът не е само против забременяване. Така се предпазваш и от болести. ГОляма грешка е, че като казвам болести много хора си казват "аз нямам спин, значи нема за кво да се притеснявам." Е, не е така - не само спина е проблем. Може да е някаква лека болест, която да се е появила от лоша хигиена и т.н., за която да не знаеш, тъй че НИКОГА не прави секс презерватив. Имах един приятел, на който пенисът му бил много дебел и не му ставали пресервативи и за това правил без... и аз му казах "Е, кое момиче се навива без презерватив?!!?!?" И той ми се усмихна и каза "Ама аз не свършвам в нея" Разберете, хора - свършването не е най-големия проблем! Може да си навлечете толкова други проблеми от секс без презерватив, че просто не ми се говори!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Ni6to vqrno v tova nqma! Sigurno nqkoi se e ob1rkal otnosno razru6avaneto i obrazuvaneto na qicekletka, no tozi period dori ne e v kraq na menstruaciqta.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си