.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    MoOn`Boy
    Guest

Какво мислите за такова момиче??

Да ви разкажа малко повече.. Ходих с 1 момиче месец и половина.Отначало мога да кажа ,че тя потърси отношения с мен , след като от извесно време се познавахме от irc и тя имаше моя снимка ,но лятото неси бяхме писали и преди около 3 месеца почна пак да ми праща смс-и и подобни.Аз попринцип съм точно и сериозно момче и знаех ,че тя не е много за мен със държанието си ,но явно знае как да омайва момчета.Нещата вървяха добре почти всеки ден получавах смс обичкам те и такива и какво ?Вчера получавам смс със нещо от сорта "Всяка връзка си има край и сега дойде края и на нашата" като забележете 6 ДЕНА преди това имах смс със обяснение в любов?? Аз очаквах нещо такова ,защото ми е говорила колко гаджета е имала преди това и такива ( не малко число ) а това е тъпо да се обсъжда , но както и да е.Все пак малко или много се бях привързал към нея.. Какво мислите за тази история? Защо има такива момичета ?? Чувствата ( ако има такива ) да се менят за 5 дена ? ИНТЕРЕСНО!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Samo ne mojah da razbera, vryzkata vi samo "v chata" li e bila? Ako e bilo taka...nqma kvo da govorim po temata, samo v chata i sys sms-i...Tva ne e vryzka!Moje i greshno da sym razbrala,popravi me ako e taka
    I`m trying to make your dreams come true...

ХАХА Пич ти си нереално жалък... стани от компютъра и си потърси истинско момиче... what's up with you.. are you 11 or sometihnig !
    Как можеш да твърдиш, че обичаш някого след като изобщо не си го виждал... е има изключения само че 13 годишните лапета не са сред тях... !
    !

MoOn`Boy
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AmoelidaviprusnamozukaA
    ХАХА Пич ти си нереално жалък... стани от компютъра и си потърси истинско момиче... what's up with you.. are you 11 or sometihnig !
    Как можеш да твърдиш, че обичаш някого след като изобщо не си го виждал... е има изключения само че 13 годишните лапета не са сред тях... !
    O M GПърво несъм жалък! И второ ЕСТЕСТВЕНО , ЧЕ ВРЪЗКАТА НИ НЕ Е БИЛА В ЧАТА да не съм келеш? Тя даже влиза много рядко в чата. И моля ви отговаряйте точно вече а тоя последния може да ми се извини!

MoOn`Boy
    Guest
    А и BTW AmoelidaviprusnamozukaA на 16 съм.

Хъхъ не си личи... можеше да поясниш бе нублет... защото от поста ти излиза, че само в чата сте си писали... и не няма да си извиня защото пак си си жалък ... иначе на въпроса...

Значи това днешните пуберитетки са много лошо нещо... особено оня тип "кафе + чалга + кючеци на "мах"" ако е от този тип направо я отпиши... или няма да ти обърне внимание или ще се пробва да се върне... ти ще я приемеш тя пак ще ти извърти същия номер и така... докато не те употреби на максимум.
    Другия тип са много рядко срещани, но в случая едва ли говориме за тях затова ги прескачам... тъй че виж какво съм написал по- горе и си вади изводите !
    !

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Samo ne mojah da razbera, vryzkata vi samo "v chata" li e bila? Ako e bilo taka...nqma kvo da govorim po temata, samo v chata i sys sms-i...Tva ne e vryzka!Moje i greshno da sym razbrala,popravi me ako e taka
    Тъпо изказване !

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

taq ne te zaslujava..otpishi ia..jalko e , che hubavite momicheta sa tolkova naduti..amaa..takav e jivotaa..shte namerish druga....

PS: hubavi sa mnogo ,umnite sa malko, a hubavite i umnite sa unikati..ve che tolkova se zaglejdat vav vanshnostta si che zabraviat da misliat i da iadat i kato rezultat se poluchava samohodna tochilka s mozak kolkoto fustak
    NE SE OBIJDAITE MOMICHETAAA

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Mи може да е моментно объркване, но по-скоро тя ен е била никога сериозна към теб. Ще ти кажа нещо - колкото по-бързо осъзнаеш, че връщане назад няма, толквоа по-лесно ще ти мине. Това е. Забрави я. АКо тя наистина има някакви чувства към теб, що почувства нужда да се върне при теб, ако ти все още я искаш, де.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

MoOn`Boy
    Guest
    Благодаря за отговорите.Един съвет от мен към пичовете във форума - ако излезете с някой мацка и ако забележите някакъв лош недостатък или тъпо държание несе занимавайте с повече с това момиче ако търсите някаква по-сериозна връзка

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    таз е няква виртуална кучка

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    mnogo ste neseriozni vsi4ki! MoOn`Boy
    ako 4uvstva6 ne6to po-silno kym neq...prosto se bori za podnovqvane na vryzkata vi..pogovori s neq i 6te razbere6 i kakvo q e nakaralo da go napi6e ..moje ne6to da q e obyrkalo..slu4va se ..zatova sa gadjetata da se podkrepqt ...ae kvo obesnqvam tva go znae6
    dark soul aide bez da obijda6!

Синеочке... ти виждаш ли какво пишеш?
    Тая ще ме заебе без даже да ми е дала шанс да направя нещо. Още повече, че най- вероятно е някакво лапе и аз ще ходя да й се извинявам и да я моля за прошка. Муун Бой... пич ако мислиш, че твърдението ми, че си жалък е вярно изобщо не и обръщай внимание... ако ли не... докажи, че си мъж бре !

Дееба това 70% ми връстници се изпедерастиха или станаха чалгари което е същото !
    !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Еми какво да се прави...попаднал си на момиче- мъжемелачка-сменя ги едва ли не през ден и това води до някои неприятни последици,както в твоя случай.
    Според мен се опитай да я забравиш и карай напред!
    Ще намериш друго момиче, с което да си щастлив.
    Успех.

Бих я изчукал и след тфа беше ми приятно довиждане...така се праи
    както има еидн лаф курви варнете ми парите аз ще ви върна ебането...

Град
    aLoNe In ThE DaRk
    Ако мислиш,че тук е имало каквото и да е чувство много се лъжеш

Погледни навън, не, не вали това са моите сълзи и страшно много ме боли.Искам да е лято, а слънцето да си ти.Кажи обичаш ли ме или ще продължава да вали?

Цитирай Първоначално написано от sladYR
    PS: hubavi sa mnogo ,umnite sa malko, a hubavite i umnite sa unikati..ve che tolkova se zaglejdat vav vanshnostta si che zabraviat da misliat i da iadat i kato rezultat se poluchava samohodna tochilka s mozak kolkoto fustak
    NE SE OBIJDAITE MOMICHETAAA
    Dobre kazano...A po temata...taq qvno e ot tezi deto gi smenqt kat prevr1zka po vreme na cikal ...taka 4e ne ti trqbva da se zanimava6 s takava...!!!
    Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.

Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат
    в сърцето.

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Мисля, че не е моя работа...
    Не мога да си се представя на твое място, защото не мога да бъда толкова наивен
    обичам дениту ми {}

Ne e vaprosa dali si naiven ili ne! na men mi se e sluchvalo da hodq s momiche dalgo vreme i da mipovtarq postoqnno che me obicha i v edin prekrasenden mikaza che ne me obicha samo nekolko chasa sled kato mi tvardeshe che e luda po men! ta nekoi momicheta izobshto neznaqt kakvo iskat
    Fuck The Religion

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    И това според теб как се нарича ? Не е ли наивност ? Такива момичета, ги заебаваш ... Няма ко да се занимаваш
    обичам дениту ми {}

logihcno e da gi zaebavash da si troshat glavite
    Fuck The Religion

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Обикновено тези, които постъпват така, нямат мозъчен материал и няма как да си трошат главите, защото не се замислят какво правят. Важно е на теб да не ти трошат главата
    обичам дениту ми {}

То си зависи от ситуацията.

хаах
    ти хубаво си на 16, а тя на колко е? 10? 11?

Може ли да ти се обяснява в любов и след тва да те скъса. И в двата случе не пред теб а с некви смс-и?! Тая те пуска по пързалката дразво, а ти й се връзваш. Не знам ама май AmoelidaviprusnamozukaA е прав.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си