- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за такова момиче??
Абе при положение, че осъзнаваш, че не е за теб, виждаш детското й държание, просто не я мисли. А чувствата й се менят за 5 дена просто, защото не те е обичала. Човек не си казва "спирам да го обичам", щрака с пръсти и айдееее вече не го обичам. Не става така. За мен това момиче просто не знае какво иска или пък не знае как да те спечели и се пробва с някви такива смешни детски начини.
По-вероятно да не знае какво иска. Тоя проблем е често срещан.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Mi, ako e bila vruzka po 4ata....kvo se kosi6...?spokoino nema da ti e posledna....![]()
![]()
Един въпрос имам: секс правихте ли - по време на вашата "връзка" ???
(добре е да отговориш честно)...
Ох жалко че има такива момичета на истина колкото и да не ми се иска трябва да го кажа ТЯ не си заслужава![]()
Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
Лао Дзъ
Оо споко,на мен ми се случи 1 вечерта да ми пише :" обичам те ,липсваш ми!" и на др ден : "трябва да поговорим,нещо не върви"! ахахахахПървоначално написано от MoOn`Boy
,е при мен след време пак имаше ОБИЧАМ ТЕ от същия човек ,ако ме разбираш
.
За твоята мацка..виж,просто има такива..ХОРА който обичат или да си играят с чувствата на другите ,или просто както се казва : " не могат да си намерят място" за това "прелитат" от момче на момче,или момиче на момиче.От части на това му се вика ХОРМОН !
Но споко и тя някой ден ще си намери майстора.
Пак -горе главата ,опитай да забравиш !
2 т. от правилника. Бан на профил
Сигурен съм ,че не ме е обичала истински а просто ме е иползвала ей така за бройката.Не виждам смисъл в това,но тя си знае може да и е кеф такаА по въпроса за секса - не.Добре ,че не се привързах много към нея защото тогава щеше много да ме боли вече.Сега ще се оправя и ще си търся свястна приятелка
![]()
Сигурен съм ,че не ме е обичала истински а просто ме е иползвала ей така за бройката.Не виждам смисъл в това,но тя си знае може да и е кеф такаА по въпроса за секса - не.Добре ,че не се привързах много към нея защото тогава щеше много да ме боли вече.Щом тя ме е използвала за бройка и аз ще си го сметна така!!Няма да лягам да мра я!Сега ще се оправя и ще си търся свястна приятелка
![]()
Първоначално написано от MoOn`Boy
.... kfo hodene kato si q poznaval samo ot 4ata bre ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лелеле батенце ти си много зле!!!![]()
Абе как можеш да се привързваш към някво момиче по смс-и
леле
ахахахахахахахахахах
Има само едно определение за такъв като теб:БАЛЪК
Първоначално написано от MoOn`Boy
ОМГ,
абе що занимаваш народа с глупости... Не правили секс ама имали връзка 1 месец (и на това му викаш връзка - значи аз съм имал над 1000 връзки досега - по тая логика), не правили секс - ама тя го използвала за бройка... Хахаха...
Всъщност трагично е, а не смешно...
-Slayer
MOon boy, ти кво й написа, бе пич.
Нещо си настъпил сигурно.
Друг вариант - на мацката й е скучно и се чуди как да се почеше.