.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Голям фен
    Град
    Sofia

Re: Какво мислите за такова момиче??

Абе при положение, че осъзнаваш, че не е за теб, виждаш детското й държание, просто не я мисли. А чувствата й се менят за 5 дена просто, защото не те е обичала. Човек не си казва "спирам да го обичам", щрака с пръсти и айдееее вече не го обичам. Не става така. За мен това момиче просто не знае какво иска или пък не знае как да те спечели и се пробва с някви такива смешни детски начини.

По-вероятно да не знае какво иска. Тоя проблем е често срещан.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Mi, ako e bila vruzka po 4ata....kvo se kosi6...?spokoino nema da ti e posledna....

Един въпрос имам: секс правихте ли - по време на вашата "връзка" ???

(добре е да отговориш честно)...

Ох жалко че има такива момичета на истина колкото и да не ми се иска трябва да го кажа ТЯ не си заслужава
    Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
    Лао Дзъ

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D

Цитирай Първоначално написано от MoOn`Boy
    Да ви разкажа малко повече.. Ходих с 1 момиче месец и половина.Отначало мога да кажа ,че тя потърси отношения с мен , след като от извесно време се познавахме от irc и тя имаше моя снимка ,но лятото неси бяхме писали и преди около 3 месеца почна пак да ми праща смс-и и подобни.Аз попринцип съм точно и сериозно момче и знаех ,че тя не е много за мен със държанието си ,но явно знае как да омайва момчета.Нещата вървяха добре почти всеки ден получавах смс обичкам те и такива и какво ?Вчера получавам смс със нещо от сорта "Всяка връзка си има край и сега дойде края и на нашата" като забележете 6 ДЕНА преди това имах смс със обяснение в любов?? Аз очаквах нещо такова ,защото ми е говорила колко гаджета е имала преди това и такива ( не малко число ) а това е тъпо да се обсъжда , но както и да е.Все пак малко или много се бях привързал към нея.. Какво мислите за тази история? Защо има такива момичета ?? Чувствата ( ако има такива ) да се менят за 5 дена ? ИНТЕРЕСНО!
    Оо споко,на мен ми се случи 1 вечерта да ми пише :" обичам те ,липсваш ми!" и на др ден : "трябва да поговорим,нещо не върви"! ахахахах ,е при мен след време пак имаше ОБИЧАМ ТЕ от същия човек ,ако ме разбираш .
    За твоята мацка..виж,просто има такива..ХОРА който обичат или да си играят с чувствата на другите ,или просто както се казва : " не могат да си намерят място" за това "прелитат" от момче на момче,или момиче на момиче.От части на това му се вика ХОРМОН !
    Но споко и тя някой ден ще си намери майстора .
    Пак -горе главата ,опитай да забравиш !
    2 т. от правилника. Бан на профил

MoOn`Boy
    Guest
    Сигурен съм ,че не ме е обичала истински а просто ме е иползвала ей така за бройката.Не виждам смисъл в това,но тя си знае може да и е кеф така А по въпроса за секса - не.Добре ,че не се привързах много към нея защото тогава щеше много да ме боли вече.Сега ще се оправя и ще си търся свястна приятелка

MoOn`Boy
    Guest
    Сигурен съм ,че не ме е обичала истински а просто ме е иползвала ей така за бройката.Не виждам смисъл в това,но тя си знае може да и е кеф така А по въпроса за секса - не.Добре ,че не се привързах много към нея защото тогава щеше много да ме боли вече.Щом тя ме е използвала за бройка и аз ще си го сметна така!!Няма да лягам да мра я!Сега ще се оправя и ще си търся свястна приятелка

Да ви разкажа малко повече.. Ходих с 1 момиче месец и половина.Отначало мога да кажа ,че тя потърси отношения с мен , след като от извесно време се познавахме от irc и тя имаше моя снимка ,но лятото неси бяхме писали и преди около 3 месеца почна пак да ми праща смс-и и подобни.Аз попринцип съм точно и сериозно момче и знаех ,че тя не е много за мен със държанието си ,но явно знае как да омайва момчета.Нещата вървяха добре почти всеки ден получавах смс обичкам те и такива и какво ?Вчера получавам смс със нещо от сорта "Всяка връзка си има край и сега дойде края и на нашата" като забележете 6 ДЕНА преди това имах смс със обяснение в любов?? Аз очаквах нещо такова ,защото ми е говорила колко гаджета е имала преди това и такива ( не малко число ) а това е тъпо да се обсъжда , но както и да е.Все пак малко или много се бях привързал към нея.. Какво мислите за тази история? Защо има такива момичета ?? Чувствата ( ако има такива ) да се менят за 5 дена ? ИНТЕРЕСНО!

.... kfo hodene kato si q poznaval samo ot 4ata bre ?

Guest
    Лелеле батенце ти си много зле!!!
    Абе как можеш да се привързваш към някво момиче по смс-и
    леле
    ахахахахахахахахахах

Има само едно определение за такъв като теб:БАЛЪК

Сигурен съм ,че не ме е обичала истински а просто ме е иползвала ей така за бройката.Не виждам смисъл в това,но тя си знае може да и е кеф така А по въпроса за секса - не.Добре ,че не се привързах много към нея защото тогава щеше много да ме боли вече.Щом тя ме е използвала за бройка и аз ще си го сметна така!!Няма да лягам да мра я!Сега ще се оправя и ще си търся свястна приятелка

ОМГ,
    абе що занимаваш народа с глупости... Не правили секс ама имали връзка 1 месец (и на това му викаш връзка - значи аз съм имал над 1000 връзки досега - по тая логика), не правили секс - ама тя го използвала за бройка... Хахаха...
    Всъщност трагично е, а не смешно...

-Slayer

obraten
    Guest
    MOon boy, ти кво й написа, бе пич.
    Нещо си настъпил сигурно.
    Друг вариант - на мацката й е скучно и се чуди как да се почеше.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си