- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли разделили гаджета, ако...
не,при положение че и двамата са щастливи,не мисля че има смисъл от подобни деиствия!
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
Аре стига бе! 100 % съм сигурен, че всеки от вас би го направил това, ако найстина попадне в подобна ситуация! Не казвам, че това е хубаво нещо, но поне не се изхвърлям, че няма да го направя! Никога не казвай никога! Нямам представа с какво мога да се сбълкам и да ми се случи, така че... Пък и ние не знаем ситуацията за която става въпрос! Пък и автора(авторката) е написал(а), че може да има шанс с момчето(момичето) ако това момче(момиче) нямаше гадже! Значи има нещо повече отколкото завист, егоизъм и т.н. Може би има някакъв проблем, неразбиретелство или недоразбиране между двамата и за това в системата се е появил трети човек(гаджето, от което трябва да се отървем)...
Така че моя отговор е: Да, бих в определени ситуации и ако найстина съм сигурен, че може да има полза от тва!
I az v momenta sym v takova polojenie. No momcheto hodi s gadjeto si ot godina i 4 mesetza. Vqrno, che mnogo se oplakva ot neq, no ako te skysat, az ne iskam v nikakyv sluchai, da sym prichina zatova. Te trqbva da si go reshta tova. Bi bilo mnogo dolno ot moq strana da se mesq. Posle nqma da moga da se poberq v kojata si ot qd i sram.
ne obi4am da se mesham v 4ujdi raboti shte si namerq dr da obi4am.
Не,не бих!Това е подло...и кво като ги разделя...все едно тоя,в когото съм се влюбила ше хукне да дойде при мен,след като примерно обича другото момиче...не си струва да си толкова жалък и егоистичен![]()
i az mislq taka momcheta kolkoto shtesh se she si namerq nqkoi drПървоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
![]()
ne biva da razvalq6 4ujdoto 6tastie,za6toto moje i na teb da ti se slu4i sa6toto i 6te vidi6 kakvo e bolka.kazvam go ot li4en opit taka mi otkradnaha gajeto
Ami v takuv slu4ai ne si struva naistina da im razvalqm vruzkata,za6toto tova naistina e podlo! Posle moga da osuznaq 4e ne si e struvalo!Bih zabravila tova mom4e i da potursq drug.
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
ne moga da razbera vuprosa
NIKOGA!Iskam ako nqkoi e s men,to da e za6toto go iska,a ne 6toto sam kroila tapi planove za tova kak da go razdelq s gadjeto mu i 6toto sam desitvala podlo.
Lubovta i 4estnostta sa nad vsi4ko,ne bih iskala da napravq mrasno na nqkogo,nito da razru6a ne4iq lubov,nai-malkoto ,za6toto bih se 4uvstvala ujasno ako na men mi go napravqt tova!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Podlo e naistina da zastavash mejdu dvama vlubeni! No ako te hodqt samo za samoto hodene... tova si e gubene na vreme i zashto ti da ne si tozi koito shte opolzotvori vremetoNo tova e samo v sluchei che vrazkata e formalna. Az lichno obache ne bih !
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
С това мнение съм съгласен.Но попринцип аз съм такъв човек,че страдам повече от нещастието на другите отколкото от мойто,защото аз съм опитал много от него.А както се казва "Това,което не те убива те прави по силен".Имено за това не съм съгласен с тази част от мнението ти.Първоначално написано от Човечето
.....но както каза по-горе "Никога не казвай никога".Първоначално написано от Човечето
не, не бих
това ще е супер долна постъпка. да разрушавам чуждото щастие заради моето собствено... не, благодаря! ако съм с един човек предпочитам да знам, че не съм разрушила любовта му, а той сам е избрал мен.
а и аз самата не бих се почувствала добре ако ми направят този номер... така де, тези, които разделят гаджета за да може да тръгнат със момчето/момичето защо не се позамислят те как биха се чувствали ако някой ги раздели по съшият начин с гаджето им?
а и ако наистина обичам някого ще искам той да е щастлив... а щом е щастлив с нея - ОК! така да е...
е, може би все пак бих се борила за него... но едно е да се бориш, друго е да разделяш съвсем умишлено...
а един гост беше казал, че повечето (да не кажа всеки) би го направил ако попадне в подобна ситуация... ами всъщност много скоро аз самата бях така... и да съм ги разделила? (нееее)
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
хъх... едно момче така раздели мен и бившето ми гадже с което ходехме супер сериозно..
макар,че познаваше гаджето ми имаше наглостта да почне да ме сваля,а аз глупачката му се поддадох и скъсах с моя .. но после осъзнах,че не съм щастлива с това момче и го скъсах,просто,защото не си заслужава да се занимавам с такъв човек,а и при положение,че не го харесвам ..
и от цялата шибана история аз страдам най-много,точно,защото това момче беше нагло и нахално .. и като,че ли от цялата ситуация то страда най-малко... колко тъпо...
хора,просто не крадете чужди гаджета,не преебавайте връзки.. сега ще преебете някоя връзка,ще сте щастливи.. но нали знаете,че всичко се връща.. после някой на вас ще ви разбие прекрасната връзка и ще видите какво е да сте от другата страна на нещата.. да сте на мястото на този,който страда...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
[quote="Човечето"]Аре стига бе! 100 % съм сигурен, че всеки от вас би го направил това, ако найстина попадне в подобна ситуация! Не казвам, че това е хубаво нещо, но поне не се изхвърлям, че няма да го направя! Никога не казвай никога! Нямам представа с какво мога да се сбълкам и да ми се случи, така че... Пък и ние не знаем ситуацията за която става въпрос! Пък и автора(авторката) е написал(а), че може да има шанс с момчето(момичето) ако това момче(момиче) нямаше гадже! Значи има нещо повече отколкото завист, егоизъм и т.н. Може би има някакъв проблем, неразбиретелство или недоразбиране между двамата и за това в системата се е появил трети човек(гаджето, от което трябва да се отървем)...
do tuka sum suglasna,no ne bih kazala 4e pri vseki e taka za6toto li4no pri men ne e taka!Izpadala sum v takiva situacii i znam kvo e da vidi6 lubimiq s druga,no pak da znae6 4e e 6tastliv s neq![]()
Po4ti vsi4ki mneniq sa 4e ne biha go napravili,oba4e az mislq 4e pove4eto ot tezi hora tuk ili ne sa iskrenni ili prosto ne znaqt na kakvo e sposobna lubovta.Taka 4e kakto kazaha Nikoga ne Kazvai Nikoga!
I mislq 4e predi da napravim ne6to gadno trq si pomislim kvo 6e e za otsre6niq 4ovek,nqkoi den i nie moje da sme na negovo mqsto!![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
О, хайде, моля ви се. Съвсем не вярвам, че няма да го направите или че не сте го правили. Съвсем естествено е човек да преследва интереса си. Ако смятате, че можете да сте щастливи с даден човек, няма да ви интересува много-много дали е обвързан.
Това си е в природата на човека - да мисли първо за себе си. Не ми се правете на света вода ненапита. Всички знаем, че говорите пълни глупости.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Awe...purvo..ne mi e qsno kak to4no se razvalq vruzka. Ako edna vruzka e zdrava, koito kvoto 6te da govori tova ne bi trqbvalo da popre4i (pone ne dotam, 4e tq da se razpadne). Ako prosto prisustvieto na treti 4ovek zastra6ava vruzkata...zna4i na taq vruzka tui ili ina4e i se vijda kraq. Bila sum v podobni situacii...i verno..kofti e, ne moje6 da se mesi6 ymi6leno m/y dvama du6i, no ne e nujno i da se distancira6 do krai...ne6tata trqbva da sledvat estestveniq si hod...
Ne.Ne bih se opitvala da napravq kakvoto i da e zashoto ako toi me haresvashe nqmashe da ima znachenie dali si ima priqtelka ili neAz sam na mnenieto che Kakvoto e pisano shte stane !
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
gajeta?ta vryzkite v тийн-въэраст 4esto sa kratkotraini.taka 4e 6tom kazva6 4e ima6 6ans iz4akai gi da se razdelqt i togava deistvai.Kolkoto do lyjata-NA LYJATA KRAKATA SA KYSI-za men tova e nizka postypka.A v slu4ai 4e v kraina smetka napravi6 tova,koeto si re6ila i nikoi ne razbere na tvoe mqsto nqma da se gordeq s tova koeto sym storila.Za da ti e 4ista syvestta, ne vyr6i bezumiq.NЕКА СЪРЦЕТО И РАЗУМЪТ ВЪРВЯТ РЪКА ЭА РЪКА
Be yourself,be your own feelings.Be wild,be free,be young for ever.Be fresh and beautiful.Be sweet and sensual.Be your dreams.Just BE YOU!!!
spored men ako iskatinski obi4ash tova momi4e/mom4e ne bi go razdelila s 4pvako koito e do sebesi bi bila stastliva ot tova samo 4e toi e 6tashtliv a ako toi/tq te haresva sam 6te preceni kakvo da pravi da q kukusa/da go skusa spored men e adski tupo da razdelish edna vlubena dvoika !
ako mn obi4am mom4eto bih gi razdelila
хахах, то бива лицемерие ама чак пък толкова.Мога да се обзаложа, че поне половината, които казаха че не биха постъпили така не са попадали в подобна ситуация, а другата половина дори не са обичали истински. Напълно нормално е да се бориш за човека когото обичаш. Ако този човек наистина държи на гаджето си никой, ама никой не би могъл да ги раздели. Щом даден човек е готов да зареже връзката си заради трети, то тогава тази връзка е била просто формалност. Ако пък наистина обича половинката си, тогава можеш единствено да го подкрепиш и да се радваш за него, но в случая разбирам, че не е така. И за това не мога да ви разбера защо толкова яростно твърдите, че не бихте? Кое по-точно ви се стори долно? Че госта иска да се бори за любимия човек? Проумейте, че бъдещето на една връзка зависи единствено от тях двамата и ако единият иска нещо друго, тогава никой не би могъл да ги задържи заедно. И последно я си представете, че този човек с когото искате да бъде също изпитва любов към вас? Тогава дали е било долно и безсмислено да се борите за него? Първо се замислете и после отговаряйте неискрено и лицемерно.
Евала! Много точно го каза! Самата истина!Първоначално написано от Disorder
Аз лично не бих преебал чуждото щастие.![]()