- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли разделили гаджета, ако...
Of kvo se praite beAre da lovime bas,4e nqkoi ot kompetentno izkazalite se po-gore dori neznaqt kakvo e da obi4a6 nqkoi tolkova silno,4e da ne se interesuva6 ot nikoi i ni6to! I kakvo kato si ima gadje be?! Si4ki mi paradirte s tva 4ujdo 6testie,koeto nqma da razvalite...bla bla...emi ako tva 6tastie e fakt i ako te tooooooooolkova mnogo se obi4at zna4i nqma da se razdelqt!Of i kato si4kite ste takiva moralisti i kato si4kite mi tvurdite 4e ne bihte se borili za lubimiq 4ovek,mi na4i ne go obi4ate be
Adski mn me iznervqte taka...i 100% sum sigurna 4e polovinata ot vas sa na to4no obratnoto mnenie,ama ne 6oto nqkoi predi mene e napisal,4e tva e podlo nqma da se izlagam i da pi6a obratnoto
Kakto nqkoi predi mene kaza:ebati licemerite!!!
Az bih se borila za mom4eto koeto obi4am! I ne mislq,4e e zaduljitelno da kroq ne6to podlo i dolno,prosto bih mu kazala kakvo 4uvstvam i ako toi izpitva su6toto...a ako ne pone nqkoi den kogato se vurna nazad nqma da si zadam vuprosa:"A,ako bqh opitala kakvo 6te6e da stane?!" 6te sum spokoina i 6te znam 4e ne sum si propusnala 6ansa da buda s mom4e,koeto sum obi4alaA otnosno...emi da nqma da mi e priqtno,ako sum s nqkoe mom4e drugo momi4e da mu kaje 4e ima 4uvstva kum nego,no ako toi durji na mene i me obi4a edva li 6e me zareje samo 6oto nqkoq si mu se e obqsnila...a ako me ostavi zaradi neq 6te se 4uvstvam adski kofti,no posle 6te osuznaq,4e taka e bilo po-dobre i 4e o4evidno ne me e obi4al
nqmalo e smisul da sme zaedno!!!
Are tva e za sega i prestanete da licemerni4ite molq vi!!!
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Това би било много глупаво...Първоначално написано от Анонимко
Все пак,ако наистина обичаш този човек,няма да искаш да му причиняваш болка...
![]()
Mii... edin moi priqtel e egati idiota haresva me i iska da me razdeli s gadjeto miПървоначално написано от Анонимко
az li4no ne bih go napravila nikakva ne sam za da delq hora koito se obi4at
LuBovTa E sLqPa!!!
s edna duma Ne ! tfa shte e super glupavo ot tfoq strana,da rasbiesh chujdoto shtastie...(pone spored men)
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
честно - да
Прочетох само последните мнения, може би заради вроденият мързел на мъвът везна. Затова ще кажа няколко думи за последните.
sexy_macka
има разлика между това да си с някого, и това да обичаш някого. Срещал съм десетки момичета през живота си като "играч", и много от тях нямат пълноценен живот или безпроблемна връзка. Ако аз отида при нея, покажа й колко приятно и интересно й е с мен, нерядко тя е избирала мен, и е била щастлива... макар и за малко, хе.
KOTKATA_17
ароматът на ягодата не е ароматът на всички плодове. Нямаш право от един случай да заключаваш за всички други.
Мой дълг е като мъж да разбера от какво има нужда тя, и да й го предложа. Оттам нататък е нейн избор. И ако тя не желае да продължи с мен, просто продължавам.
Inloved_girl
Ако аз мога да я направя по-щастлива отколкото той, защо да я оставям да се мъчи с него? Мисля че ако бях на мястото на автора на темата, бих причинил на момичето повече болка ако не я опозная и не й дам шанс да е с мен, вместо с него.
Усети ли разликата?
Авторе,
бъди мъж. Реши какво искаш и го направи. Другото е без значение за теб...
=D>Първоначално написано от LP_girl_14
Евала батка, каза ли им гоПървоначално написано от Pick-up Artist
Много се радвам, че в тая тема има хора, които си казват честно и откровено всичко вместо да да моралистничат и да се правят на светата вода ненапита, както казах и в предния ми пост, няма човек, който при определени обстоятелства не би го направил това, явно тези, които пишат, че никога не биха го направили още не им е идвало до главата това иначе друго щяха да говорят, а и какво е лошото да разделиш двама души, когато виждаш, че между тях не вървят нещата и ти просто споделиш чувствата си, не виждам нищо лошо в това, ако ти отвърнат после на чувствата идеално, какво по-добре от това, ако ли не продължаваш нататък. Аз го направих преди време, година, седем месеца и 4 дни ако трябва да сме точни, тогава бях с един приятел, който беше кандидат-студент той отиваше на изпита, а аз използвах това пътуване, за да се видя с едни приятели, та от момента, в който се видяхме до вечерта те почти не преставаха да се карат, момичето ми сподели, че напоследък доста често се карат, аз я харесвах, но не исках да им развалям връзката, приятели са все пак, но след като ми каза какви са отношенията им и аз реших да опитам, да видим какво ще стане, защо пък не, и ето, тя беше само 2 месеца с момчето преди мен, а с мен е вече година и 7 месеца, все още сме си щастливи и както каза Pick-up Artist мисля, че вместо да и направя нещо лошо съм и сторил доста добро нещо, докато онова момче си намери доста други след това, за тази година и 7 месеца той смени поне 4 момичета. Явно в определени случаи може да сторите повече добро, ако разделите дадена двойка, отколкото ако не направите нищо и някой друг реши да действа и го направи, а вие после да се чудите защо не сте събрали смелост да си изкажете чувствата, когато е трябвало.
![]()
I am the game, you don't wanna play me.
I am control, no way you can change me.
I am heavy debt, no way you can pay me.
I am the pain and I know you can't take me.
http://www.lyricsdownload.com/motorh...me-lyrics.html
Много се радвам, че има чесни хора тука... Хора, които знаят как да се борят за собственото си щастие... А не да се прикриват зад някакъв фалшив морал и да пазят чуждото щастие! То самата дума го казва - чуждо - демек не е моето! Защо трябва друг да е щастлив за моя сметка???!Първоначално написано от Draconis
Ако момичето не ми е приятелка(понеже на приятелите си много държа) бих го направила , естествено. Аз съм си егоистка ..така или иначе![]()
"Когато надникнеш в бездната,
бездната също надниква в теб"
Фридрих Ницше
tva mislq go pravqt samo malkite lapetii
ne bih postupil 4ak tolkova unizitelno kum sebe si po dobre da si zamul4a 6tei 6te se ospokoq
![]()