.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Супер фен
    Of kvo se praite be Are da lovime bas,4e nqkoi ot kompetentno izkazalite se po-gore dori neznaqt kakvo e da obi4a6 nqkoi tolkova silno,4e da ne se interesuva6 ot nikoi i ni6to! I kakvo kato si ima gadje be?! Si4ki mi paradirte s tva 4ujdo 6testie,koeto nqma da razvalite...bla bla...emi ako tva 6tastie e fakt i ako te tooooooooolkova mnogo se obi4at zna4i nqma da se razdelqt!Of i kato si4kite ste takiva moralisti i kato si4kite mi tvurdite 4e ne bihte se borili za lubimiq 4ovek,mi na4i ne go obi4ate be Adski mn me iznervqte taka...i 100% sum sigurna 4e polovinata ot vas sa na to4no obratnoto mnenie,ama ne 6oto nqkoi predi mene e napisal,4e tva e podlo nqma da se izlagam i da pi6a obratnoto Kakto nqkoi predi mene kaza:ebati licemerite!!!
    Az bih se borila za mom4eto koeto obi4am! I ne mislq,4e e zaduljitelno da kroq ne6to podlo i dolno,prosto bih mu kazala kakvo 4uvstvam i ako toi izpitva su6toto...a ako ne pone nqkoi den kogato se vurna nazad nqma da si zadam vuprosa:"A,ako bqh opitala kakvo 6te6e da stane?!" 6te sum spokoina i 6te znam 4e ne sum si propusnala 6ansa da buda s mom4e,koeto sum obi4ala A otnosno...emi da nqma da mi e priqtno,ako sum s nqkoe mom4e drugo momi4e da mu kaje 4e ima 4uvstva kum nego,no ako toi durji na mene i me obi4a edva li 6e me zareje samo 6oto nqkoq si mu se e obqsnila...a ako me ostavi zaradi neq 6te se 4uvstvam adski kofti,no posle 6te osuznaq,4e taka e bilo po-dobre i 4e o4evidno ne me e obi4al nqmalo e smisul da sme zaedno!!!
    Are tva e za sega i prestanete da licemerni4ite molq vi!!!
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Re: Бихте ли разделили гаджета, ако...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Бихте ли разделили гаджета, ако сте влюбени в момичето/момчето и знаете, че имате някакъв шанс ако тя/той нямаше гадже?!? В смисъл такъв да направите нещо гадно, за да може те да се разделят(но разбира се без те да знаят, че сте вие) Или просто бихте продължили да страдате, като те са заедно?
    Това би било много глупаво... Все пак,ако наистина обичаш този човек,няма да искаш да му причиняваш болка...

Re: Бихте ли разделили гаджета, ако...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Бихте ли разделили гаджета, ако сте влюбени в момичето/момчето и знаете, че имате някакъв шанс ако тя/той нямаше гадже?!? В смисъл такъв да направите нещо гадно, за да може те да се разделят(но разбира се без те да знаят, че сте вие) Или просто бихте продължили да страдате, като те са заедно?
    Mii... edin moi priqtel e egati idiota haresva me i iska da me razdeli s gadjeto mi az li4no ne bih go napravila nikakva ne sam za da delq hora koito se obi4at
    LuBovTa E sLqPa!!!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    s edna duma Ne ! tfa shte e super glupavo ot tfoq strana,da rasbiesh chujdoto shtastie...(pone spored men)
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

неуравновесен
    Guest
    честно - да

Pick-up Artist
    Guest
    Прочетох само последните мнения, може би заради вроденият мързел на мъвът везна. Затова ще кажа няколко думи за последните.

sexy_macka
    има разлика между това да си с някого, и това да обичаш някого. Срещал съм десетки момичета през живота си като "играч", и много от тях нямат пълноценен живот или безпроблемна връзка. Ако аз отида при нея, покажа й колко приятно и интересно й е с мен, нерядко тя е избирала мен, и е била щастлива... макар и за малко, хе.

KOTKATA_17
    ароматът на ягодата не е ароматът на всички плодове. Нямаш право от един случай да заключаваш за всички други.
    Мой дълг е като мъж да разбера от какво има нужда тя, и да й го предложа. Оттам нататък е нейн избор. И ако тя не желае да продължи с мен, просто продължавам.

Inloved_girl
    Ако аз мога да я направя по-щастлива отколкото той, защо да я оставям да се мъчи с него? Мисля че ако бях на мястото на автора на темата, бих причинил на момичето повече болка ако не я опозная и не й дам шанс да е с мен, вместо с него.
    Усети ли разликата?

Авторе,
    бъди мъж. Реши какво искаш и го направи. Другото е без значение за теб...

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ми не бих разбира чуждото щастие,за да може аз да съм доволна.Ако тва момче изпитва некви чувства към мен,той просто щеше да се раздели с приятелката си,а иначе щом са си заедно и си се обичат аз кво да се бутам там където не ми е мястото.Да са си щастливи заедно и всичко най-най...Ако пък нещата между тях не вървят просто ще изчакам да се раздекят,да мине малко време и да се поотложи болката и тогава ще действам.Не мога да градя щастието си на чуждото нещастие
    =D>

Град
    Троян
    Цитирай Първоначално написано от Pick-up Artist
    Прочетох само последните мнения, може би заради вроденият мързел на мъвът везна. Затова ще кажа няколко думи за последните.

sexy_macka
    има разлика между това да си с някого, и това да обичаш някого. Срещал съм десетки момичета през живота си като "играч", и много от тях нямат пълноценен живот или безпроблемна връзка. Ако аз отида при нея, покажа й колко приятно и интересно й е с мен, нерядко тя е избирала мен, и е била щастлива... макар и за малко, хе.

KOTKATA_17
    ароматът на ягодата не е ароматът на всички плодове. Нямаш право от един случай да заключаваш за всички други.
    Мой дълг е като мъж да разбера от какво има нужда тя, и да й го предложа. Оттам нататък е нейн избор. И ако тя не желае да продължи с мен, просто продължавам.

Inloved_girl
    Ако аз мога да я направя по-щастлива отколкото той, защо да я оставям да се мъчи с него? Мисля че ако бях на мястото на автора на темата, бих причинил на момичето повече болка ако не я опозная и не й дам шанс да е с мен, вместо с него.
    Усети ли разликата?

Авторе,
    Евала батка, каза ли им го Много се радвам, че в тая тема има хора, които си казват честно и откровено всичко вместо да да моралистничат и да се правят на светата вода ненапита, както казах и в предния ми пост, няма човек, който при определени обстоятелства не би го направил това, явно тези, които пишат, че никога не биха го направили още не им е идвало до главата това иначе друго щяха да говорят, а и какво е лошото да разделиш двама души, когато виждаш, че между тях не вървят нещата и ти просто споделиш чувствата си, не виждам нищо лошо в това, ако ти отвърнат после на чувствата идеално, какво по-добре от това, ако ли не продължаваш нататък. Аз го направих преди време, година, седем месеца и 4 дни ако трябва да сме точни, тогава бях с един приятел, който беше кандидат-студент той отиваше на изпита, а аз използвах това пътуване, за да се видя с едни приятели, та от момента, в който се видяхме до вечерта те почти не преставаха да се карат, момичето ми сподели, че напоследък доста често се карат, аз я харесвах, но не исках да им развалям връзката, приятели са все пак, но след като ми каза какви са отношенията им и аз реших да опитам, да видим какво ще стане, защо пък не, и ето, тя беше само 2 месеца с момчето преди мен, а с мен е вече година и 7 месеца, все още сме си щастливи и както каза Pick-up Artist мисля, че вместо да и направя нещо лошо съм и сторил доста добро нещо, докато онова момче си намери доста други след това, за тази година и 7 месеца той смени поне 4 момичета. Явно в определени случаи може да сторите повече добро, ако разделите дадена двойка, отколкото ако не направите нищо и някой друг реши да действа и го направи, а вие после да се чудите защо не сте събрали смелост да си изкажете чувствата, когато е трябвало.
    I am the game, you don't wanna play me.
    I am control, no way you can change me.
    I am heavy debt, no way you can pay me.
    I am the pain and I know you can't take me.

http://www.lyricsdownload.com/motorh...me-lyrics.html

Цитирай Първоначално написано от Draconis
    Цитирай Първоначално написано от Pick-up Artist

sexy_macka

KOTKATA_17

Inloved_girl
    Усети ли разликата?

Авторе,
    Евала батка, каза ли им го Много се радвам, че в тая тема има хора, които си казват честно и откровено всичко вместо да да моралистничат и да се правят на светата вода ненапита, както казах и в предния ми пост, няма човек, който при определени обстоятелства не би го направил това, явно тези, които пишат, че никога не биха го направили още не им е идвало до главата това иначе друго щяха да говорят, а и какво е лошото да разделиш двама души, когато виждаш, че между тях не вървят нещата и ти просто споделиш чувствата си, не виждам нищо лошо в това, ако ти отвърнат после на чувствата идеално, какво по-добре от това, ако ли не продължаваш нататък. Аз го направих преди време, година, седем месеца и 4 дни ако трябва да сме точни, тогава бях с един приятел, който беше кандидат-студент той отиваше на изпита, а аз използвах това пътуване, за да се видя с едни приятели, та от момента, в който се видяхме до вечерта те почти не преставаха да се карат, момичето ми сподели, че напоследък доста често се карат, аз я харесвах, но не исках да им развалям връзката, приятели са все пак, но след като ми каза какви са отношенията им и аз реших да опитам, да видим какво ще стане, защо пък не, и ето, тя беше само 2 месеца с момчето преди мен, а с мен е вече година и 7 месеца, все още сме си щастливи и както каза Pick-up Artist мисля, че вместо да и направя нещо лошо съм и сторил доста добро нещо, докато онова момче си намери доста други след това, за тази година и 7 месеца той смени поне 4 момичета. Явно в определени случаи може да сторите повече добро, ако разделите дадена двойка, отколкото ако не направите нищо и някой друг реши да действа и го направи, а вие после да се чудите защо не сте събрали смелост да си изкажете чувствата, когато е трябвало.
    Много се радвам, че има чесни хора тука... Хора, които знаят как да се борят за собственото си щастие... А не да се прикриват зад някакъв фалшив морал и да пазят чуждото щастие! То самата дума го казва - чуждо - демек не е моето! Защо трябва друг да е щастлив за моя сметка???!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ei misla 4e tva e mn gadnu az sam na principa kato obi4a6 nqkoi go ostavi da e 6tastliv pa bilo to i ne s tebe po dobre az da sam ne6tastnata otkolkoto 4oveka koito obi4kam

0biChkam SlyNcEt0 :}

Град
    Варна
    Ако момичето не ми е приятелка(понеже на приятелите си много държа) бих го направила , естествено. Аз съм си егоистка ..така или иначе
    "Когато надникнеш в бездната,
    бездната също надниква в теб"
    Фридрих Ницше

Супер фен
    tva mislq go pravqt samo malkite lapetii

ne bih postupil 4ak tolkova unizitelno kum sebe si po dobre da si zamul4a 6te i 6te se ospokoq

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    lele kak moje da ste takiva q ostavete horata da sa 6tastlivi i vie 6te namerite 6tastieto si nekade

0biChkam SlyNcEt0 :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си