- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли разделили гаджета, ако...
Of kvo se praite beAre da lovime bas,4e nqkoi ot kompetentno izkazalite se po-gore dori neznaqt kakvo e da obi4a6 nqkoi tolkova silno,4e da ne se interesuva6 ot nikoi i ni6to! I kakvo kato si ima gadje be?! Si4ki mi paradirte s tva 4ujdo 6testie,koeto nqma da razvalite...bla bla...emi ako tva 6tastie e fakt i ako te tooooooooolkova mnogo se obi4at zna4i nqma da se razdelqt!Of i kato si4kite ste takiva moralisti i kato si4kite mi tvurdite 4e ne bihte se borili za lubimiq 4ovek,mi na4i ne go obi4ate be
Adski mn me iznervqte taka...i 100% sum sigurna 4e polovinata ot vas sa na to4no obratnoto mnenie,ama ne 6oto nqkoi predi mene e napisal,4e tva e podlo nqma da se izlagam i da pi6a obratnoto
Kakto nqkoi predi mene kaza:ebati licemerite!!!
Az bih se borila za mom4eto koeto obi4am! I ne mislq,4e e zaduljitelno da kroq ne6to podlo i dolno,prosto bih mu kazala kakvo 4uvstvam i ako toi izpitva su6toto...a ako ne pone nqkoi den kogato se vurna nazad nqma da si zadam vuprosa:"A,ako bqh opitala kakvo 6te6e da stane?!" 6te sum spokoina i 6te znam 4e ne sum si propusnala 6ansa da buda s mom4e,koeto sum obi4alaA otnosno...emi da nqma da mi e priqtno,ako sum s nqkoe mom4e drugo momi4e da mu kaje 4e ima 4uvstva kum nego,no ako toi durji na mene i me obi4a edva li 6e me zareje samo 6oto nqkoq si mu se e obqsnila...a ako me ostavi zaradi neq 6te se 4uvstvam adski kofti,no posle 6te osuznaq,4e taka e bilo po-dobre i 4e o4evidno ne me e obi4al
nqmalo e smisul da sme zaedno!!!
Are tva e za sega i prestanete da licemerni4ite molq vi!!!
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше