Цитирай Първоначално написано от Човечето
Аре стига бе! 100 % съм сигурен, че всеки от вас би го направил това, ако найстина попадне в подобна ситуация! Не казвам, че това е хубаво нещо, но поне не се изхвърлям, че няма да го направя! Никога не казвай никога! Нямам представа с какво мога да се сбълкам и да ми се случи, така че... Пък и ние не знаем ситуацията за която става въпрос! Пък и автора(авторката) е написал(а), че може да има шанс с момчето(момичето) ако това момче(момиче) нямаше гадже! Значи има нещо повече отколкото завист, егоизъм и т.н. Може би има някакъв проблем, неразбиретелство или недоразбиране между двамата и за това в системата се е появил трети човек(гаджето, от което трябва да се отървем)...
С това мнение съм съгласен.Но попринцип аз съм такъв човек,че страдам повече от нещастието на другите отколкото от мойто,защото аз съм опитал много от него.А както се казва "Това,което не те убива те прави по силен".Имено за това не съм съгласен с тази част от мнението ти.

Цитирай Първоначално написано от Човечето
Така че моя отговор е: Да, бих в определени ситуации и ако найстина съм сигурен, че може да има полза от тва!
.....но както каза по-горе "Никога не казвай никога".