Цитирай Първоначално написано от Pick-up Artist
Прочетох само последните мнения, може би заради вроденият мързел на мъвът везна. Затова ще кажа няколко думи за последните.

sexy_macka
има разлика между това да си с някого, и това да обичаш някого. Срещал съм десетки момичета през живота си като "играч", и много от тях нямат пълноценен живот или безпроблемна връзка. Ако аз отида при нея, покажа й колко приятно и интересно й е с мен, нерядко тя е избирала мен, и е била щастлива... макар и за малко, хе.

KOTKATA_17
ароматът на ягодата не е ароматът на всички плодове. Нямаш право от един случай да заключаваш за всички други.
Мой дълг е като мъж да разбера от какво има нужда тя, и да й го предложа. Оттам нататък е нейн избор. И ако тя не желае да продължи с мен, просто продължавам.

Inloved_girl
Ако аз мога да я направя по-щастлива отколкото той, защо да я оставям да се мъчи с него? Мисля че ако бях на мястото на автора на темата, бих причинил на момичето повече болка ако не я опозная и не й дам шанс да е с мен, вместо с него.
Усети ли разликата?

Авторе,
бъди мъж. Реши какво искаш и го направи. Другото е без значение за теб...
Евала батка, каза ли им го Много се радвам, че в тая тема има хора, които си казват честно и откровено всичко вместо да да моралистничат и да се правят на светата вода ненапита, както казах и в предния ми пост, няма човек, който при определени обстоятелства не би го направил това, явно тези, които пишат, че никога не биха го направили още не им е идвало до главата това иначе друго щяха да говорят, а и какво е лошото да разделиш двама души, когато виждаш, че между тях не вървят нещата и ти просто споделиш чувствата си, не виждам нищо лошо в това, ако ти отвърнат после на чувствата идеално, какво по-добре от това, ако ли не продължаваш нататък. Аз го направих преди време, година, седем месеца и 4 дни ако трябва да сме точни, тогава бях с един приятел, който беше кандидат-студент той отиваше на изпита, а аз използвах това пътуване, за да се видя с едни приятели, та от момента, в който се видяхме до вечерта те почти не преставаха да се карат, момичето ми сподели, че напоследък доста често се карат, аз я харесвах, но не исках да им развалям връзката, приятели са все пак, но след като ми каза какви са отношенията им и аз реших да опитам, да видим какво ще стане, защо пък не, и ето, тя беше само 2 месеца с момчето преди мен, а с мен е вече година и 7 месеца, все още сме си щастливи и както каза Pick-up Artist мисля, че вместо да и направя нещо лошо съм и сторил доста добро нещо, докато онова момче си намери доста други след това, за тази година и 7 месеца той смени поне 4 момичета. Явно в определени случаи може да сторите повече добро, ако разделите дадена двойка, отколкото ако не направите нищо и някой друг реши да действа и го направи, а вие после да се чудите защо не сте събрали смелост да си изкажете чувствата, когато е трябвало.