.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Какво да подаря на мойта за Св. Валентин ?

Помагайте да избера подходящ подарак за момиче на 16-17 години
    094 lindeman_
    бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
    84.252.51.238

Ми купи и футболна топка, самобръсначка и спрей на който пише "За хора с умствен недостатък"... от другата година няма да се чудиш какво да подариш на приятелката си защото няма да имаш такава... нуублет !

Сега сериозно...
    Пич ти трябва сам да знаеш... ако не знаеш какво би и харесало препоръчвам ти да не се занимаваш и да се зарежете един друг... в противен случай виж по- горното и я остави тя да те зареже... НУУБ!
    !

kiss^me
    Guest
    За моми4етата има много варианти.
    Ако иска6 да е не6то като за празника може да и вземеш някое плюшено сърце или друга сладка плюшена играчка.
    Ако сте по-близки може да и вземеш и белъо, но това не е мн препоръчително,защото все пак си зависи от момичето(да не вземеш че да я обидиш)
    някакво бижу. Има много магазини за женски джунджурийки.
    Може и парфюм, но гледай да е с по-стандартен мирис
    Може например и часовник!
    А защо не и дреха. Ако уцелиш размера й ще бъде много доволна! Някоя блузка например, но се посъветвай за дрехата с някоя нейна приятелка :P

Това е от мен. Дано да съм ти помогнала. а за момче ти какво би харесал като подарък. например одобряваш ли сребърна гривна като подарък за Св. Валентин?

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    kiss^me
    bravo ,4e si se postarala...ima i dobri idei,no ne tova e celta na sveti valentin...podaryka trqbva da e ne6to po-malko,no da izly4va lubov edna bluza edva li moje da go napravi...az ti predlagam da podari6 na priqtelkata si pliu6eno me4e s edna roza 4ervena ili prosto otidi i napravi golqm buket ot rozi (15-21) ne6to takova...az bih se zaradvala to4no na tova

Хъхъ 16-20 направо... като за погребение !
    !

не не не ... ще и подаря парфюм, както каза кисчето това е наистина добра идея ) поне на този етап ми допадна
    094 lindeman_
    бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
    84.252.51.238

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    аз ли да ти кажа.. ?!
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си