- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- REDNO ILI NE
i taka hora..ima edna ot moeto daskalo..tia e na 14 i nikoga ne e imala gadje ,nikoga ne se e celuvala..sashtnost taia ne e tolkova grozda daje na mene mi haresva,no problema e che vsichki i se podigravat za tva i nikoi ne i obrashta vnimanie..mnoo e shibano taka..edin kato kaje che e sduhana i drugite se vodiat po akala mu i nikoi ne i obrashta vnimanie,zashtoto gi e strah i tiah da ne gi pomisliat za zduhni..EGATI TAPOTOOO..
VIE KAK MISLITE..
REDNO LI E DA SI NA 14 I DA NE SI IMAL GADJE?
REDNO LI E ZARADI EDIN,VSICHKI DFA TE OTBIAGVAT?
Стадна психология му се вика на това... аз затова вече откак станах на 10 не съм овца, ами съм вълк... и точно затова ме отбягват. Иначе казано... за какво ми е да съм плячка след като мога да съм ловец
!
Относно другия въпрос... ми аз съм на 16 и все още не съм имал сериозна връзка... ма не ми и пука особено... защо? Защото 99,99% от момичетата които познавам (а те са доста) макар да са красиви единственото което бих им дал е един МНОГО ТОПЪЛ в аналното отверствие! Иначе казано... шибани кучки
!
Въх!![]()
на 14,а да няма гадже!!!!![]()
милата,край,живота й превършва вече,а няма гадже!!!Подгответе церемонията,отписваме я вече...
Я се вземи в ръце!Време колкот искаш.А ти вместо да се бунтуваш срещу държанието на съучениците си спрямо нея в някакъв си форум,защо не отидеш да я заговориш,а?И ти ли се страхуваш да не бъдеш жигосан като "сдухан"
![]()
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
MILICHKA TI MAI NE SI PROCHELA TOVA,KOETO SAM PISAL.SIGURNO SI MNOGO KRASIVA SLED KATO SI TOLKOVA GLUPAVA..NE SE OBIJDAI..ZVANNI MI NIAKOIATПървоначално написано от Ekita
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм хубава,умна и най-вече скромна,както обича да изтъква приятелят ми...![]()
Шегата настрана,от поста ти разбирам само,че я харесваш,но не я заговаряш,тъй като всички останали не го правят,права ли съм?Ако не съм,просто обясни като за нас,по-глупавичките,къде в поста ти пише,че ти се държиш по-различно с нея от останалите тъпаци?
А относно подигравката с възрастта и гаджетата,абсолютно заставам зад думите си.
И един любезен съвет,ако имаш нещо против мнението ми го обори с доводи,а не пиши само изтъркани глупости.Иначе някак си звучиш плоско и не на място.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Mda, prava si e Ekita,kato se vazmushtavash,napravi neshto po vyprosa,ili si prekaleno zavisim ot chujdoto mnenie???Nali ti haresva momicheto...K`yv ti e problema da q zagovorish?
I`m trying to make your dreams come true...
purvo milichki az sam mnogooo po-goliam ot neia..ne sam kazal che iskla mda ia svaliam..kazah samo che ne razbiram zashto govoriat taka za neia kato tia e hubavo momiche..ima egati grozilite pak imat gadjeta!!!!
pak i az veche sam brakuvan![]()
sorka ako sam vi naranil chuvstvata...![]()
Takam...Hubavo,che si se zainteresuval za momicheto,vypreki che ne vijdam k`yv beshe smisyla da ni spodelqsh,no nqma znachenie.A kato ne ti haresva nachina, po koito se dyrjat s neq...mojesh da promenish neshtata...
P.S: Ako moje samo da mi obqsnish s kakva umisyl napisa dumata "brakuvan",shtoto az ne mojah da razbera,poneje taq duma ima 1 znachenie,a to malko ne si pasva...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
brakuvan=> imam si gadje..
napisah taia tema za da razbera vsichki li shte reagirat taka..are priznaite si,che vse pak ako ima niakoi ot klasa vi i povecheto ne go haresvat i ti niama da govorish s nego ,za da ne zapochnat i teb da te otbiagvat![]()
![]()
iskah da polucha poveche otgovori,koito da mi pokajat,che teenovete dnes ne sa samo oligofreni, a che ima i cool people..nz kak e v tvoito daskalo,no v moito zaicite sa pod vsiakakva kritika![]()
![]()
А мене на стоковата борса са ме извели => си няма гадже... пич първо се виж себе си какъв си и после казвай за другите, че са загубени.
И не не говоря с човека неприятен на целия клас поради една причина... защото самия човек ме дразни. Както вече казах не съм овца, а вълк => всички които не са с мен са против мен... нуублет!
brat na4i az sym na 17 i sym nqmal gadje typo e ma ne me ebe a tebe da ne te ebe kfo 6te kajat drugite gledai na tebe d ti e qko pyk te kato vidqt 4e ne gi ebava6 6te spryt (pone az taka mislq)![]()
![]()