.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: kude e lubovta mi?

Eva_kiss_you
    Guest

kude e lubovta mi?

oh ami ot kude da zapo4na... 4uvstvam se ujasno; predi okolo 2 godini bqh adski vlubena v edno mom4e ot klasa mi, toi su6to me haresva6e, no ne si stanahme gadjeta, tova be6e po skoro"duhovna lubov" podkrepqhme se, obi4ahme se, no v tozi period o6te bqhme deca(13g.) ve4e sme na po 17, dnes razbrah 4e se e premestil v drug klas i nqma da se vidim pove4e(sigurna sum v tova)predi da napusne ne se bqhme vijdali 1-2 meseca, kakto i da e, sigurno si ima svoite pri4ini za da napusne, NO TOLKOVA MI LIPSVA use6tam nqkakva praznina, mrazq go za deto si trugna taka, vupreki 4e nqma hubav na4in za da si trugne6; ve4er predi da zaspq si mislq za nego, za na6ite si momenti, za na4ina po koito me pregru6ta6e.... vqrno v edin moment po4ti ne si govorihme, no samoto mu prisustvie me kara6e da se 4uvstvam spokoina...
    toi nqma da se vurne-znam; no az se 4uvstvam vse po-zle. kajete kakvo da pravq?

Еми телефон имаш... звънкай !

Иначе как преди 2 години сте били на 13, а сега на 17?

НУУБЛЕТИ, копеле!
    !

Супер фен Аватара на sometimes_
    Emi ne mislq,che nqkoi bi ti pomognal...Moje bi shte se pochuvstvash po-dobre ako mu kajesh tova,koeto napisa na nas...
    I`m trying to make your dreams come true...

Провери в контакта ама бъркай с нещо метално ! Туко виж станеш ШИБАН ПРОВОДНИК !

Сега отново сериозно. Кажи му ВЕДНАГА, докато не е късно ! Ако не му кажеш ще дойда и ще те набия... ! Поеми риска... така и така щом няма да се виждате давай...
    !

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Е добре де,тва че се е преместил в друг клас не значи че няма да се виждате.Да не би всички хора ,които си имат гаджета да са от един клас?Просто трябва да осъществиш контакт с него-да му намериш адреса,или домашния или мобилния,или ника му в mIRC,skype или където и да е другаде и му кажи че трябва да се видите и да поговорите.Все имате общи познати щом сте били в един клас.Нищо не е изгубено или поне засега.Вместо да складираш тези чувства в себе,покажи му ги

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Е добре де,тва че се е преместил в друг клас не значи че няма да се виждате.Да не би всички хора ,които си имат гаджета да са от един клас?Просто трябва да осъществиш контакт с него-да му намериш адреса,или домашния или мобилния,или ника му в mIRC,skype или където и да е другаде и му кажи че трябва да се видите и да поговорите.Все имате общи познати щом сте били в един клас.Нищо не е изгубено или поне засега.Вместо да складираш тези чувства в себе,покажи му ги
    Така е ... Нали пак сте в един град... кфо като е в друг клас не в твоя. Айди успехх \/

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Eva_kiss_you
    po zaglavieto na temata...lubovta ti e v vremeto predi 2 godini ostanala...a kolkoto do tova kakvo da pravi6...mi otiva6 v "ima6 po6ta" haha sry ama samo tam ima takiva raoti ili "more ot lubov"..sega seriozno...nqma6 li mu telefona tva onova,abe i da go nqma6 ako ima6 jelanie 6te go nameri6 obadi mu se..kaji mu 4e ti lipsva...ne mislq 4e momi4e na 14 kato men moje da ti dade po-dobyr savet ot samata sebe si...predpolaga se 4e si s pove4e jiveiski opit i t`kam...uspeh

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Еми имаш телефон. Обади му се и се разберете да се видите. Говори с него за станалото и всичко ще е ок.
    Успех.

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Еми имаш телефон. Обади му се и се разберете да се видите. Говори с него за станалото и всичко ще е ок.
    Успех.
    Ами да да направи така.

KOTETO_15
    Guest
    Exxxx milata ..kato m razkazva6 za tva mi stana dosta mu4no mi gadni4ko e ami po dobre naistina mu zvanni da se vidite moje toi da e lubovta koqto tursi6.

samo ne razbrah za6to ne mu se obadi6 ????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си