- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ami ako lipsva lubov?
kak da razbera dali gajeto mi s koeto sam ot poluvin god. me obi4a istinski ili iska samo sex?kogato sme sami ne moje da se kontrolira vse se opitva da...imam 4uvstvoto 4e me priema samo kato seksualen obekt i ni6to pove4e...az ne iskam da spq s nego za6toto ne se smqtam gotova i mislq 4e mi e rano...kakvo da predriema?
Ами природа какво да се прави момчето неможе да се контролира от теб действаш му много възбуждащо!А и щом е с теб от 6 месеца явно не е с теб за секса който неполучава а заради чуствата........... =D>
говори с него и му кажи, че не си готова...
а все пак е нормално да иска нещо повече от теб, освен прегръдки и целувки. освен ако не сте на 13 де...
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Ти на колко години си?
Той на колко е?
Явно нещо те притеснява...Мисля ,че щом е 6 месеца с теб не би трябвало да иска само секс...Момчето просто си те желаеПоговорете си и му обясни ситуацията...Кажи му това , което и на нас ,че още не си готова и да те изчака още...Той девствен ли е ... Щото ако е няма закъде да бърза
Но недей да отлагаш прекалено при положение , че го обичаш и все пак важното е на теб да ти е добре
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от Worthless
![]()
Той е от мъжки пол. Щом е с теб, значи те харесва и го възбуждаш. Нормално е да иска да прави секс с теб. Радвай се, защото някои двойки след 2 месеца вече свикват и няма страст. Ако искаше само секс, щеше да те зареже след 1 седмица и да хване някоя курва.![]()
ei momiche fakta che e s teb polovin godina moje da zna4i 2 neshta che ili istinski e hlutnal po teb .. ili iska da te vkara v egloto si i posle da te zaebe... purvo ako ne se chustasv gotova ne dei da go pravite pogovris nego .. i she vidish reakciata mu ... ako elajliva i ti se obesnqva v lubov...ala bala... she razberesh dali te obicha... predpolagam go poznnavash ok ... !! a ako sled kato spite ... toi zapo4ne da se darji s teb kofti .. mila .. moje bi si porednata broika .. no .. az li4no stirskam palci dani vsi4ko e kakto ti iskash
)
Първоначално написано от PR
ЕЕЕ вие малуомни ли сте!!!! 6 месеца и иска само да спи с НЕЯ>..НЯМА ТАКЪВ МЪЖ>..няма..ако е 1-2 месеца -ДА ама... за 6 месеца да е минал половината град...не се излгайте никой мъж няма да чака 6 месеца..
Toчно това щях да кажа и аз. 6 месеца да те чака само за да те изчука!? Вие на кой свят живеетеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Абе на момчето просто му се ебе..нормално е.. хехех![]()
TALK TALK TALK
п.п. Аз бих се притеснила ако 6 месеца е с мен и НЕ ИСКА да правим секс.. това си е обезпокоително![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Първоначално написано от Absconding
Абсолютно е така![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Първоначално написано от Absconding
Абе 6 месеца и нищо да не правите? Явно е че тоя не иска само секс....а все пак на колко сте? Възбуждането маи е най-важното при момчетата на тая възраст, така че като и теб те възбуди и след такава дълга връзка май е добре да видиш как е в леглото! ако не те е страх де...ако е така и не си още много готова откажи му,а и така ще разбереш колко те обича!
Just an Angel