- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ашли от WWE изгрява на страниците на списание "Maxim&q
За относително краткия период от време, през който се подвизава като една от красавиците в Световната федерация по кеч, звездата от RAW Ашли Масаро (Ashley Massaro) постигна повече, отколкото други преди нея за цяла една кариера. В конкурса "RAW Diva Search" тя успя да победи хиляди други кандидатки, но успехите й не се изчерпват само с това - зад гърба си Ашли вече има много успешни срещи на ринга.
Красавицата се превърна и в една от най-търсените звезди в сайта на Федерацията - WWE.com. Тя вероятно ще остане и една от най-обичаните красавици през следващата година, след като бе огласена новината, че Ашли ще снима фотосесия на цели 6 страници за януарския брой на списание "Maxim" за 2006-та година. А феновете вече се вълнуват от това дали Ашли не е решила да се снима и за най-популярното "мъжко" списание в света - "Playboy".
Пълната статия
много ме интересува...тея женките от кеча не мога да ги понасям...някви с мускули...![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ооо да бе...завиждала съм...не знайш колко си в грешка...не ми харесват просто с тея мускули...иначе имат готини тела ама с тея напомпани бицепси къртат...
![]()
хехе така си е...за пръв път да съм на едно мнение с теб!ама това си е проблем на момичетата че висат някои само в кафетата...
![]()
maik00 taq e mega qka ....
http://www.sescoops.com/galleries/ashley/01.jpg
Se mi e taq za muskuli ili bicepsi ... bahti tql0t0 det vadi![]()
=D>
![]()
![]()
Kви мусколи кви бицепси? Пичето е супер яко. А кеча е велик!
хуу тяло има мацката, ама лита е по-готина.![]()