Когато е сезона(най вече лятото) ползваме НАШИ си продукти.Имаме си малка виличка,където си правим доматки,грозде,череши,подп авки и вкусът е,определено,100% по-различен от този на купения домат от пазара отглеждан в парник с препарати,за да порастне и набъбне повече.
Домашното си е най-хубаво,защото поне знаеш ТИ какво си правил и усещаш истинския аромат на продукта.
Дори в пилешкото месо слагат ВОДА,за да набъбне и да дава повече грамаж и е едно лигаво.
Казват ти0мляко от тебешир,25годишно месо в магазините,гранясало олио... и ти отвратява да ядеш,но сега няма кой да почне да работи на лозето и да си отглежда всичко сам,защото няма време,желание,средтсва.
От магазините е по-достъпно,лесно и знаеш,че ще намериш всичко ,което търсиш.