.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Malka i sladka
    Guest

Tujna sam......pomognete mi pls

zdraveite na vsi4ki mnogo mi haresva tozi forum i re6ih da vi spodelq i moqt problem...
    Zna4i edno mom4e ot moq klas me haresva mnogo no dnes se celuvah s drugo mom4e pred nego i sega toi mi se razsurdi a tva su6tnost mi e nai-dobriq priqtel i sega ne mi pi6e po 4ata... kakvo da pravqq..toi neemoje ve4no da mi zabranqva da sam s drugi

Mi 6to ne gleda6 kade i pred koi se celuva6...Fani mu obqsni...za 4uvstvata si...Mislq 4e zaslujava edno ubqsnenie

Have you run your fingers down
    the wall...
    And have you felt your neck skin crawl...
    When you're searching for the light?

;))))))

ami mila kakvo da ti kaja purvo ne si oto4nila dali i ti go haresva6 ako ne e taka po dobre mu kaji i si vijte i pogovorete kaji mu 4i6to nqma da izleze i taka natatuk a ako neiska6 da go zigubi6 po dobre prosto gledai da ne te vijda s drugi i otbqgvai da govori6 za mom4eta pred nego ami tova e )) USPEH
    mili4kaaa

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Според мен говори с него и му обясни какво чувстваш.Заслужава го.
    Успех.

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Malka i sladka а въпросното момче, най-добрия ти приятел..казвал ли ти е какво чувства...говорили ли сте за това...ако не...е глупаво да ти се сърди...а и щом ти е най-добрия приятел няма да е трудно да седните и да поговорите..нали? УСПЕХ!
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Malka i sladka
    Guest
    Ami da toi me haresva i daje mi predloji ama mu kajah 4e iskam da sme samo priqteli e da to i az malko go haresvam no samo prqteli

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Malka i sladka щом е наясно...постъпката му е детинска...а на тебе не трябва да ти е гадно..какво повече можеш да направиш..насила любов няма...
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    тръгвай с авера..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Град
    aLoNe In ThE DaRk
    Е се пак сте приятели по добре му кажи всичко направо.Ако наистина иска да останете поне приятели ще те разбере

Погледни навън, не, не вали това са моите сълзи и страшно много ме боли.Искам да е лято, а слънцето да си ти.Кажи обичаш ли ме или ще продължава да вали?

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]тръгвай с авера..
    da da da....i az taka si pomislih...a sega seriozno po temata ....na kolko si?ne mi prili4at destviq na nqkoq s pove4ko mozyk...i vse pak drugiq pyt vnimavai s kogo se celuva6 i kyde

Re: Tujna sam......pomognete mi pls

Цитирай Първоначално написано от Malka i sladka
    zdraveite na vsi4ki mnogo mi haresva tozi forum i re6ih da vi spodelq i moqt problem...
    Zna4i edno mom4e ot moq klas me haresva mnogo no dnes se celuvah s drugo mom4e pred nego i sega toi mi se razsurdi a tva su6tnost mi e nai-dobriq priqtel i sega ne mi pi6e po 4ata... kakvo da pravqq..toi neemoje ve4no da mi zabranqva da sam s drugi

Така е живота на 12 е труден

Malka i sladka
    Guest
    Ne ne sam na 12 na 16 sam ama az se krieh ama me vidq lo6o!!!

e az nz ot kav zor toi 6te ti se sardi pri polojenie 4e ne hodite are sega tva e tvoq rabota s koi se celuva6 nego kvo go zasqa?tva e e li4no tvoq rabota toi nqma pravo da se sardi 6toto ti ne si mu gadje!ama kvo da se pravi toi mai si e vaobrazil 4e si si nwgova i tva e !
    v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!

Е тоя се кат къф се изживява?! Кажи му че имаш собствен живот и той трябва да го приеме!

Guest

[quote="Malka i sladka"]zdraveite na vsi4ki mnogo mi haresva tozi forum i re6ih da vi spodelq i moqt problem...
    po sı6tiq na4in produljavaq no ne zabravqi ako ne iska6 da ti sa mesyt nikoga nqma da nameri6 to4nata libov i sled opredeleno vreme 6e stane6 p.......ka.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland

kaji mu istinata....(ti haresva6 li go?) kaji mu tova koeto misli6...ama gledai da ne izbuhva6...i mu go kaji po na4in po koito nqma da go zaboli

е че това се казва егоизъм от страна на приятеля ти,щом знае и е на ясно с нещата няма право да се сърди но все пак седни и му го повтори яжно момчето го е забравило всеки си има право на личен живот А и моя най-добър приятел ме харесваше но нещата се оправиха след като поговорихме
    Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
    Лао Дзъ

Malka i sladka (pla4e)
    Guest
    sega go popitah dali iska da si ostanem nai-dobri priqteli ili samo suo4enici......i toi kaza nikakvi ne sme ... a az tolkova mnogo go obi4am nemoga taka molq vi pomognete

Голям фен
    Град
    Ne ne sam na 12 na 16 sam ama az se krieh ama me vidq lo6o!!!
    hahaha i tova ne e deistvie na 16godi6na da se krie6....ne e istina

Голям фен
    Град
    mnogo si go naranila qvno...ni6to ne moje6 da napravi6..sledva6tiq pyt vnimavai

Фен
    Град
    Sofiq
    samo edno shti kaja OT DVA STOLA NA ZEMQTA... UDOBNO LI TI E TAM ???
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си