Първоначално написано от
black_heart
"BOG" ne znam dali ima,ne sam mnogo sigurna ,4e toi e ne6to 4ovekopodobno ili na6 sazdatel,vqrvam 4e sigurno trqbva da ima edna sila koqto ni nastavlqva i napatsva,no v bog mi e trudno da vqrvam i sega iskam i az da si zadam svoq vapros,za koito se setih-ako ima bog,za6to toi ubiva edno nerodeno dete v utrobata na maika mu,o6te envidqlo bql svqt,za6to 2-3 god. dete e prebito do smart ot maika si ili ba6ta si,za6to maika izhvarvq deteto si v konteiner,za6toto nqma pari da go nahrani,a i trqbvat da se napie,za6to Bog dava na edno malko i nevrasno 4ove4e da se rodi o6teteno ot prirodata-s nedorazviti beli drobove sarde4na nedostata4nost i t.n.,samo za6toto dokalto e bila bremenna maika mu se e napila i napu6ila.Kade e Bog togava?Tam gore ili tuk okolo nas ima ne6to,no ako bog e tolkova savar6en za6to go pozvolqva i nikoi ne moje da me ubedi 4e toi iska da ni nau4i,sigurno ima i po mek na4in.
Znam 4e tazi tema 6te ostane na 1-2 stranici,za6toto na svi4ki im e po interesno da pi6at za epilaciq na krakata,no iskam i va6eto mnenie....