.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Фен
    Град
    mircmax

Protivoza4atu4no...?

6te mi e za purvi put, a iskam da sum sigyrna 4e niama de se poly4i nqkoi gaden fal, ta zatova vi pitam osven prezervativ, kakvo dr moga da vzema? i kakvo e tova "prostinod duo", podhodia6to li e za men? pls pomognete mi...
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Guest
    постинора е ако знаеш, че е станал гафа
    и се пие до 72 часа след въпросния гаф
    споко, презервативите действат в повечето случаи
    а постинор е огромна доза хормони която ти
    прави организма на каша, така че недей да го пиеш
    без да си сигурна, че има за какво

успешен първи път ти желая

Sugar_metalka mislq che i prezarvativa hte ti svarshi rabota :P
    Fuck The Religion

Фен
    Град
    mircmax
    Blagodarq ti mnogo , no vse pak znae6 li niakakvi prtivoza4atu4ni podhodia6i za men. Ako ne se pritesnqvam za riska ot zabremenqvane, 6te si izkaram po-gotino , taka 4e mi se iska i o6te ne6to da predpriema osven prezervativa, a i na priqtelqt mi 6te my e za purvi put...

osven prezervativ, kakvo dr moga da vzema?
    Библията

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    пффффф противозачатъчните се предписват САМО ОТ ЛЕКАР
    недей да си правиш експерименти един презерватив е достатъчен да си спокойна, но щом толкова се притесняваш да не забременееш-най-сигурният начин е да не правиш секс
    "Целувка за лека нощ"

Петър
    Guest
    Виж не че те плаша ама щом и ти и на приятеляти ще го правите за първи път работата ще е оплескате затова се преготви да ставаш майка.

Град
    ...In Your Heart...
    Цитирай Първоначално написано от Sugar_metalka
    Blagodarq ti mnogo , no vse pak znae6 li niakakvi prtivoza4atu4ni podhodia6i za men. Ako ne se pritesnqvam za riska ot zabremenqvane, 6te si izkaram po-gotino , taka 4e mi se iska i o6te ne6to da predpriema osven prezervativa, a i na priqtelqt mi 6te my e za purvi put...
    Противозачатачните само ще ти осерат организма няма смисал...по-добре си кретай с презерватива,а в случай на гаф пий постинор струва 12лв. и нещо..
    If you marry me,
    would you bury me?
    Would you carry me to the end?

So say goodbye to the vows you take.
    And say goodbye to the life you make.
    And say goodbye to the heart you break.
    And all the cyanide you drank.

Insomniaaaaaaaaaa
    Guest
    Petu li si kuv si nz ama vuobshte ne e vqrnooo che she opleskat rabotata na 100% !Moq purvi put beshe sushto s momche koeto ne beshe prailo sex i sichko si beshe na 6! I daje napraotiv taka she sa po vnimatelni Upsehhh

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland

Re: Protivoza4atu4no...?

6te mi e za purvi put, a iskam da sum sigyrna 4e niama de se poly4i nqkoi gaden fal, ta zatova vi pitam osven prezervativ, kakvo dr moga da vzema? i kakvo e tova "prostinod duo", podhodia6to li e za men? pls pomognete mi...
    ot protivoza4atu4nite se napulnqva....mi trqbva da ima6 doverie 4e toi 6te te opazi

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: Protivoza4atu4no...?

"Постинор Дуо" е хапче за спешна контрацепция. Приема се ако си правила секс без предпазни мерки и се притесняваш, че партньорът ти може да е свършил в теб. Трябва да го изпиеш до 72 часа след половия акт.
    На каква възраст си 13 14 "Постинор Дуо" въобще НЕ е подходящо за теб. Както и другите противозачатъчни. Така че единственото, което можеш да използваш при първия си път на тази възраст е ПРЕЗЕРВАТИВ.
    И гледай да не се скъса...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Фен
    Град
    mircmax
    na 15 godini sum.

Мрън
    Guest
    SeXyTo_f, от противозачатъчните може и да напълнееш, може и да отслабнеш, зависи от организма ти! А доверието, че някой ще те пази, можеш да имаш само при сериозен и зрял приятел.

А за девойката с въпроса - няма подходящи противозачатъчни за теб! Хапчета се изписват от лекар след преглед и при положение, че водиш редовен полов живот, а не се пият според мнения из форуми!

Мега фен
    Има чудеса като хапчета, които се поставят във вагината и убиват сперматозоидите.
    А противозачатъчните се пият известно време, преди да подействат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си