- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- podaruk za mom4e za 14ti??pomooo6t!
molqvi pomo6t...mislih da propusna 4asta s podarucite no se okaza nevuzmojno i sega neznam kakvo moga da podarq na priqtelq si..vsu6tnost ako stava na vupros moga dosta ne6ta no vsi4ko ve4e e mnogo banalno molqvi posuvetvaite me,kato imate v predvid 4e neiskam da sa nqkakvi sku4ni ne6ta za sustarqva6ti 4i4kovci:P molqvi spe6no se nujdaq ot suvet![]()
Alo moderatorite - ne spete ami triite - eto porednata BEZSMISLENA tema otnosno sveti valentin. I ne gi zakliu4vaite samo tiq postove 6toto foruma pak si se zadrystva ot ednakvi i ednakvo glupavi pisaniq!
ЕДНА ГОЛЯМА ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА!![]()
![]()
![]()
kakto si se razhojda6 iz magazin4eta, pazari i podobni turseiki podaruk ==> hva6ta6 purvoto, koeto ti grabva okoto...
![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Мъжки парфюм
2 т. системно
Da moje parfium , vino i da si go izpiete dvamata,shokoladovi bonboni moje vuv formata na syr4ica ...Abe mnogo raboti o6te mojeПървоначално написано от scorpiass
![]()
Угояваи я ... подари и едно кИло свинска маС.
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
SEX( по точно еротична изненада),боксерки,някой як плакат,нещо марково,плюшка,пафюм,книга. ..и т.н.![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
купи му една бутилка марково уиски
Целта оправдава средствата
Po-dobre bi bilo vino..Първоначално написано от Davidoff
![]()