.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    opalqqqqqq
    Guest

ne moga da se culevam pomognetemi kakvo se pravi

az sam na 16 i 06te ne sam se celuvala s ezik neznam kakvo se pravi molqvi pomognete mi haresvam edno mom4e mislq 4e i to me haresva no go otbqgvam za6toto nemoga da se celuvam molqvi obqsnete mi kak stava

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    To nqma kvo tolko da ti se obesnqva :P prosto go pravi6, idva si ot samosebesi \/
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Ми то и аз не мога да се целувам ма не ми пука... като дойде момента бързо ще се научиш !
    !

Град
    в приказките.. :)
    Не е трудно наистина. И аз си мислех първия път, че е нещо мнооооого мноооого трудно, ама дойде от само себе си! Първо устните ви ще се докоснат, ще отворите леко уста и от там нататъкаа.. Не се притеснявай Въобще не е толкова голяма философия. \/
    Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
    Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.

Просто следвай действията на приятеля ти и всичко ще си дойде от самосебе си
    Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
    I watched her soul escape in the little tears,
    to see her there, so deadly wounded, it was burden,
    she was lost, fallen, dying..

Фен
    Град
    Sofiq
    trenirai to si idva samo
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Град
    Pleven D'ge
    1. бъди сигурна че зъбите ви няма да се ударят!

2. внимавай да не си отвориш устата твърде много преди да си стигнала до него че може и само с отворената уста да си останеш

3. ако не си се целувала с език - опитай се (в зависимост как се целува другия) да масажираш езика на момчето. когато приятелката ми го направи на мене ми стана страшно хубаво.

4. увии ръце около врата му ( да не може да избяга )
    шегувам се - това се прави за да може той да те прегърне през кръста, ханша или др.

5. ако и той не се е целувал - няма страшно - споделена емоция - ако е по - опитен - остави го да води

6. ако не ти харесва как води той - води ти - няма нищо страшно!

бъди себе си и се отпусни

NJOY
    Живей си живота , за да не ти го изживее някой друг!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    gorskata_feja Пуснато на: 09.02.6 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

To nqma kvo tolko da ti se obesnqva prosto go pravi6, idva si ot samosebesi
    dam,tochno taka....Nqma kakfo da pravish,to prosto se sluchfa ot samosebe si YcneXx4e i dano skoro ti se sluchi,chufstfoto e neopisuemo,osobenno ako e s momcheto,koeto obichash
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Zanaku dobre ti obesni uspeh
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Guest
    e pri men 1-ta celuvka be dobre shto gode de...ma sa sled kato sym se celuvala ,pak si mislq,che ne moga i ne sym dobra..snoshti se celuvah s edno momche,no nqkak si mislq ,che stanah za izlagaciq,tyi che ne na vseki mu se otdava da se celuva Perfekctno ti bydi SpoKo :P

Guest
    Oh,i az mnogo se pritesnqvah predi 1-vata mi celuvka...be6e me mn sram...ama to prosto ei taka stana...i az ne znam kak!!!

nqma opredeleni pravila spored mene s koito da se pokazva kak to4no da se celuva6..pove4eto hora opredelqt celuvkata s ezik kato tova da goni6 4ere6ka v 4a6a voda.....celuvaneto e ne6tu spontanno to nemoje da se nau4i na teoriq trqbva prosto da se probva,...........

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    Цитирай Първоначално написано от Zanaku
    1. бъди сигурна че зъбите ви няма да се ударят!

2. внимавай да не си отвориш устата твърде много преди да си стигнала до него че може и само с отворената уста да си останеш

3. ако не си се целувала с език - опитай се (в зависимост как се целува другия) да масажираш езика на момчето. когато приятелката ми го направи на мене ми стана страшно хубаво.

4. увии ръце около врата му ( да не може да избяга )
    шегувам се - това се прави за да може той да те прегърне през кръста, ханша или др.

5. ако и той не се е целувал - няма страшно - споделена емоция - ако е по - опитен - остави го да води

6. ако не ти харесва как води той - води ти - няма нищо страшно!

бъди себе си и се отпусни

NJOY

Съгласна
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Guest