.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Mno0o ObarKAna;( :cry:
    Guest

МеЖду Него и Нея, МежДу МеН и ТяХ

помогнете ми плссс не знам кво да напрая..най добрата ми приятелка си пада по едно момче, но той си има гадже. Той пък от своя страна ме хареса мен и на мен той ми хареса и каза, че ако поискам, той ще скъса с приятелката си, обаче аз му казах, че не искам да късат, щото така трябва да кажа и на мойта приятелка какво става. И така аз се съгласих да ходим тайно с него, защото знаех, че той харесва мен. После пък някои от неговите приятели разбрали за нас и почнали да му говорят че е глупак, че не си заслужава заради мен да къса с приятелката си и сега вече...не знам кво ше праиме. Казва ми, че я обича, но в същото време чувствата му към мен били по големи от тези към нея. Не искам да късам с него, обаче не искам и да бъда вечно "втората"..моля ви на вас разчитам!!!!!

Хм.. мисля, че изобщо не е трябвало да започваш тази връзка. А ако ти си на мястото на неговата приятелка, и теб така лъжат? Въобще не се занимавай с него.

Слабите хора имат мечти... аз ли? Аз имам цели...

И ся ко ша праиме? Ше духаме...
    Ми накарай го той да избере... или тебе или нея. Готиното е, че може да ви тегли по 1 майна и на двете... и не е лошо да говориш със съотвеното негово гадже... тъй де поне тя да знае кое момиче и е отнело мъжа... тъй де ако не си мишка ще ме послушаш... ама щом сте ходили тайно значи си мишка !
    !

Град
    aLoNe In ThE DaRk
    Цитирай Първоначално написано от DupLa
    Хм.. мисля, че изобщо не е трябвало да започваш тази връзка. А ако ти си на мястото на неговата приятелка, и теб така лъжат? Въобще не се занимавай с него.
    =D>

Погледни навън, не, не вали това са моите сълзи и страшно много ме боли.Искам да е лято, а слънцето да си ти.Кажи обичаш ли ме или ще продължава да вали?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Наистина ситуацията е доста заплетена, но какво да се прави...живот!
    Според мен това,което правиш не е честно спрямо приятелката ти. Да ходиш с момчето, което тя харесва зад гърба й и да не й кажеш нищо!??... за какво 'приятелство' говорим изобщо.
    Самият факт, че момчето, с което ходиш тайно, все още ходи И с другата мисля,че е достатъчно показателен- няма смелост да скъса с нея заради теб...или просто чувствата му не са 'по-силни към теб от колкото към нея..'. Сама стигни до извода за какви чувства става въпрос?!?
    Може би ако скъсаш с момчето, с което ходиш 'тайно' в момента, ще е най-доброто решение. Колкото и да е трудно...
    Успех.

Няма какво да пляскаш, защото връзката вече е факт, а и не вярвам "мишката" да се откаже от момчето... тъй де тя го е казала, че не иска да къса !
    !

Mno0o ObarKAna;(
    Guest
    Там е проблема, че мойта приятелка не харесва само него, в смисъл...симпатичен и е, ама има и други, по които си пада..може би затва го напраих. А иначе относно това дали имам смелост да скъсам с него, да имам и мисля, че той ако наистина ме харесва, ще се върне при мен а ако не..явно не е бил за мен. Ако и вие сте на същото мнение, ми кажете ..

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Kusai gooooo !!! Ne trqbva da si "VTORATA" ili si PURVA ili ne si sruva da si s nego!!!!
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    я земи обесни по подробно к ?!..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Фен
    Град
    Sofiq
    оле бахти серияла честно
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И така в 235234 епизод да очакваме ли първата целувка
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me