- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- koi e nai-blizkiq 4ovek?
Ta kajete koi e nai-blizkiq 4ovek do vas,do sarceto vi?..na koito imate palno doverie koito poznavate i toi vi poznava dobre???maika,ba6ta,sestra,priqtel,gadje.....![]()
Ми на един приятел,дето учи сега във Плевен,на три-четири от моя клас,на няколко момичета, и естествено на Илияна-гаджето,а на наште не![]()
![]()
2 т. системно
ima edno momi4e koeto obi4am as go poznavam no ne mnogo dobre no to ne iska da me opoznae kato 4e li ...Първоначално написано от Taina{}
ina4e tova e 4oveka koito e do surceto mi nqma drug
Ръката ми! На нея разчитам най-много и ми е най близка.
Сестра ми, двете ми най-близки приятелки, Мама и татко ( в този ред)![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ми две приятелки, но няма да кажа кои са. само ще кажа, че са от тоя форум.на тях винаги мога да разчитам, че ще ме разберат и съм благодарен на съдбата, че ме запозна с тях. обичам ви и дветееееее!
![]()
![]()
![]()
![]()
G0sp0d [-o<
EEE nqma e :P Mii nqmam takyf 4uek! Makar 4e za sq Des vyr6i taq rauta :P
nqma takiva hora na koito da vqrvam napalno. mn sa me predavali i sega ne si otkrivam sarceto pred vseki i nepozvolqvam v nego da vleze priqtel a samo gadje,no tova nezna4i 4e mu imam doverie i moga da mu kaja vsi4ko.
BOG e LiUbOv !!!
Mi da sym chestna ne se doverqvam napylno na nikoi,imam si moite malki taini.Moje da se kaje che imam dvama takiva choveka na koito kazvam pochti vsichko,no za syjalenie ednata e ot bivshiq mi klas i sega se vijdame adski rqdko i ne e syshtoto,a inache moje da se kaje che imam doverie samo na edno momi4e ot moq klas,vypreki che poslednata edna godina se uverih che kogato opre do tova da trqbva da si s priqtelkata si ili s gadjeto,vinagi pecheli gadjeto,koeto me natyjava i iznervq ednovremeno i nz kakvo da pravq.govorila sym s neq,no tova ne pomaga i mi mn gadno.a hora koito da ti mqtat kal v o4ite s lopata da gi rinesh,tykmo naskoro se obedih edin 4ovek kolko mn lica moje da ima i kolko zloben moje da e i kak ne poznava dumata priqtelstvo,a samo licemerni4i vijda samo otrajenieto si kydeto i da pogledne...otvrat
Edinstvenoto mom4e, koeto nqkoga sum obi4ala (: Ve4e samo priqtel4e...
Samo na nego moga da kaja vsi4ko i znam, 4e 6te me razbe nay- dobre! Srodna du6a mi e. Ama mi e mn dale4e i mi lipsva![]()
Nay- blizo do surceto, no mn dale4 ot men (:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
maika mi i gadjeto mi\
/
Баща ми. Гласувам му пълно доверие, защото никога не ме е лъгал за каквото и да било.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ми една приятелка,която ми е и като сестра...знае всичко за мен...
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
най-добрата ми приятелка... и най-добрият ми приятел (:
и мама
апф... как можах да забравя едното от братчетата ми (е не ми е истински брат)
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Ima edno mom4e, s koeto sme stra6no blizki i mn si pomagame, i mn se obi4kame, no ne sme gadjeta... Su6to taka i s kaka mi, nqkolko priqtelki...
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
ми мисля,че вече няма такъв..за съжаление..
загубих най-добрата си приятелка
и мисля,че не мога да имам такова доверие
на друг..освен на..Маца)) тфа е една
моя много скъпа приятелка която много обичам
е значи..следователно тя..![]()
амии най-близките ми хора са май-добрата ми приятелка и най-доброто ми приятелче(ама него сега го няма за известно време )въпреки това те са ми най-близките хора!!!!!!!!!!!!!!!
"Целувка за лека нощ"
Moje bi setra mi e nai blizkiq mi 4ovek,po4ti vsi4ko na neq i spodelqm,tei sum sviknala i taka.Kazvam po4ti,za6toto vinagi si ostava ne6to za teb,koeto ne spodelq6 na nikoi i si go znae6 samo ti,e pone s mene e taka.
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
nai blizkiq li..hmimam blizki hora koito sa do mene i moga da razchitam na tqh...noo nq nikoi ne moga da imam PALNO doverie osven na sebe si.inache nai blizkite mi hora sa:nai dobrata mi priqtelka i maika mi-s tqh moga da si spodelq vsichko
![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
Само ... 2-ма човека ... Братовчедка ми , и един приятел ! Единствено те ме разбират адски добре...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
nai-dobrata mi priqtelka,s koqto se poznavame ot 5 god.![]()
Sega za semeistvoto e o4evidno,4e sa mi blizki i gi obi4am,no priqtelqt mi sa6to mi e mnogo blizak.Toi e 4ast ot men samata i zna4i mnogo za men...ne e prosto gadje,mnogo pove4e e.Priqtel,razbirane,lubim....s nego sme imali mnogo lo6i ,no i mnogo hubavi momenti i toi e mnogo vajen za men.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)