- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomognete mi :{ molq vi se :{ SOS ! HELP MEEEE
zdraveite !az sam edno ne golqmo momi4e koeto ima problem ! celyvala sam se samo 1 i sega 6te imam gadje a neznam kak da se celyvam s nego s ezik ! i toi mi izglejda na neopiten no vse pak ne iskam da se izlagam :P moje li da mi pomognete ? molq vi se kajete mi kak to4no se celyva s ezik [-o<
Mi mn lesnu vkarva6 si ezika v negovata usta i po4va6 da go myrda6..Xaxa Nz po kakyv drug na4in moga da ti kajaDano da sum pomognala v koeto se sumnqvam
Ами когато дойде момента то просто ти идва отвътре. Не се притеснявай ще се справиш!!!
КЪСМЕТ
За твоята обич бих дала дори
светлината на моите дни...
буен огън във мене гори.
Не мога да бъда щастлива сама,
само тебе искам искам сега...
ти не знаеш във мен как боли, ела ме вземи.
emi, milichka .. nali veche si se celuvala .. trqbva da imash begla predstava za kakvo stava duma .. nedei da se pritesnqvash - po-dobre se otpusni i si izjivei miga palnocenno .. stiskam palci![]()
MErsi za savetitemnogo mnogo sam vi blagodarna :} mnogo mersi za stiskaneto na palci
{} mn mn mersi {}
![]()
![]()
![]()
ami mili4ka moga da ti kaja samo edno :zatravqte si i dvamata o4ite i 6te se potopite v celuvkata ot tam to vsi4ko si idva samo paha6 si ezika v negovata ustai si go varti6 okolo nego kolkoto po-bavno tolkova e po-efektno no ne da mi po4e6e6 4ak slivicite tova e ot men .dano da sam ti pomognala pak ako ima ne6to mi pi6i s kakvoto moga 6te ti pomogna.4ao sladurano 6te 4akam da mi pi6e6:P
uspeh!!! \/
:P
OBI4AM _ TE_ TONI!!!
blagodarq ti "sladki6ka"mn mn sam ti zadaljena
ti si mnogo dobri4ka
mn ti blagodarq
dano da se poly4i {}