удачно ли е да и купя цвете за първа среща?
neti daje ne q poznava6 dobre kvo cvete 6te vzima6
Да, може да не харесва красивите неща.
Но пък е мило
зависи от кога се познавате и какви сте си били преди това...и изобщо виждали ли сте се...абе от супер мноо неща зависи...
ако е среща от чата и преди тфа сте се зарибявали много може да е удачно![]()
ti dolre li si? Super typo e!!
хаха неее![]()
Защо не? Какво е лошото да й подари цвете? Всяко момиче би се почувствало поласкано, ако получи цвете! А ако е от човек, към когото има по-специални чувства, направо би полетяла! (това последното е метафора) Аз мисля, че няма лошо да й вземеш.
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
аз също мисля, че е много мило и няма нищо лошо в товаПървоначално написано от love_delight
би ми станало мн приятно, че някой ми прави такъв жест
))
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ЕЕЕ защо пък да не и купи цветенце ????!!!!!!Мисля ,че е мн сладко и романтично,и ако не друго - ще и направи добро впечатление. Момичетата обичаме вниманието
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
защо пък не -това не е нещо голямо и скъпо и всяко момиче може да го приеме ,а и ще остане очаровано от вниманието на момчето \/
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Аз съм на същото мнение. \Първоначално написано от Jamalska
/
![]()
Според мене е удачно. Нормалните момичета се кефят на такива работи.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Как ли пък не. Само цвете трябва в тази ситуация.
На колко години е
Az pak mislq che tova e mn sladkoSled kato momicheto se e saglasilo da izleze s teb znachi te haresva
kato i podarish cvete shte i stane naistina priqtno \
/
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
според мен е прибързано.. някой дами не обичат да се бърза с цветята защото са израз на по силни чувства се пак![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
mislq 4e e mnogo milo i pravi super dobro vpe4atlenie daje cveteto da ne i e ot liubimite pak 6te bade mn trognata,,![]()
sas sigornost nedei taka na men mi podariha na parvata i az re6ih 4e mom4eto e nqkakav palen svalq4 i go pravi na vsqka sre6tnata...