.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    u-Lq-la
    Guest

Kakvi ka4estva tarsite u priqtelite si ?

Kakvo vi privli4a v edin 4ovek,4e si go izbirate za priqtel,kakvo vi tlaska kam nqkogo,kakvo vi kara da iskate da go opoznate? Kakvi ka4estva trqbva da pritejava dadeniq 4ovek,za da vi stane interesen i da iskate da se sblijite?

Град
    Местожителство: Местожителство: Местожителство: Местожителство: Местожителство:
    Ами като качества той трябва да е весел печен приателски да имаме еднакви интереси примерно и да се държим един към друг добре а това което ме кара да го опзная е сърцетоми и самият той \/ =D>

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    преди всичко трябва да бъде ИСТИНСКИ ЧОВЕК
    да държи на приятелите си,да знае как да се държи с тях,да е весел,да имаме общи интереси и да се спогаждаме
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    Sofiq
    такива които не притежавам аз за да се допълваме
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от MiLiNkOtO^
    такива които не притежавам аз за да се допълваме
    i az sum na tova menie
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Винаги търся сериозността в един човек, защото аз самата не понасям лигавщините. Е, зависи и от обстановката, разбира се, но в повечето случаи издивявам вътрешно и усещам, че мястото не ми е край такъв тип хора. А и за съжаление виждам, че с голяма част от приятелите ми на моята възраст не сме на един акъл. Тях ги вълнуват такива неща, които изобщо не намирам за интересни. И не случайно най-добрия ми приятел е на 17, защото той е човек, който е видял доста от несправедливостите на живота и който ми дава най-обективни съвети.
    Та по принцип това ме привлича в хората - сериозността и зрелостта, защото усещам, че има полза от такива приятелства.

"Hominem te esse memento"

sisonka
    Guest
    да държи на приятелите си,да знае как да се държи с тях,да е весел,да имаме общи интереси и да се спогаждаме

nai-ve4e tova

Град
    Под морето, над небето
    Трябва да е весел човек и ако случайно не ни се говори или просто не намерим за кфо да си говорим, да изръси нещо супер забавно Трябва да има ни е кеф да говорим 1 с друг и да можем да си говорим на всякакви теми \/ Аве тряя да е копие на най-добрият ми приятел(Люси)

Повече от фен
    За мен важна част от приятелството е споделянето, тъй като не смятам, че може да се крепи само на лигавщини. Да имаш какво да си кажеш със съответния човек, една-две банални теми не са достатъчни, поне за мен. Самото държание, начина, по който ще подходи към мен - наблюдавам и това. Ценно е, обичта в истинското приятелство да е взаимна, иначе нещата някак си не се допълват и е напълно възможно единият да страда. Долу-горе това са нещата, но не бих определяла хората от някакви фактори, нито си търся приятели, заради някакви мои илюзии и идеали...По принцип много бързо се привързвам, така че...

Цитирай Първоначално написано от SkAtE^FeNkA
    Винаги търся сериозността в един човек, защото аз самата не понасям лигавщините. Е, зависи и от обстановката, разбира се, но в повечето случаи издивявам вътрешно и усещам, че мястото не ми е край такъв тип хора. А и за съжаление виждам, че с голяма част от приятелите ми на моята възраст не сме на един акъл. Тях ги вълнуват такива неща, които изобщо не намирам за интересни. И не случайно най-добрия ми приятел е на 17, защото той е човек, който е видял доста от несправедливостите на живота и който ми дава най-обективни съвети.
    Та по принцип това ме привлича в хората - сериозността и зрелостта, защото усещам, че има полза от такива приятелства.
    Много добре казано!
    От известно време не търся приятели - те ме намират, така да се каже Малко ми е трудно да кажа какво ме привлича в различните хора - много е относително. Освен това трябва да се прави разлика между приятели и компания; ако компанията ти е от приятели, на които можеш да разчиташ, това е огромен късмет. Но в повечето случаи човек е принуден да прекарва по-голямата част от деня си с хора, които, дори да не го дразнят, не са точно тези, с които би обсъждал интересни теми. В един момент, дори да са най-готините образи на света и да се спукваш от смях, когато си говориш с тях, ще осъзнаеш, че е добре да има и с кого да говориш наистина сериозно. И един такъв да има - пак си имал късмет...Общо взето, това, което уважавам, е доброто възпитание (което не винаги се състои в изискани маниери ), добронамереността, интелигентността и гордостта. Хора, които се оставят да ги мачкат, или още по-зле -които следват сляпо "общоприетото" от страх да не би да останат сами, не са от моята кръвна група.
    "Всичко е въпрос на натиск и време. Време и натиск".

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    И при мен е така.

Супер фен
    priqtelite mi do sega si4kite sa imali stabilna cennostna sistema ... koqto ne se promenq i nikoga nqma da se promeni vajno ka4estvo samo 1 4ovek do sega me e predaval ... smetna 4e pove4e 6te spe4eli ako se subira sus nai golqmite mi vragove zaradi bezmoza4nite kurvi det vurvqt s tqh otkolkoto da e priqtel s men ...samo tova ka4estvo tursq v horata prosto da znaqt na vsi4ko mestoto v tqhniq jivot i cenata mu

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    еми за да се сближим трябва да са добронамерени и жизнерадостни
    не понасям някви надувки и др. дето се мислят за повече от останалите
    иначе приятелките съм си ги избрала по това, че са супер жизнерадостни и откачени като мене:P и става голям купон като се съберем...т.е. голяма лудница в истинския смисъл :P :P освен тва мога да им имам доверие и си казваме всичко, няма лицемерие и лъжи по между ни
    според мене най-важното е, че поставяме на първо място приятелството и не бихме се скарали заради някво си момче например (знам го защото сме имали случай да ни се наложи да избираме)
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    Добрич
    Purvo 4oveka da e istinski,iskren s men,zabaven,s 4uvstvo za humor, no tva ne e tolkova vajno kolkoto drugoto.Ne trqbva da e s nqkvo golqmo samo4uvstvie i da se pravi na takuv kakuvto ne e,tova nai-go mrazq
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Град
    Стара Загора
    Честно да си кажа аз си падам повече лигла и обичам и приятелите ми и те да са такива.Но иначе ако стаа дума за най добрия ми приятел..той си е в границите-сериозен и забавен )

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    хм...
    доста относително
    всеки човек има чара си и неможе да се каже че подбирам по някакви типажи

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Най-важното е да ми е приятно с него
    и да имаме интересни теми за разговора
    да не бъде некъв дебил,така че нямам
    относително какво да избирам в приятелите си
    просто ако са забавни се сприятелявам с тях и това е

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Това,което ценя у приятелите си,е доверието,искреността им.Трябва да знам,че са истински хора,а не лицемери.Че им пука за мен,а не че ми говорят зад гърба.Писнало ми е вече от предатели...Приятели наричам тези,които разбират какво ми има и без да говоря,тези,за които са до мен не само,когато съм весела,но и когато съм тъжна.Тези,които не се съмняват в мен,които ми вярват...тези,на които бих могла да доверя много.Нямам никакви "условия" с които подбирам приятелите си...просто искам да са искрени хора....

Da sa otkroveni! Mrazq litsemerite ! Da imame ob6ti interesi, da ni e priqtno da sme zaedno!
    shake me baby

Искам да ме разбира,да ме подкрепя,да
    ми споделя и да ми пази и моите тайна ест,
    да е печен/а,забавен/на и просто да ми е
    ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ
    http://mysecondhome.forumup.com/

tell me who do you think you see
    your standing in your corner
    looking out, on me
    you think im so predictable...

Фен
    Град
    ahtopol
    ami trqbva da e gotin,vesel...da razsajdava kato zrql 4ovek(a ne kato nqkvo 9 godi6no lape)da e priqtelski nastroen ...da se spogajdame e mn vajno ne6to...da imame nqkvi ob6ti interesi da ni vle4e pone edno i sa6to ne6to...
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Супер фен
    ами така не мога да отговоря с точност...може би да са забавни и да са с мен в трудни ситуаций...да ме подкрепят и да ми дават съвети...аз така си мисля но също така трябва да умеят да те разберат и да свикнат с теб

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

ами да са предани и най важното да са готини хорица

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си