- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво още?
Всеки един ден се опитввам да я направя още по щястлива и да и докажа колко много я обичам. Всеки ден ми идват нови идеи как да го направя но мисля че и ваща помощ няма да ми е излишна...Давайте идеи))
Всичко зависи само и единствено от нас...
Sled kato postoqnno i dokazva6 4e q obi4a6 i ti idvat vse novi idei za kvo sa ti ideite na nqkoi drug,nali ti si ima6 idei??? A i 6tom go pravi6 vseki den tq bi trqbvalo da se e dosetila 4e q obi4a6.
никога още една нова идея не е излишна...
Kak mojem da ti predlojim oshte nachini, sled kato ne znaem kak dosega si i dokazval. Ako izmislqsh neshto novo vseki den, ima golqm risk da se povtorim, ne mislish li?
Ммм да помисли върху това !Първоначално написано от the_green_man
Ako si postroil zamuci fuf fuzduha ne znachi che si bachkal naprazno.Te sa tochno tam kudeto traa da budat,prosto izgradi osnovi pod tqh!
of mn ste zle.mom4eto iska suvet a vie se obqsnqvate. zna4i az znam ne6to koeto moi priqtel mi napravi i be6e gotinko. zna4i moje da napravi6 sam kutiika ot hartiq(zapelq6 razli4nite stranI) i vutre6 slaga6 lis4eta(kvadratni primerno)okolo 50
i na vsqko pi6e6 1 pri4ina zaradi koqto q obi4a6super sladursko e
покани я в "Море От Любов". С удоволствие ще гледам предаването![]()
иначе може да я заведеш на концерт на някоя любима нейна група или певец, да й направиш вечеря на свещи или легло от розиили пък я заведи на някое красиво място, например сред природата,и прекарайте там деня :P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Изчукай курвата!
" Море от любов "![]()
Ама като я изненадваш всеки ден, гледай да не стане малко досадно..Смисъл на никое момиче не му писва да му казват, че го обичат..) ама се губи ефекта.. :P
Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.
ето ти една идея която не си я пробвал!
ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК !![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
Внимавай много с любовните излияния. Понякога са подтискащи, да не говорим, че може да й се стори, че се боиш да не я загубиш и чрез непрекъснатото сочене, колко много я обичаш и как не можеш без нея, просто се опитваш да я вържеш за себе си. Един вид, толкова си влюбен, че не дай си Боже, тя да изстине към теб, да се бои да те изостави, защото това може да е твоя край.
Мен пък такива непрекъснати доказвания на любовта много ме дразнят. Щом съм с някого, значи имам чувства. Спра ли да имам чувства... да ми подари каквото ще, да се кълне както иска, просто си отивам и толкова...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
mersi mn za ideqta napravih go imn i haresaПървоначално написано от Анонимко
Накарай я да се чувства единствена... посвети и песен.. напиши стихче което съдържа името и ... има хиляди начини да и покажеш чувствата си... бъди оригинален научи повече за всичко което тя обичаУСПЕХ и Евала за желанието \
/
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Vloji malko romantika +strast![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.