.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: какво още?

какво още?

Всеки един ден се опитввам да я направя още по щястлива и да и докажа колко много я обичам. Всеки ден ми идват нови идеи как да го направя но мисля че и ваща помощ няма да ми е излишна...Давайте идеи ))
    Всичко зависи само и единствено от нас...

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    Sled kato postoqnno i dokazva6 4e q obi4a6 i ti idvat vse novi idei za kvo sa ti ideite na nqkoi drug,nali ti si ima6 idei??? A i 6tom go pravi6 vseki den tq bi trqbvalo da se e dosetila 4e q obi4a6.

Guest

mi

никога още една нова идея не е излишна...

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Kak mojem da ti predlojim oshte nachini, sled kato ne znaem kak dosega si i dokazval. Ako izmislqsh neshto novo vseki den, ima golqm risk da se povtorim, ne mislish li?

Град
    SoFia
    Цитирай Първоначално написано от the_green_man
    Sled kato postoqnno i dokazva6 4e q obi4a6 i ti idvat vse novi idei za kvo sa ti ideite na nqkoi drug,nali ti si ima6 idei??? A i 6tom go pravi6 vseki den tq bi trqbvalo da se e dosetila 4e q obi4a6.
    Ммм да помисли върху това !
    Ako si postroil zamuci fuf fuzduha ne znachi che si bachkal naprazno.Te sa tochno tam kudeto traa da budat,prosto izgradi osnovi pod tqh!

Guest
    of mn ste zle.mom4eto iska suvet a vie se obqsnqvate. zna4i az znam ne6to koeto moi priqtel mi napravi i be6e gotinko. zna4i moje da napravi6 sam kutiika ot hartiq(zapelq6 razli4nite stranI) i vutre6 slaga6 lis4eta(kvadratni primerno)okolo 50
    i na vsqko pi6e6 1 pri4ina zaradi koqto q obi4a6 super sladursko e

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    покани я в "Море От Любов". С удоволствие ще гледам предаването
    иначе може да я заведеш на концерт на някоя любима нейна група или певец, да й направиш вечеря на свещи или легло от розиили пък я заведи на някое красиво място, например сред природата,и прекарайте там деня :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Изчукай курвата!

Град
    в приказките.. :)
    " Море от любов "

Ама като я изненадваш всеки ден, гледай да не стане малко досадно..Смисъл на никое момиче не му писва да му казват, че го обичат.. ) ама се губи ефекта.. :P
    Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
    Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.

ето ти една идея която не си я пробвал!
    ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК !
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Внимавай много с любовните излияния. Понякога са подтискащи, да не говорим, че може да й се стори, че се боиш да не я загубиш и чрез непрекъснатото сочене, колко много я обичаш и как не можеш без нея, просто се опитваш да я вържеш за себе си. Един вид, толкова си влюбен, че не дай си Боже, тя да изстине към теб, да се бои да те изостави, защото това може да е твоя край.
    Мен пък такива непрекъснати доказвания на любовта много ме дразнят. Щом съм с някого, значи имам чувства. Спра ли да имам чувства... да ми подари каквото ще, да се кълне както иска, просто си отивам и толкова...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    of mn ste zle.mom4eto iska suvet a vie se obqsnqvate. zna4i az znam ne6to koeto moi priqtel mi napravi i be6e gotinko. zna4i moje da napravi6 sam kutiika ot hartiq(zapelq6 razli4nite stranI) i vutre6 slaga6 lis4eta(kvadratni primerno)okolo 50
    i na vsqko pi6e6 1 pri4ina zaradi koqto q obi4a6 super sladursko e
    mersi mn za ideqta napravih go imn i haresa

Фен
    Град
    Sofiq
    Накарай я да се чувства единствена... посвети и песен.. напиши стихче което съдържа името и ... има хиляди начини да и покажеш чувствата си... бъди оригинален научи повече за всичко което тя обича УСПЕХ и Евала за желанието \/
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Vloji malko romantika +strast

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си