ми хора ситуацията е следната... днеска в часа по литература госпожата вика да раздава стихотворения на левски с които ще се ходи на кастинг и после в читалището пред целия град да се рецитират... и то естествено никой не искаше и нии са базикаме викаме тос еди си колко настоявал бля бля.. и след малко нали тя мълчи и вика Моника ела тук! и аз няква шашната викам ше ме изпита... пък то ми даде един лист със стихотворение... и аз нямаше ко да напрая и викам добре. там като даде и на още няколко човека и вика въпроси? и аз викам да нали кога ще се проведе тва и тя вика във вторник и аз само тай я изгледах и викам на 14ти? някво такос се едно тя е виновна и тя вика да и аз викам ама следобед ли и тя пак нали да и аз викам не нали и тя пък ми вика и за мен също е следобед ... та тва ми е проблема кво да напрая на св валентин като искам да го прекарам с гаджето ми да отидем да пиинем някъде и такива рабути... пък то от сутринта до 5 часа сигурно ще съм на даскало и кат се прибера супер скапана... какво да направя .. няма как да се откажа от стихотворението щото вече поех ангажимента. а и има и още нещо което не е по темата. значи не искам да се изложа пред даскалите (комисията) като не мога да рецитирам стихотворението ама пък страшно ме е срам и не искам да отида в читалището да го казвам щото аз знам как им се смея на всички които са отишли там... а и ще ме дават по телевизията това е ужасно.....