hi all... molq vi za saved kfo da pravq.. na4i situaciqta e slednata - tazi godina kato po4nahme daskalo az si haresah edno mom4e s 1 godina po golqmo ot men.Do tuk dobre no posle se zapoznah s nego razmenihme si nomerata i posle si pisahme v 4ata.Toi naistina e mn sladak i mil,no edin den go vidqh edno momi4e ot tehniq klas da go pregru6ta...pitah go posle v 4ata koq e tazi i toi kaza 4e bili gadjeta..togava mi stana adski gadno i toi razbra estestveno i mi kaza 4e 6tql da kusa s neq ve4e i iskal da bude s men.Az ni6to ne kazah i na sledva6tiq den doide i me celuna.Ot togava trugnahme...oba4e na 2-riq den doide tva momi4e i po4na da se kara s men...vika6e mi 4e 6tqla da izvika nekfi mutri da me prebiqt i vsqkvi gluposti...tezi karanici produljiha 1 sedmica i nakraq az mu kazah 4e po-dobre da se razdelim za6toto ne iskam pove4e da turpq tova momi4e...toi prie makar 4e mu stana mnoogo gadno.Mina okolo mesec i az bqh sama...edin den doide edno mom4e (nai-dobriq mu priqtel) i mi kaza 4e me haresval..az ve4erta mn mislih i re6ih da probvame...taka moje bi 6tqh da zabravq drugoto mom4e..no toi kato razbra 4e hodq s nai-dobriq mu priqtel doide i mi kaza 4e iska pak da sme zaedno...e sega ve4e nz kakvo da pravq...haresvam nai-dobriq mu priqtel no haresvam i nego (daje mai obi4am)...ako zareja Martin (priqtelq mu) 6te mu stane adski gadno i + tva biv6eto gadje na Stanislav (drugoto mom4e) 6te produlji da se kara s men.A ako ostana s martin..nz mislq 4e nqma da sum tolkova 6tasliva..molq vi pomognete mi !!!