- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С кого ще празнувате св.Валентин?
Надявам се да ви хареса тази тема и ще помоля този ,който гласува да напише мнението си по въпроса!![]()
To e po-dobre s priatelki shtoto ako vashte te hvanat s gadjeto(za koeto ne znaqt!) shte si imash seriozni problemi!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ами на мен ми доиде до гуша от това гадже и 14 е мъчение за менебих предпочела да си го прекарам с прителки
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Ами с приятели ще съм поне за момента, но нищо не се знае...
Hoy volv
МНЕНИЕТО БЕШЕ ИЗТРИТОО!
Ами сама както винаги у нас ... никой не иска да ходи с изрод като мене![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Ми с гаджето съм, ама откакто си счупих ръката не мога да излизам, даже и подарък не съм му взела още.А как ми се иска да отида някъде с приятелките и да си направим женско парти,че взе да ми писва само с момчето да се виждам, а за тях да нямам време
![]()
s priqtelq mi)
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
Аз тая година ще празнуван ТРИФОН ЗАРЕЗАН![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Ae hora nqma li da porasnete malko e kvi sa tiq gluposti sv. valentin den na vlubenite .tui si e palna katoli4eska izmislica za vadene na pari ot gluposti v formata na sarca .Q pomislete reano ako 1 den v godinata e na vliubenito to ostanalite dni kakvi sa , danebi m i f da se obi4at samo 1 pat v godinata ???![]()
Maikata na 14.fevruari si se trihon zasrezan (e ako ste emocionalni i ste skasali skoro moje i trifon zarqzan da praznuvate :P )
евала на горния пост =D> =D> =D>
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Ami az 6te sum kakto s gadjeto,taka i s priqtelkite!!)))
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
нашия задружен клас мислим да се събираме сички някаде и да си напрайм купона,няма значение дали ше празнуваме Св.Валентин или Трифон Зарезан...и двата ще ги празнуваме!2 в 1!![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Абе лигави истории свети валентин ...ташаци...плюшени играчки сърчица ... блаааая се напиите за Трифон зарезан
![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
hmm sveti valentin....sami4ka 6te sym![]()
Първоначално написано от ^^kotenceto^^
I az sym , kakto vinagi u nas
I s mene nikoi ne iska da hodi , sigurno zashtoto i az sym izrod
![]()
надявам се с момчето,което харесвам да съм![]()
а как ще се наредят нещата-може и с приятели да съм![]()
Please forgive me If I need ya like I do....
Аз тази година ще си бъда с приятели..Пък в края на купона може и да празнувам![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
^^kotenceto^^ HeDa q ne se izlagaite....prosto ne ste namerili 4oveka koito naistina vi obi4a![]()
mmmmm taka az 6te praznuvam s priqtelq mi![]()
![]()
Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
Лао Дзъ
Ем,завиждам на тея дето ще са с гаджета си...Аз никога няма да бъда с момчето,което истински обичам...може би ще изляза с приятелки на някаде ама едва ли...Абе нищо не се знае...може би ще стане някой чидо и ще бъда с човека,който обичам или с някоя нова любов ама за ся нищо такова не се очертава
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Аз ще пазнувам Трифон Зарезан...
Бааа винаги съм мразела Св.Валентин сърчица рози подаръци ала бала,когато обичаш някой го обичаш през цялата година!
Предпочитам една роза без повод, отколкото 1000 само защото е Св.Валентин.
![]()