- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- чудя се...
здравейте чудя се между два вида подарък за св валентин,знам вече че на повечето ви омръзнаха тия теми ама все пак...според вас кое ще е по-добре?един комлект боксерки с някъв потник или комплект парфюм с дезодорант...спряла съм се на това понеже не обича,сувенири и плюшени играчки...
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
ако на боксерките пише ща чукам може хахах иначе дезедоранта е тъпо щото първо е банално.. второ нали не искаш да си помисли че мирише и му праиш намеци \/
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
=D>Първоначално написано от MiLiNkOtO^
Съгласна!!!!!! Боксерките RULEZzZZzZ
2 т. от правилника. Бан на профил
Ако боксерките са някакви яки и пише примерно... 'Не дразнете питона'или нещо от сорта, избери тях.
![]()
![]()
мдаа...и аз съм на това мнение.по ще се изкефи на това!Ако боксерките са някакви яки и пише примерно... 'Не дразнете питона' или нещо от сорта, избери тях.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ami bokserki.. Moje da zemesh ili s nqkaf qk nadpis ili ti da izmislish neshto i da dadesh da gi shtampovat![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
благодаря много за отговорите!)изглежда ще са боксерки...
тцтц ако беше така щях направо да си му го кажа...Първоначално написано от MiLiNkOtO^
![]()
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
и аз ти се чудя
ako e podarak za SV Valentin moje6 d aporu4a6 da napi6at ne6ty na bokserkite ne6ty milo i s lubof
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
vzemi mu myjki pra6ki...po gotino e....za nego da gi nosi i za teb da im se radva6...![]()