- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Poll: Коя певица ви харесва повече?
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
а пък всъщност не е ли Иси? щото от френски ici ще се прочете 'иси' и затфа така .......![]()
алелуя.
Oт изброените съм за Beyonce, а иначе се кефя на Amy Lee и Pink и за други точно сега не се сещам![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Avril Lavigne,Cristina Scabbia,Tarja,Amy Lee
e malko sum se oburkala togava Emy LeeПървоначално написано от killing_loneliness
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Ми..всички имат по една - две яки песни...с изключеие на Ивана...тая дъртофелница не мога да я търпя...Но за мен най-добри си остават Кели Кларксън и Марая Кери...А от поп-фолк певиците..Преслава си е The Best!
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
AGUILERA estestveno
sade
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
mi az se kefq na momi4eto ot black eyed peas ma ne i znam meto![]()
най-добрата певицаПървоначално написано от emotions
![]()
Лепа Брена![]()
Визия,глас ,песни само и единствено
Beyonce
![]()
2 т. системно.
Britney Spearsотврат,противна ми е!!!
Christina Aguileraами...мога да кажа,че сега изглежда много по-добре от преди.Хубава е!
Kylie Minogueцу
Beyonceуууууууууууууууууууууу
Иванапее си добре жената
Камелияуууууууууууууууу
Liv Cristine![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Певиците са повече от 2, така че не мога да кажа коя ми харесва повече.
ot izbroenite nito edna ne me kefi i poprincip si nqmam to4no opredelena lubima pevica, no da re4em...mn se kefq na Avril Lavigne![]()
ами от изброените-Бритни,иначе Хилъри Дъф...за свирките-Камелия![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
KAMELIA....strahotna viziqne lo6i pesni4ki i mnoogo dobri svirki..v edno interviu be6e kazala,4e obojava da pravi felacio,za6toto prosto obi4ala "hubav,mujki atribut" :P
Нито една от по-горе изброените...по принцип л=бими певици/певци нямам ...само групи ...така че не мога точно да кажа
Mai ne e nujno da kazvam za koia glasuvah.
Аврил Лавин RulezZzZzzZZ