- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-добрите цигари
Кажете кои са?Аз мисля че са Victory White![]()
Имайте впредвид че съм опитвал и друго!
Зелено виктори
Бяло Виктори
Боро
Ne smqtam 4e ima nai-dobri cigari, vseki 6te ti kaje, 4e nai-dobri sa tezi koito toi samiat pu6i. Az mnogo haresvam Parlamen, no i Femina Pink sa dobri.
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
vsi4ki cigari sa si kofti trupka![]()
tiq 6okoladowite
За мен са Парламент и Мурати и сега както увеличиха българсите, тези без бандерол си заслужава да си ги взимаш повече![]()
Davidoff![]()
Целта оправдава средствата
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Най-добрите цигари са отказаните цигари.
seven hiils, za6toto gi pu6a no mn mi haresvat i Davidoff
mili4kaaa
Parliament i bqlo Boro![]()
Аууу тея фемина пинк много ме кефеха, докато не си изпуших кутията. Сега вече ми се драйфа като ги помириша. Аз най си се кефя на Seven Hills, въпреки че са боклуци, то всичко опира до навика.Първоначално написано от Sugar_metalka
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Nqmam nikakwa predstawa zashtoto ne sym pushil nito wednuj , na 14 sym))) I ne smqtam i da probwam
![]()
![]()
Значи днеска опитах LM(Да не се бърка с MM)и да ви кажааааа...ВЪРХА!!!Простоооо ...Нямам думи!Бялото Виктори да го духа!И при това са един лев(Е,без бандерол,или каквото е там).Кажете къде мога да си намеря такива цигари.От Пловдив съм и живея в Кичука.
Най-добрите цигари са правени на ръка.. и са весели.
тактиката е следната:
първо сееш:
После сушиш:
и накрая пушиш:![]()
![]()
![]()
mi do skoro bqh na s klasa slims i si misleh 4e sa vurhut ama sa......ne e taka.nai qki sa viktory delux
vseki e malko lud az puk mnogo
nai dobrite za men sa si global
Арда качак
Mi az pu6a Victory White i te nai-mn si me kefqt,no otkakto stanaxa 2.60 zaebi da si zimam ot tqxI sa sum na Karelia Blue (su6to sa mn qki)
Karelia i seven hills![]()
da i te sa qkiПървоначално написано от BeHuTo_91
ахахахахахах...Първоначално написано от Анонимко
..дам яко е....съгласна!!!
![]()
аз иначе най-се кефа на "Бяло Виктори"
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
\
/
Наебавай и преебавай!
Еми мен най-много ме кефят Orient Express. Ама ся още ги няма с новите цени никъде (пък в магазина до нас ги изкупих :Р) и за ся пуша ММ дълго. Останалото е шит, без Парламент и Давидоф. И пуретите си ги бива...