- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-добрите цигари
Аз пуша и Пал-Мал обаче все пак съм на мнение че няма най-добри цигари!!Цигарите както и да ги поглднеш се са вредни
abe ima edni roozovi cigari ama nz kak sa kazvat :P koito znae da mi pi6e na po6tata sladkata_nonka@abv.bg
Bqlo Victory, no sega minah na cherven Viceroy..![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Victory white ... за сега поне ... ама и GD Blue са добри![]()
![]()
vaniliq slim , kareliq, murati stavat , иначе сичките са лайна![]()
Slims S Class.
Е тфа е.Най-добрите.
Аз пуша главно оранжев Пал Мал и до сега съм много доволен от тях. Все пак са леки и не всеки ги харесва, но на мен са ми тамън, понеже като хвана веднъж, пуша по около 4-5 цигари една след друга и ако са по-силни се натравям яко.
N2O
абе хора я ми кажете някви леки цигари по принцип не пуша но се слу4ва да запаля 1-2 на седмицадо сега си бях взема ева но нещо не ми допаднаха ако някои ми препора4а някви слаби дамски мн.ще сам му благодарна
![]()
ot tunkite cigari Karelia i Murrati slims sa dobro, no men nai me kefqt Agenda slims vanillia
ina4e pu6a nai 4esto Victory White, oba4e me kefqt i Marlboro Lights
Пуша бяло виктори, но най се кефя на Парламент. С бандерол май станаха 5.50, но може да си уредя за 3.50Поне да знам за кво ги давам...
Parlamen slims,Davidoff,Karelia i Seven Hills
Ротманс![]()
Дам това са едни от най-скъпите цигари в света, не само в БългарияПървоначално написано от Анонимко
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Ваис Рой Син
Жълта Фемина
Бяло Малборо
Жълта Агенда
и още 1 са ми наи хубавите за мен цигари обаче не се сещам за името от 2 дена ми ги носят и се не мога го запомня има нарисувана пиперуда на филтъра /me (music) Now playing: 52. Mark Knight ft. Luciana - Mark Knight ft. Luciana - Party Animal (Richard Dinsdale remix)
1. Muratti
2. Parliament super slims
3. Karelia (това само в краен случай)
ми аз пуша ММ slims и са мн добри ама нз може ми S klasa те са мн яки
ВиЕ МъЖеТе СтЕ вАгИнАлИ За ЕбАнЕ ЗаГоРяЛи...............иМа СаМо ЧуКаЙ пАлИ
miiii
zavisi ot parite koito ima6... ani dobrite ewvtini sa oranjev pal mal
ina4e davidof boro parlament..
kubinski purii....
![]()
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
Добри цигари?
Такова животно няма.
Аз лично 5 години ги пуших и славабогу осъзнах че няма смисал и вече 2 години не пуша.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Хубавите и добри цигари са мит.......опаковката и рекламата им са инструмент за формиране на мнения......
100% съгласен. =D>Първоначално написано от Special K
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Cartier![]()