- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-добрите цигари
или
аз такива пуша...па нз кой са най-добрите...![]()
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
От българските-ММ 100,иначе Marlboro![]()
Karelia, Muratti, бял davidoff slims или victory ultra![]()
Любимите ми цигари са Cartier,Karelia Slims,Muratti,Eve,Parlament и Davidoff.И тях пуша само.![]()
za mene nai dobri sa LM i MURATTI
Kareliq Slims, Morati i moje bi Feminata...
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Karelia Slims....
ПС: Всъщност няма добри цигари, ама за анкетата....
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
est 4e parlament ne 4e pu6a ama znam![]()
mn hora sa dovolni i mn im haresvat imenno parlament
savet:nai-dobrite cigari mai 6e se okajat tezi koito sa otkazanite 6toto pu6eneto vodi do bavna i mu4itelna smurt![]()
Ем аз съм опитвал много видове...
Пуша Бяло Виктори ,но се изумих
от кефа ,който ми доставиха цигарите Golden Brown![]()
Много са хубавки..ама вече нещо не ги намирам по "пазара"
Опитвала съм доста видове цигари (особедно като нямаш и се налага да пушиш каквото има),но съм признала Карелията \/
![]()
Аз пуша и се кефя много на Seven Hills. Има и други добри, но тези за мен са си перфектни.
От близо година си пуша Femina White , обаче ще призная че VIKTORI White си го бива!![]()
Най- Добрите са Давидоф (черен) или Ротманс.
Най добрите са ...сгънатите... но по принцип на мен най много ми допада Winstona ... но ако няма пуша бяло ... то бива
![]()
Мечтите са всичко! Мечтай за да имаш към какво да се стремиш , а когато oсъществиш мечтите си....мечтай!!!
Femina pinK ,davidov ,
OBI4AM TE!!!prez muka i sulzi,OBI4AM TE DORI DA me BOLI,da grqh e trqbva da priznaq,no LUBOVTA TI me pra6ta v RAQ!! OBI4AM TE BEBE
yhymzZzПървоначално написано от Tupac Shakur
get off.
karelia slims
Първоначално написано от SeXyTo_f
NAI DOBRITE CIGARI ZA MEN SA GD I CIGARI S KARTON4E \Първоначално написано от Sk8er`ka
/
Parlament Bialo victory
a mn radko pu6a i karelia slims
The pain is temporary!
Всички цигари са еднакво УЖАСНИ! Вече като вида,помириша или чуя за цигари и ми се драйфа.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Ами знам ли кои цигари са най-добрите.Аз пуша Бяло Виктори и ММ100 поне за мен те се идеални![]()