- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-добрите цигари
Най-добри за Давидоф черно....според мен де...аз,ако пуша само тва намирам за хубаво...
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
хората които пишат davidoff, parliament, marlboro, явно никога не са пушили цигари на цена над 2.60..
смешно е да кажеш просто parliament..
аз в момента съм на parliament aqua blue ама не ги пуша щот ма кефат ами просто щото имам под ръка 1 картон дето ми доде без пари..
иначе от бг цигарите съм твърдо или на Gorna Djumaya или на Бяло Виктори.. друго не понасям.. а от вноса мисла че Marlboro White най ми допада.. червеното е много силно.
Иначе с удоволствие пуша черен davidoff и parliament slims каквито и да са..[/img]
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
na men mi haresvat carelia slims i mm slims
Лично на мен ми харесват Davidoff,аз тях пуша,но и Slims Pink i Parlament не са лоши![]()
wsi4ki zigari bi trqbwalo da sa ednakwi no specialno az si gi izbiram po towa dali sa silni ili leki taka 4e victory white nai mi dopadat![]()
![]()
;]]]]]winagi usmihnata
Za men nai dobri sa Global plo4ka ... A ina4e mi haresvat mnogo i New Line Slim menthol , Seven hills , karelia i MM ... No po princip pusha kakvoto ima ( Femina ot 1 lev ...... )
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
abe cigari-se laina pushim.kato nqmam pari pusha i plastmasata ot 1 lew![]()
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...
Първоначално написано от SeXyTo_f
tva e \/
slim size "![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
MM Slims !![]()
ИсКаМ Да ЗнАеТе ВсИчКи, аКо НяКой Ви ПрЕкЛаНя иЗпРавЕтЕ сЕ и ПрОдЪлЖавАйтЕ наТаТъК. Не СпИраЙте дА сЕ БоРиТе, Не СпИрАйтЕ. ЖиВотЪт е ЕдНа пОстОянНа наДпрЕваРа. В НегО вСеКи дЕн Се ПрЕпЛиТа ТъПаТа тЪнКа ГрАнИца МеЖду ЖиВоТа и сМъРтТа!!!
em po princip pu6a samo seven hills....no naskoro mi kazaha 4e f tqh imalo amfetamini i gi sprqh....no nai dobrite za mene sa S classa, eve i orientkite....
Vsi4ki cigari sa otrova samo 4e kato zaklet pu6a4 nai-mnogo haresvam Rothmans,L&M,GD i Femina pink.Predi pu6eh samo Viktory white samo 4e sega ne6to mai sa gi razvalili.
am az ve4i sum daala otg po taq tema..ama sq da vi popitam ima li tunki "davidoff" i dolu gore kolko struvat 60t si4ki mi kaat razli4no..???
Скоро минах на Victory One и съм доволен от тях![]()
ШАРЕНИЯ ^^
За мен Палл Малл са добри също така и Вайсрой без бандерол де![]()
davidof,za6toto se othra4va nikotina,i na praktika ne ti vredqt
Victory Silver. Пуша такива от доста време и ми харесват![]()
Еми...сякви но наай обичам мурати слим(ама те са мн слим а аз такива обичам)Попринцип мразя дебели цигари.........но ми се е налагало...в момента имам само ЕВА(а не еве или ийв)слим
Za men Karelia sa si nomer 1 a i klasika v janra...makar 4e nai-dobre si e bez cigari...
Prestij Slims bql dulug
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
вече мин ах на виктори 1 ..щото смятам да ги спирам .... ще е трудно мамка му иначе ММ и виктори![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Муратти слимс
Горна джумая - Червена, златна и сребърна
Севен хилс![]()
![]()
котито! уооо! жи жи пи пусис! йее! мале! велики! олелеле! няма такива!