- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-добрите цигари
Kareliq slims sa nai dobrite cigari i nai ka4estvenite.
Vsi4ki S-klasa(Murati,Daffidof,Parliament,Marlboro i dr. tumni)![]()
Бе то че преебават - спор няма...иначе по темата - Orient Express, Black Captain и разбира се DunHill.Това са Tha Best.Иначе пушим ръчно завити и Бай Виктор - Victory New Silver и бяло
Victory White i femina pink spored men!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
davidof murati sinio viktory-tva sa cigarite ne mi govorete za seven hills ili carelia slims tva e 4ist planinski vazduh!!!
Victory Silver ( staroto SUPER ) ot tri godini pusha takiva i vse oshte ne sa mi omryznali![]()
I'm losing my favourite game you're lossing your mind again...
Първоначално написано от Анонимко
'
bate dobuur siii verno tva sa nai hubavite cigari
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
=D>Първоначално написано от xcasey jonesx
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
victory silver i white a teq carelia slims deto tolkova mnogo hora gi pu6at naposled1k sa p1len bokluk![]()
ми аз не пуша и мисля че всички са гадни![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
parlament spored men..
zeleno ultra![]()
Ayyy .. samo na men li mi haresvat nai-mnoo kareliqta![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
"Femina pink", tva sa nai-dobrite !!![/i]
ami MM-100 i murati i koz4e moje axaxx![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Tochno Taka bravo Victory White sa nai dobrite cigari i sa mi liubimite te ne sa bokluci kato ostanalite nai qkite cigari.... \Първоначално написано от Tupac Shakur
/
Ne zAsLuJaVaSh SyLzItE MoI nE ZaSlUjAvSh dA pLcHa zA tEb aKo NaIsTiNa Me oBIchSh DOKAJI GO !!! nO vEcHe Ne moGa Da VqRVaM vYV tEB.....
За мен най-готините цигари са KIM,но пуша Seven hills
Priqtno mi e da se zapoznaem!!! Nadqvam se da si dopadnem i da se spriqtelim!!!))
Orient Express, но те са за по напреднали пушачи - не ги пробваите ако нямате години опит с цигарите - GD (Gorna Djumaq) също са много добри.
Лъки Страйк са си класика![]()
Най-добри за Давидоф черно....според мен де...аз,ако пуша само тва намирам за хубаво...
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
хората които пишат davidoff, parliament, marlboro, явно никога не са пушили цигари на цена над 2.60..
смешно е да кажеш просто parliament..
аз в момента съм на parliament aqua blue ама не ги пуша щот ма кефат ами просто щото имам под ръка 1 картон дето ми доде без пари..
иначе от бг цигарите съм твърдо или на Gorna Djumaya или на Бяло Виктори.. друго не понасям.. а от вноса мисла че Marlboro White най ми допада.. червеното е много силно.
Иначе с удоволствие пуша черен davidoff и parliament slims каквито и да са..[/img]
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !