- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-добрите цигари
Престиж и Карелия![]()
Az si pusha Karelia 6toto mi izliza sa6toto kato Rozovata femina deto gi pushih predi!Ako idesh na bezmitnoto vse sa hubaviharesvat mi oshte Lucky Strike,Eve,Muratti
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Има много виктори,ММ,карелия(малко слабички),но ако съм на аванта се ми е тая ква ще е цигарата
pushil sym sqkvi marki cigari , rothmans , rothmans plo4ka , parliament, kim , L&M , marlboro i kakvo li oshte ne NO kato DAFIDOFF takava cigara nqma tva sa nai-dobrite cigari , nqmat ravni no estestveno ne pusha redovno takiva poradi pri4inata 4e sa 4.50 lv (a pyk na den pusha po 1 kutiq cigari nqkoi pyt i pove4e)Първоначално написано от Davidoff
syshto i Captain Black sa unikalni ama pove4e ot 5 cigari na den takiva nemoa izpusha , ebaa mi sa maikata![]()
men si me kefat kareliq ama nqma nai hubavi cigari si4ko e otrova se pak
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Еее пропуснах Davidoff...в момента съм на черен и мн си ме кефят...как съм го забравила...Първоначално написано от BaMBOocHa
![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
as poneje leki4ki pu6a... i za mene sa karelia slims femina rozovka i eva slims![]()
![]()
![]()
аз си пуша Victory Silver и за мене тва са най-добрите
...Bear Me The Light
...
az ne pusha,no sum chuvala otzivi za parlament...a i tva slunchice deto se poqvqva e mnogo veselo![]()
detska radost
![]()
Nqma takowa ponqtie kato "nai-dobrite cigari" wsichkite sa edni i sushti SHITS !!!
Най-добрите тютюневи цигари
с оглед на цена,качество,поносима воня и други,
са за мен Бяло Виктори.
Кат' се има предвид,че съм минала
през кви ли не ненормални боклуци,
с филтри и без филтри,я от безпаричие,
я от желание да се прая на интересна ..
abe hora careliq slims i seven hills kolko struvat gore dolu..ne sym pu6ila ot edna god i sega mi e int \/
за мен са Pall Mall,Davidoff също Парламент ме кефят и Marlboro White, и Виктори Ултра и Силвър пуша
MURATTI AMBASSADOR(без бандерол)
Davidoff,tva e istinata
davidof , Parlament , EVE![]()
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Бяло Виктори \/
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
бяло виктори ако говорим за такива цигари![]()
Pobejdavat onezi koito vqrvat 4e 6te pobedqt
Бяло Виктори и Карелията
victory white са най-хубави![]()
карелия и гд не са лоши и розовата фемина![]()
em te sa mnogo i si zavisi i ot 4oveka de no mene nai mn me kefqt :
bql davidof
kartie (i sinio i 4erveno 4e i zeleno)
parlament (vypreki 4e predi bqha po dobri spored men)
murati (no samo slims)
viceroy (sin)
ot BG:
victory (silver i white)
4ervena gorna djumaq ma mai ve4e ne q praqt
femina pink (masa qki)
[SIZE="4"][b]Forza Magiko Milan !!!
Горна Джамейка (GD)
spored men nai dobri sa victory white![]()
Давидоф , Парламент , Ева , Еве и Карелия