- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-добрите цигари
PARLIAMENT dark blue![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Първоначално написано от Sugar_metalka
Аз пу6а Ева слимс и за мен те са си добри ,но инак ми харесват и Карелиа Слимс.Не отказвам Парламент :P~ Но като цяло -Ева.
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Най-добрите са Арда Без Филтур реколта 1944![]()
![]()
Femina Pink![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Най - добрите цигари според мене са или ева слимс или ММ слимс или фемина пинк или евентуално агенда (жълтите)![]()
Victory Silver...ако знаете как сега умирам за 1 цигара сериозно хора...незнам как ще изтраям ноща
![]()
маа фака
Изсъхналите листа в двора!
Емии за мен бялото виктори ии боро червено ии бяло![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
cartier,eve,davidoff и karelia тва са ми любимите
MURATTI Ambassador с Victory White
Солети![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааа не не не не го казвай пак...Първоначално написано от SinisterDoll
мелник пакет![]()
+ тва са най-евтини
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
"Бяло Виктори" и "Червено Боро" ..най добрия избор\
/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
wze mi dumite ot ustata.Първоначално написано от L_i_z_I
rothmans royal
parliament
cartier
victory delux
i estestveno victory white
Боро и Бяло Виктори според мен те най-ми допадат![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
kareliq spored men sa nai dobrite!!!
Ами за мен няма най-добри, но преди много се кефех на тея EVE, после на ММ, а ся най ми харесват Бялото Виктори![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Ротманс си останаха най-добрите за мен. След тях идва Marlboro Light, белия Парламент...
Първоначално написано от Davidoff
Ами аз пуша син "Tresor",щот от наще така свикнах и на такива си карам,пробвала съм някви ММ и LM,ам вторите са ми малко силни и се замайвам и затва си карам със "Tresor"-a