- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-добрите цигари
За мен са ММ100. Пушила съм и карелия, и виктори 1, и виктори бяло, и престиж, и виктои ултра, и виктори ултра 100, но ММ100 бият. А и ги пуша по-дълго..
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
femina ot lev4e![]()
![]()
![]()
ММ класикслим
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Първоначално написано от Davidoff
i az mislq taka =D>
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
еБАСИ ОТКОГА НАПРАВИХА ЦИГАРИ b]КАМЕЛИЯ СЛИМС[/b]Първоначално написано от gerinceto
![]()
По принцип пуша бяло виктори ама реших ги отказвам и ся съм пак на виктори само 4е на делукс
[
парламент,давидов,мурати и малборо,всичко останало не струва
Вярваи в себеси,защото ти можеш всичко,це ни се ти превъзхождаш другите,не се даваи защото малко хора те заслужават,възползваи се от касотата си,зящото можеш да притежаваш много хора с много неща!
Хубави цигари според мен няма защото всички са отрова, и всепак докато пушех най много харесвах Давидоф магнум и черен класик.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
За мене Мелкин е дъ бестама не един light, или ultra (в момента не мога да се сетя как се казва) а тия класическите. Ама са ми много тежки, затва избягвам.
![]()
... браво, но не забравяй и Ротманс. Всеки който пуши различне от тези 5 вида, по-добре да не пуши изобщо. Тези няколко вида цигари са за хора с класа!Първоначално написано от Upgrade_U
![]()
Victory silver![]()
вие луди ли сте да слагате под''наи-добри''тия български лаина? хубави цигари са Davidoff,Parlament, Marlboro i Kent,kato ne broim fakta 4e Malboro-то и Parlament-та ги развалиха
spored men nikoi cigari ne sa dobri za6toto te trovqt na 4ovek organizma taka4e NE PU6ETEEEEEE
Dobri Cigari li... to nqma dobri cigari vsi4kite sa gadni makar 4e pusha... ama dai sq po temata az mn uvajavam KARELIA slims BLUE 100`
Syshto taka MURATI i BOro
nai dobrite cigari sa s joint ne se prodavat po magazite v stranata distributor dilar ood
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
MI az do kolko znam tova sa cigarite "sobranie" .Ruski sa i kutiika ot tiah v bg vurvi za 10 kinti.
Ами те вс цигари те тровят и по тази логика са боклуци, но аз харесвам PallMall & Parlament Slims
Be FREE!!! And feel the love...
наи добрите са домашннит топалки![]()
давидов не са лоши ама аз си пуша синя горнаостана си най-добра за мене
![]()
Pet zaredeni pistoleta pravqt ra-ta-ta-ta ednovremenno i padash nazad broq do pet i kato pet pr1sta stisnati v iumruk chupim kr1sta i uhoto ti s1s zvuk
Бяло виктори и Давидофффф![]()
ne sum sig dali to4no taka se pi6e "marllboro"
za mene nai dobrite sa GORNA DJUMAQ! ama trea da gi sprem shtoto stava losho...![]()
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.Настоящето е това, което минава неусетно покрай нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето!!!!!
P.S.Най-хубавият ден - днешния.
1. West Silver
2. Marllboro White
3. Victory White
4. Davidoff Black
5. Kent
... k33p w@lkinG ...
СОБРАНИЕ![]()
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!