- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем да заговоря момиче?
По добър начин от този да я заговориш не виждам!Забравяш за срама и тва е!КОлкото и трудно да епросто особенно както ти предстои пълнолетие и като се замислислиш че ти предстои женене...кво си мислиш че ше те загворат и то така 6е стане ли....е да ама не....в днешно време момчетата правят първата крачка колкото и гадно да е
![]()
Абе хора мислете бе,баах мааму кви са тия просташки съвети,да праи квот знае,аз не знам как ще го хареса някоя тоя,баахтине знам къв тревада си за да пишеш на сериозно в тоя форум,бах мааму,а да ви питам ще ми се отвори ли пишката кат еба за първи път...лелееееее.........![]()
![]()
![]()
е ти па,не са толкова много тея дето лъжат. има си съвсем реални момичета,симпатични,които влизат в 4ата. Ти да не мислиш,че само грозотии влизат? Ебати пичките познавам,които влизат в чата.Първоначално написано от Oyamoto
Ако случайно те е излъага и верно е няква грозотия,просто си тръгваш и тва е. Нишо нема да ти стане.
Но при всички положение е по-добре през чата,отколкото е така направо на улицата да спреш няква непозната и да и кажеш "Много си готина,аре се запознаеме". Ше те помисли за луд или поне за нахален.
е ти па,не са толкова много тея дето лъжат. има си съвсем реални момичета,симпатични,които влизат в 4ата. Ти да не мислиш,че само грозотии влизат? Ебати пичките познавам,които влизат в чата.Първоначално написано от Oyamoto
Ако случайно те е излъгала и верно е няква грозотия,просто си тръгваш и тва е. Нищо нема да ти стане.
Но при всички положения е по-добре през чата,отколкото е така направо на улицата да спреш няква непозната и да и кажеш "Много си готина,аре се запознаеме". Ше те помисли за луд или поне за нахален.
Тъкмо мислех да заговоря някое момиче в дискотеката и някои викат,че е тъпо да заговаряш непознато момиче.Но след ваще съвето това ми се струва най-одачно.А това за чата не мерси не обичам такива запознанства.Все пак мисля,че повечето oт вас мислят,че не е тъпо да заговоря някое момиче?Ако може някое момиче също да каже дали харесва така да я заговарят
Защото в петък излизам и предприемам нещо писна ми!
Poslushai q i nqma da sgreshish,mislq che tq obobshti mneniqta na vsichki ni.... =D>e_l_i_z_a Пуснато на: 12.02.1 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Отиваш при нея и я питаш първото нещо,което ти хрумне.Например: "Защо си самичка?Толкова си сладка!" На практика ако те харесва каквото и да и кажеш(освен да не е нещо просташко),ще ти се върже и ще ти отговори мило или предизвикателно.Ако не те харесва само ще те изгледа тъпо или ще ти каже по "най-учтивия" начин да се разкараш.И в двата случая нищо не губиш. .Най-важното е да се усмихваш,да не се вреш в нея и да бъдеш естествен-да не се правиш на безбожното гъзе!
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
naistina mnogo qko suvet4e,no su6to se postarai da praedolee6 toq tvoi strah
ti puk,kvo 6e te e sram,govori s neq se edno q poznava6 ot 5 godini,se edno ste priqteli,trqbva da si samouveren
Емми..трябва да се научиш да се държиш нахакано, което не означава като смешен селски сваляч ами..да се правиш , че не ти пука на такъв ..супер неебателен, щото ние момичетата , като видим , че не ни се обръща внимание подивяваме и правим сичко възможно да ни забележат и като момичетата около тебе почнат да се държат така ...си ти на ход![]()
"Когато надникнеш в бездната,
бездната също надниква в теб"
Фридрих Ницше
Нали разбрахте,че става въпрос за момиче което непознавам!Аз ако го познавах лесниАма и така върви,само трябва да следя кое момиче е само да нестане гаф нещо
Наистина съвета на e_l_i_z_a много ми хареса.
споко е пич аз съм по зле вече съм на 23 и още не съм докосвал момиче камо ли да я заговарям просто АДСКИ МЕГА ЯКИЯ СРАМ разбираш ли. Дори момичета от нашия клас са ми предлагали обаче аз им отказвам нз що. Просто срамът е голямо нещо ама какво да се прави... ( не съм гей)
e все някой път трябва да се престрашиш,нали ?! с мимики и жестове..такива разни неща .. усмивки и само ще си стане![]()
Темата е стара!
Ключ моля.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Използвай многоизтъркания вече начин .. буташ се в нея .. извиняваш се, запознавате се, всимаш й номера .. после й пишеш един смс за лека нощ .. утре пак в дискотеката я каниш да излезете на кафе .. ииии така![]()