Цитирай Първоначално написано от Pick-up Artist
lamero,
приятелю, проблемът е не само твой, ако това ще те накара да се почувстваш по-добре. Познавам приятели, 30 годишни мъже, които все още не могат да заговорят непознато момиче.
Някои от мненията тук са добри, други - никак. Прочети надолу. Прочети поста на In4iTu_, и под "яки лафчета" нямай предвид предварително заучени елементарни глупости. Имай предвид оригиналност на разговора. Вкарвай леко "арогантен хумор" с усмивка. Изчети нататък какво съм писал.

MiLiNkOtO^
ти ми направи впечатление - открояваш се от всички писали дотук в темата... ти си единствената която се опитва да "непомага". Харесвам жени със самочувствие, но смятам че ако скочиш от егото си ще се пребиеш . Хубава снимка между другото.

Гост (който писа на латиница),
мисля че с теб имаме сходен "фрейм". Предполагам знаеш какво имам предвид под "фрейм"

n0mak
желая ти големи Cojones оттук нататък. Успех.

e_l_i_z_a
репликата ти не е добра. Предполага по-нисък статус от нея. Разбира се, може би ще върши работа, ако я каже по подходящ начин, или ако момичето е самотно и отчаяно. И двете "или" не са много вероятни, съгласи се.

Legally_Blonde
Чудесен първи контакт. Убеден съм че имаш много качествени ухажори и опит. lamero, опитай с идеятя й.

Факт е, че жените са много чувствителни към повечето "свалки" от рода на "болеше ли много? как кое, когато падна от рая" и подобни. Начинът е да подходиш към момичето и да започнеш нормален разговор. Не е добра идея да започваш с комплименти. Но е нормално да започнеш с коментар за нещо в ситуацията - част от облеклото й, стойката й, излъчването й, нещо което тя прави в момента... ключът тук е не какво казваш, а как го казваш. Говори бавно, уверено, прави малки паузи между някои думи и изреченията, представи си че пред теб стои най-добрия ти приятел.

Обърни внимание на езика на тялото си. Жените имат 10 пъти по-добро усещане за това доколко естествен и уверен е човек, и умеят да четат добре езика на тялото, до степен която може би никога не си си представял. Изправи се, не забивай брадичката долу, отпусни раменете назад... представи си преди това че си краля на света и всичко ти принадлежи.

Прави много зрителен контакт, не избягвай погледа й. Не откъсвай поглед преди тя да го е направила. Това, комбинирано с уверения тон и леките паузи генерират "сексуално напрежение", което тя ще усети като първоначален интерес.

Бъди забавен. Можеш да пуснеш някоя шега, стига да е на място и да не се самоиронизираш. Ако имаш добро усещане, можеш да приложиш "арогантен хумор". Опитвай. Ако тя се засмее, на прав път си.

Не отговаряй на въпросите й директно. Например:
"На колко години си"
- На достатъчно.
- На 59. Утре имам юбилей в старческия дом и ще пием много лимонада.

"С какво се занимаваш"
- Аз съм модел на мъжко бельо.
- Таен агент. Но не казвай на никого, в противен случай ще трябва да те убия.

не "лъжи", а казвай неща които очевидно не са верни и тя няма да ти повярва за тях. Направи така, че да е ясно че просто се шегуваш и разведряваш обстановката.

Но се интересувай от нея. Бъди леко мистериозен и много заинтересуван от нея и каквото тя има да ти каже.

Мога тук да те упътя с няколко примерни запознавания, за да добиеш представа, но се съмнявам че някой от подобен вид форум би прочел всичко това. А и обичам да съм дискретен за себе си .

Не протакай разговора. Създай привличане, и напусни диалога, като поискаш номера й. Ако твърде много се впускаш в запознанството ще изглеждаш като онези "лепки" които редовно досаждат на момичетата. Не го прави.

Това важи предимно за запознанство на улицата или в училище, магазин, и т.н.

За дискотеки и купони използвай 2 забавни истории, които можеш да разкажеш още след "здравей", дори без причина... бъди много енергичен, жив. Освен историите, опитай да играеш роля. Например запознай се с нея сякаш си Джеймс Бонд а тя е мисис Бонд. Момичетата харесват "игрите".

Тази малка част, която ти написах тук, би трябвало да ти свърши работа на първо време, мъничко парче от пъзела. Както казах, по-важно е как говориш и се държиш, отколкото думите ти. Жените са по разговорите, мъжът действа.

Приеми следните фрази за твои истини
"Ние сме развни, ти не стоиш на пидестал заради красотата си." - Жените са хора като нас, не им придавай божественост.
"Аз съм един, вие сте много" - не се вкопчвай в едно единствено момиче, докато не откриеш най-доброто за себе си. Бъди малко егоист.
"Аз съм мъж, и като такъв не се оправдавам за желанията си." - Много момчета завършват като приятели, просто защото се държат като безполови мекотели. Не бъди такъв. Бъди разционален, нормален мъж с присъщи за един мъж желания. Никакви извинения.
"Ти ме харесваш." - Приеми убеждението че тя те харесва силно още от самото начало. Дръж се така, сякаш знаеш че е луда по теб. Дори да не е вярно, ще бъдеш уверен, магнетичен, и момичето ще вижда в теб лидер, а не малко дете.

НИКОГА не я питай какво иска да прави, за какво да говорите, нито не искай тя да води. ВИНАГИ води разговора, води интерактивността. По време на запознанството не бъди пасивен, остави я да се наслаждава на усещането че има пред себе си мъж.

Ще се проваляш много пъти. Това не е края на света, ще оцелееш дори ако тя те наругае. Тя не е критерий за твоята мъжественост или его.

Успехи на всички!
Тва упътване за малолетния плейбой ли е, или наръчник как да се изложиме максимално пред жените, ебати глупостите. - Аз съм таен агент - съблечи си дрехите за да се уверя че не носиш оръжие бейбии .