- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 10 godini razlika
zdraveite vsi4ki
otskoro imam priqtel, s koito mi e mn dobre i mislq da predpriema sledva6tata stypka,t.n. sex
problema e tam 4e az sam na 17 a toi na 27 i malko me pritesnqva tozi fakt.
dumite mu uj sa izskreni i ne e samo zaradi "ebaneto",no me pritesnqva 4e sled "pyrvata ni no6t" ne6tata moje da se oburkata ne mi se iska poneje mnogo go haresvam.
daite mi savet
P.S. mersi predvaritelno za otgovorite![]()
Не си толкова малка! Какво очакваш? По-малки да ти наливат акъл? Давай! Не виждам проблем.
razlikata v godinite vi ne e problem, za6toto ti ve4e si golqma. ne e kato 13 i 23 primerno. taka 4e davai smelo.
ako vse pak ne si sigurna za iztinskite mu namereniq, go druj na suho o6te malko.
Чакай да те светна на един номер - колкото повече значимост влагаш в ебането толково по трудно ще ти е да го направиш. Тва е едо чукане забога, колкото по рано го осъзнаеш толкова по добре.
хихи![]()
марииче,аз и аз имам някакъв подобен поблем.е то неможе да се нарече проблем де![]()
и аз съм на 17 а мъжа с който уж съм е на 28,ще прави 29...ама какъв е проблема.важното е на мен да ми е добре с него![]()
давай..какво губиш??![]()
Please forgive me If I need ya like I do....
VIE NORMALNI LI STEEEEПървоначално написано от BloodY`RoSe
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sladYR
какво по-точно имаш предвид???![]()
Moje li pikli kato vas da praviat seks s maje..???
Nekva na 17 shte se nabira na 20 i kusur godishen..Taia tema triabva da se lokne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no sam sigurna 4e kogato doide6 na mqstoto na tozi 4ovek i nqkoq taka ti se "nategne"(koeto v slu4aq s men ne e to4no taka) nqma da otkaje6...Първоначално написано от sladYR
![]()
Vie shte momicheta!Vse oshte ste deca!!pak i vie ne ste tolkova vinovni,no na gadjetata vi kade sa im glavite??
Izobshto imate li za kakvo da si govorite.?.Razlikite v godinite i =>durjanieto e goliamo..chudia se kakvo moje da iska edin muj ot dete?..tva e pedofilska rabota ako me pitash![]()
![]()
4esno kazano ima mn za kakvo da si govorq s 4ovek na tolkova godini,otkolkoto s mom4ence na moqta vyzrast,koeto se int samo ot CS i nekvi podobni idiot6tini!!!!![]()
HUBAVO DE!!vseki si ima mnenie..iavno nashte se razminavat![]()
NIKE - Just Do it!
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
mi az imah podoben problem samo deto TOI beshe na 25. i kato osyznah kolko me trovi vyprosa s godinite reshih prosto da zareja cqlata rabota i nakraq [mai] go otrqzoh.
tyi 4e ako otdavash tolkova golqmo zna4enie na godinite i tva te pritesnqva po-dobre ne pravi nishto.no ako si nepukistka i ne ti pre4i...deistvai![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от love_delight
![]()
![]()
![]()
xoxo xora pri moq problem..koito e sa6tiq mai kato na marii4eto,sno6ti se zapoznax s momi4e koeto sa6to uj e s tozi 4ovek..i mi kaza 4e znae za o6te 5 momi4eta,koito toi vyrti..![]()
super mn se izdraznix na tozi 4ovek,za6toto ne e nikakyf da si igrae s 4uvstvata na xorata,da govori na men na neq i na drugite absolutnite ne6ta..da dokosva vsi4ki po edin i sa6t na4in taka 4e si kazax krai![]()
i sme re6ili s moqta nova "priqtelka" da mu ustroim mn qk kapan..to4no za sveti valentin....![]()
da vidi i toi kolko e xubavo nqkoi da se ebava s nego![]()
Ami napravete sexa, ti si golqma i 6tom se 4uvstva6 sigorna, lo6o nqma da opita6![]()
![]()
No ve4e ass ne moga da znam dali 6te te ostavi sled 1vata no6t, za6toto SPORED MEN edin muj na 25+(nagore) godini (kamo li na 27) NE moje da zaobi4a edna tiineinjurka. 6toto 4oveka si e na vuzrast i ve4e se e vlubval, razlubval, obi4al, mrazil bla bla...v smisal ti moje bi NE si mu bezrazli4na, no ne vqrvam da ima golemi 4uvstva, prosto ne vqrvam v takiva vruzki![]()
![]()
Ti si precenqva6 kakvo da pravi6, ass ne go poznavam, 4e da te posuvetvam, ama sum napulno protiv vruzkite s nqkoi 25+godi6en![]()
napulno podkrepqm mnenieto na sladYR, az poznavam mnogo hora na po 25 godini i spored tqhnoto i moito mnenie trqbva da si ebasi LOOSEEERA za da ne moje6 da si nameri6 momi4e na tvoeta vuzrast , a ne da si hva6tat 17-18 godi6ni koito o6te ne sa se osuznali kakvo to4no pravqt
![]()
А според мен, трябва да си ебати лузъра, ако се ограничаваш само до амортизираните кифли на твоята възраст. Ще те видим, когато станеш на 20-21 и нагоре, дали ще харесваш само 20-21 годишни. Тогава по-може да поговорим по тази тема.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Левски шампион але але!
uspokoi se....sladYR Пуснато на: 10.02.10 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Moje li pikli kato vas da praviat seks s maje..???
Nekva na 17 shte se nabira na 20 i kusur godishen..Taia tema triabva da se lokneznaesh li kolko ima na po 14 rugnali s nqkuf na 25 tq pone e na 17,makar,che suushto ne e za nego...ei kuklo,fse edno nqma dr momcheta,deto da sa za teb
no...Vseki si ima mnenie![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Mi az sum 15 i sega 6te izlizam s edin, koito e na 23. Pone ti si na 17, taka 4e davai, vse pak 4ovek se y4i ot gre6kite si![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
ami prosti4ko e..ili go pravich ili ne...Първоначално написано от marii4eto
ъ... и като е на 17 ква е гаранцията, че няма да я зареже пак?
Не бе, ми няма лошо, верно предполага се, че имаш мозък в главата, така че пробвай пък квото стане...
Както казаха човек се учи от грешките си...
Аз ако бях на теб щях да обърна нещата така, че все едно аз съм го използвала, ако видя че нящата отиват на зле...![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Air_J написа:
"А според мен, трябва да си ебати лузъра, ако се ограничаваш само до амортизираните кифли на твоята възраст. Ще те видим, когато станеш на 20-21 и нагоре, дали ще харесваш само 20-21 годишни. Тогава по-може да поговорим по тази тема."
ми да ти кажа до 20 не ми остава много, а и едно е 20-21 и савсем разли4но е 26/7 + да излизат със 17 годи6ни моми4енца![]()
shte te napuka edno zdravo odzad i tova e ti go haresvash zashtoto e po golqm zashtoto se 4ustvash interesna pred tvoite vrasni4ki s edna duma odzad moq savet e da go darjish na zor da mukazvash 4e iskash i kogato te pita ti mu kaji ne i ako te napsuva ili napravi nqkakva fizionomiq zna4i celta mu e da te napuka no i razlikata v godinite e kategori4na za otg toi e samostoqtelen ima sex telefoni edvali ne si pora4va prostitutki tova e istinata ti za nego si kato igra4ka dokato nqmash neshto go iskash kato go polu4ish ti umrazva kade shte se sravnqvash s momi4eta na negovata vazrast ti si kelesh te sa dami s koi shte nu e po priqtno ne se bazikai napukali te krai sa vsi4ko