.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Тема: 10 godini razlika

marii4eto
    Guest

10 godini razlika

zdraveite vsi4ki
    otskoro imam priqtel, s koito mi e mn dobre i mislq da predpriema sledva6tata stypka,t.n. sex
    problema e tam 4e az sam na 17 a toi na 27 i malko me pritesnqva tozi fakt.
    dumite mu uj sa izskreni i ne e samo zaradi "ebaneto",no me pritesnqva 4e sled "pyrvata ni no6t" ne6tata moje da se oburkat a ne mi se iska poneje mnogo go haresvam.
    daite mi savet
    P.S. mersi predvaritelno za otgovorite

Не си толкова малка! Какво очакваш? По-малки да ти наливат акъл? Давай! Не виждам проблем.
    Ко Ша Ям :
    Китайски бездомник

искам адреса на "Голи Купони 2005!!!!!"

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    razlikata v godinite vi ne e problem, za6toto ti ve4e si golqma. ne e kato 13 i 23 primerno. taka 4e davai smelo.

ako vse pak ne si sigurna za iztinskite mu namereniq, go druj na suho o6te malko.

Чакай да те светна на един номер - колкото повече значимост влагаш в ебането толково по трудно ще ти е да го направиш. Тва е едо чукане забога, колкото по рано го осъзнаеш толкова по добре.

Град
    In My DreaMs
    хихи
    марииче,аз и аз имам някакъв подобен поблем.е то неможе да се нарече проблем де
    и аз съм на 17 а мъжа с който уж съм е на 28,ще прави 29...ама какъв е проблема.важното е на мен да ми е добре с него
    давай..какво губиш??
    Please forgive me If I need ya like I do....

Цитирай Първоначално написано от BloodY`RoSe
    хихи
    и аз съм на 17 а мъжа с който уж съм е на 28,ще прави 29...ама какъв е проблема.важното е на мен да ми е добре с него
    давай..какво губиш??
    VIE NORMALNI LI STEEEE

Град
    In My DreaMs
    Цитирай Първоначално написано от sladYR
    Цитирай Първоначално написано от BloodY`RoSe
    хихи
    давай..какво губиш??
    VIE NORMALNI LI STEEEE

какво по-точно имаш предвид???

Moje li pikli kato vas da praviat seks s maje..???
    Nekva na 17 shte se nabira na 20 i kusur godishen..Taia tema triabva da se lokne

Град
    In My DreaMs
    Цитирай Първоначално написано от sladYR
    Nekva na 17 shte se nabira na 20 i kusur godishen..Taia tema triabva da se lokne
    no sam sigurna 4e kogato doide6 na mqstoto na tozi 4ovek i nqkoq taka ti se "nategne"(koeto v slu4aq s men ne e to4no taka) nqma da otkaje6...

Vie shte momicheta!Vse oshte ste deca!!pak i vie ne ste tolkova vinovni,no na gadjetata vi kade sa im glavite??
    Izobshto imate li za kakvo da si govorite.?.Razlikite v godinite i =>durjanieto e goliamo..chudia se kakvo moje da iska edin muj ot dete?..tva e pedofilska rabota ako me pitash

Град
    In My DreaMs
    4esno kazano ima mn za kakvo da si govorq s 4ovek na tolkova godini,otkolkoto s mom4ence na moqta vyzrast,koeto se int samo ot CS i nekvi podobni idiot6tini!!!!

HUBAVO DE!!vseki si ima mnenie..iavno nashte se razminavat

Фен
    Град
    BlondLandia
    NIKE - Just Do it!
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

mi az imah podoben problem samo deto TOI beshe na 25. i kato osyznah kolko me trovi vyprosa s godinite reshih prosto da zareja cqlata rabota i nakraq [mai] go otrqzoh.
    tyi 4e ako otdavash tolkova golqmo zna4enie na godinite i tva te pritesnqva po-dobre ne pravi nishto.no ako si nepukistka i ne ti pre4i...deistvai
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от love_delight
    NIKE - Just Do it!

Град
    In My DreaMs
    xoxo xora pri moq problem..koito e sa6tiq mai kato na marii4eto,sno6ti se zapoznax s momi4e koeto sa6to uj e s tozi 4ovek..i mi kaza 4e znae za o6te 5 momi4eta,koito toi vyrti..
    super mn se izdraznix na tozi 4ovek,za6toto ne e nikakyf da si igrae s 4uvstvata na xorata,da govori na men na neq i na drugite absolutnite ne6ta..da dokosva vsi4ki po edin i sa6t na4in taka 4e si kazax krai
    i sme re6ili s moqta nova "priqtelka" da mu ustroim mn qk kapan..to4no za sveti valentin....
    da vidi i toi kolko e xubavo nqkoi da se ebava s nego

Супер фен
    Ami napravete sexa, ti si golqma i 6tom se 4uvstva6 sigorna, lo6o nqma da opita6
    No ve4e ass ne moga da znam dali 6te te ostavi sled 1vata no6t, za6toto SPORED MEN edin muj na 25+(nagore) godini (kamo li na 27) NE moje da zaobi4a edna tiineinjurka. 6toto 4oveka si e na vuzrast i ve4e se e vlubval, razlubval, obi4al, mrazil bla bla...v smisal ti moje bi NE si mu bezrazli4na, no ne vqrvam da ima golemi 4uvstva, prosto ne vqrvam v takiva vruzki
    Ti si precenqva6 kakvo da pravi6, ass ne go poznavam, 4e da te posuvetvam, ama sum napulno protiv vruzkite s nqkoi 25+godi6en

Guest
    napulno podkrepqm mnenieto na sladYR, az poznavam mnogo hora na po 25 godini i spored tqhnoto i moito mnenie trqbva da si ebasi LOOSEEERA za da ne moje6 da si nameri6 momi4e na tvoeta vuzrast , a ne da si hva6tat 17-18 godi6ni koito o6te ne sa se osuznali kakvo to4no pravqt

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    napulno podkrepqm mnenieto na sladYR, az poznavam mnogo hora na po 25 godini i spored tqhnoto i moito mnenie trqbva da si ebasi LOOSEEERA za da ne moje6 da si nameri6 momi4e na tvoeta vuzrast , a ne da si hva6tat 17-18 godi6ni koito o6te ne sa se osuznali kakvo to4no pravqt
    А според мен, трябва да си ебати лузъра, ако се ограничаваш само до амортизираните кифли на твоята възраст. Ще те видим, когато станеш на 20-21 и нагоре, дали ще харесваш само 20-21 годишни. Тогава по-може да поговорим по тази тема.
    Левски шампион але але!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    sladYR Пуснато на: 10.02.10 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

uspokoi se.... znaesh li kolko ima na po 14 rugnali s nqkuf na 25 tq pone e na 17,makar,che suushto ne e za nego...ei kuklo,fse edno nqma dr momcheta,deto da sa za teb
    no...Vseki si ima mnenie
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Фен
    Град
    mircmax
    Mi az sum 15 i sega 6te izlizam s edin, koito e na 23. Pone ti si na 17, taka 4e davai, vse pak 4ovek se y4i ot gre6kite si
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Guest

Re: 10 godini razlika

Цитирай Първоначално написано от marii4eto
    zdraveite vsi4ki
    otskoro imam priqtel, s koito mi e mn dobre i mislq da predpriema sledva6tata stypka,t.n. sex
    problema e tam 4e az sam na 17 a toi na 27 i malko me pritesnqva tozi fakt.
    dumite mu uj sa izskreni i ne e samo zaradi "ebaneto",no me pritesnqva 4e sled "pyrvata ni no6t" ne6tata moje da se oburkat a ne mi se iska poneje mnogo go haresvam.
    daite mi savet
    P.S. mersi predvaritelno za otgovorite
    ami prosti4ko e..ili go pravich ili ne...

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    ъ... и като е на 17 ква е гаранцията, че няма да я зареже пак?
    Не бе, ми няма лошо, верно предполага се, че имаш мозък в главата, така че пробвай пък квото стане...
    Както казаха човек се учи от грешките си...
    Аз ако бях на теб щях да обърна нещата така, че все едно аз съм го използвала, ако видя че нящата отиват на зле...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Guest
    Air_J написа:
    "А според мен, трябва да си ебати лузъра, ако се ограничаваш само до амортизираните кифли на твоята възраст. Ще те видим, когато станеш на 20-21 и нагоре, дали ще харесваш само 20-21 годишни. Тогава по-може да поговорим по тази тема."

ми да ти кажа до 20 не ми остава много, а и едно е 20-21 и савсем разли4но е 26/7 + да излизат със 17 годи6ни моми4енца

Guest
    shte te napuka edno zdravo odzad i tova e ti go haresvash zashtoto e po golqm zashtoto se 4ustvash interesna pred tvoite vrasni4ki s edna duma odzad moq savet e da go darjish na zor da mukazvash 4e iskash i kogato te pita ti mu kaji ne i ako te napsuva ili napravi nqkakva fizionomiq zna4i celta mu e da te napuka no i razlikata v godinite e kategori4na za otg toi e samostoqtelen ima sex telefoni edvali ne si pora4va prostitutki tova e istinata ti za nego si kato igra4ka dokato nqmash neshto go iskash kato go polu4ish ti umrazva kade shte se sravnqvash s momi4eta na negovata vazrast ti si kelesh te sa dami s koi shte nu e po priqtno ne se bazikai napukali te krai sa vsi4ko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си