- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- kak moje da ima takiva kompleksari?
takam...zna4i imam edin priqtel ako vuob6te moje da se nare4e priqtel koito ima adskoto samo4uvstvie!!!est nqma lo6o 4ovek da ima samo4uvstvie ama to negovoto e napravo ujasmisli se za ne6to mnogo pove4e ot men i vinagi mi go natqkva!az znam 4e go pravi ot kompleksi i ne mu obru6tam vnimanie ama toi naistina ve4e po4na da me drazni i to mnogo!!!govorih s nego i mu go kazah a toi mi vika "be ti maloumen li si kak 6te imam samo4uvstvie"???xaxa toi se misli za nai velikiq 4ovek a opredeleno ne e!est vednaga bih mu dal ignore pri drugi obstoqtelstva no e ot moq klas i az nqmam dr priqteli v klasa
stoim na edin 4in i postoqnno go turpq ama ve4e mi pisna!est vsi4ki 6te kajete mi premesti se-nqma kade vseki si stoi s nqkoi i nqma svobodno mqsto tui 4e sum prinuden da stoq s nego i da go turpq
vse pak ima i ne6to hubavo kato 4ovek v nego i ako ne be6e takuv kompleksar i ne se misle6e za nai dobriq v celiq svqt nqma6e da ima problem!!!
furli mu edin boi i 6te se opravi
tvurde mnogo si se vglubil v tova; puk i koi te kara da go turpi6-ima i drugi hora v u4ili6te osven klasa ti. kakvo ti puka 4e imal super golqmo samo4uvstvie-mi negov si problem.
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Spoko,6te se opravqt ne6tata.Ti ne poznava6 li nikoi drug osven ot klasa ti?Ti ne si dlujen samo s toq da kontaktuva6 i da bude6 priqtel.Da i az po4ti ne se razbiram s moq 6iban klas,to dobre 4e pone za posledna godina sme zaedno,no puk si imam priqteli ot drugite klasove i tn.Ne znam,ti si re6ava6 kakvo da pravi6.![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
един познат от нашия клас има същия проблем - и неговият "приятел" има страшно самочувствие. голям педал е . ( тва е според мен) - аз ще ти кажа да му дадеш игнор и да не му обръщаш внимание. замислял ли си се дали нямаш други приятели именно заради тоя.
мисленето му е майката. хвани се и или го набии да си замълчи или си намери други с който да движиш - от начало ако го оставиш , няма да ти се лепне веднага някой.
Първо докажи че си човек и че не си като другия.
е тва е от мен
късмет
Комплексари винаги е имало,има и ще има просто свикваи през целия ти живот ще е така.. просто в училище се зблъскваме за пръв път с тях![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
mi napravi taka 4e da mu sma4ka6 leko samo4uvstvieto.. ebavai go ne6to.. imitirai go.. de da znam ima hilqdi na4ini