- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- da trugna li s nego?
ami edno mom4e ot klasa me haresva, i az nego, no ne mnogo(da kajem 4e mi e simpati4en), ta vuprosut mi e da trugna li s nego za malko opit, poneje do sega ne sum imala koi znae kolko gadjeta.
poneje sum mnogo pretenciozna, trudno si haresvam nqkoi!, no koi znae ako trugna s nego moje da go haresam pove4e.
ami ako ne go h-va6 dostata4no msilq 4e e po-dobre da ne tragva6 s nego,za6toto ako se suberete 6te osuznae6 4e ne iskash da si s nego i shte si razvalite otnosheniata,a vse pak ste v edin klas...nqma da vi bude lesno!
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
А не ви ли писна с тези малоумни въпроси !?"Да тръгна ли с него" ?!Абе тва си е твоя живот!
Ти сама трябва да решиш,а не да питаш други хора![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
![]()
Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
=D>
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Аз пък мисля, че е необмислено да тръгнеш с него! Дори е немислимо да го харесваш! Та той е от твоя клас!![]()
trugni 4e posle shte sujalqvash 4e ne si opitala![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
на това мнение съм и азПървоначално написано от Alli
![]()
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Направи това, което идва от сърцето ти!
Аве хора, какво толкова акос късат??? Ами я си представете, това е човека за нея, който може да я направи щастлива...дали някога ще разбере ако не опита и дали някой ден няма да съжали, че е изтървала момента?![]()
Hoy volv