.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    wst
    Guest

моля виии...

ами... въпросът ми е лесен... как да я забравя при положение че я обичам много много много но тя мен не и искам за я забравя?

Фен
    Град
    Burgas
    ne bih narekla vaprosa ti lesen...
    az sam v sashtoto polojenie...prosto napravi vs da ne q vijdash i prenaso4i vnimanieto si drugade! otdeli vreme za ...sebe si!
    Hoy volv

wst
    Guest
    не наистина я обичам много... но сме в едно училище... всеки ден се виждаме... тя е в съседния клас... не мога да спра да мисля за нея... въпреки това искам да я забравя защото усещам че се измъчвам единствено... с нея се държим по-различно но въпреки това ичач чувството че тя ме обича а не е така... А АЗ Я ОБИЧАМ МАМКА МУ!!!

хихи .. ти мъж ли си или кво? Покажи малко характер. Нищо няма да стане от самосебе си. Ще ти трябва време, но всичко ще е ок

Фен
    Град
    Burgas
    ee sega pak kakav maj bil...stige ste mu izbivali glupavi kompleksi.
    Spoko pi4, ne q obi4ash, prosto si mn vliuben...naso4i vnimanieto si drugade, shtom ne mojesh da spresh da q vijdash
    Hoy volv

Guest
    daaa na mnenieto na air_soul sum i az.Nameri si druga cel,kakto se pee v edna pesen nameri nqkoi da poludqva po teb.Da si vluben e ne6to seriozno, no vse pak gadnoto e v tvoq slu4ai 4e lubovta e nespodelena.Opitva6 se da zabravi6 taq macka i taka {kolkoto i da ti e trudno}Kazva6 si : Kakvo puk, da ne e samo tq ? Kolko momi4eta 4akat da se vlubat v men ?
    Gledai pozitivno :P

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    хихи .. ти мъж ли си или кво? Покажи малко характер. Нищо няма да стане от самосебе си. Ще ти трябва време, но всичко ще е ок
    На същото мнение съм.

Цитирай Първоначално написано от air_soul
    ee sega pak kakav maj bil...stige ste mu izbivali glupavi kompleksi.
    Spoko pi4, ne q obi4ash, prosto si mn vliuben...naso4i vnimanieto si drugade, shtom ne mojesh da spresh da q vijdash
    кви комплекси? хаха. Тва е един от житейските уроци, които ще го доведът до дилемата дали да е само user или нещо повече.

Ми аз съм в АБСОЛЮТНО същото положение.Още искам да виждам очите му,усмивката му,да чувам гласа му,но така само се измъчвам.Недей да и обръщаш много внимание и си намери друго момиче...
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Има само едно решение на твоя проблем .... звучи шаблонно, но при положение че няма шансове наи добрият съветник е времето ..... с времето ще срещнеш много други момичета естествено те няма да са като това което обичаш за тебе тя е едонствеба в момента.... ноо няма незаменими хора има незабравими гледаи само напред ..ще ти мине
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    I az bqh aka predi...4 godini go obi4ah.Nqma lek...edinstvenoto ,koeto moje6 da napravi6 e da si fane6 gotino gadje i da ne q vijda6 4esto-taka 6te q zabravi6 postepenno ,no e mn. trudno da znae6

Фен
    Град
    На гъза на географията
    {SeXy_BaBy} разбира се че е трудно но не е невъзможно няма невъзможни неща...а което не ни убива ни прави по силни....въпроса е да не се самосъжалявате просто теглете по една майна на всичко и гледаите напред
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    На същото мнение съм.

Ei tva tae zabi!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    при положение че "много много много" я обичаш я пусни да си е щастлива
    не си нито първия, нито последния човек с разбито сърце, а пък и няма много смъртни случаи
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Опитвай се да не мислиш за нея...излизай с приятели,ходи по купончета,дискотеки и т.н.Трудно е,но няма начин...пък и не е единственото момиче на света !
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland

Re: моля виии...

Цитирай Първоначално написано от wst
    ами... въпросът ми е лесен... как да я забравя при положение че я обичам много много много но тя мен не и искам за я забравя?
    vremeto lekuva....mnogo e trudno..tova go znam...ama kato tq ne te 6te...nqma kakvo da napravi6

4e ne e edinstvenoto ne e ama 6te e trudno pone za tova spor nqma-6tom ima lubov,no vsi4ko otminava-nali znae6 vsi4ko s vremeto si i bez ot4aivaniq
    Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
    Лао Дзъ

Фен
    Град
    Sofiq
    трудно
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Budi silen!!!Lubovta ne idva samo vednuj,a siguren li si 4e tova e golqmata ti lubov???Sumnqva me!!Shte doide momi4eto,koeto 6te te dari s lubovta ,koqto si me4tal,budi siguren v tova!Ot li4en opit ti go kazvam!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си