- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vazmono li e?
sa6testvuva li priqtelstvo mejdu biv6i gajeta?![]()
da, su6to taka su6testvuva i triglav letq6t oranjev slon..Първоначално написано от 4arovnica
I am in your fridge stealing your foodz!!
OPREDELENO DA !!! Tova e naj-dobroto i naj-duklogo vazmojno priatelstvomejdu momche i momiche .. bez da stava vupros za nehshto povece..
n0mak moje i da sashtestvva tkaf slon no priatelstvo mejdu bivshi priateli ima! s po4ti vsi4ki bivshi moi gadjeta sa sme si priateli a s edn ot tqh s me i mnog o dori briateli ve4e 5 godini otkakto se razdelihme i se oshte si podarjame golemi priatelksi vzaimootnosheniq
Fuck The Religion
С момче с което съм правила скс никога не мога да бъда приятелка. Тва се детски истории -> мега зле.![]()
![]()
![]()
ако някой те е излъгал че съществува такова приятелство![]()
"Целувка за лека нощ"
МНЕНИЕТО БЕШЕ ИЗТРИТО!
http://www.nhptv.org/rrcont/images/r...eelephant1.jpgПървоначално написано от roken
P.S. btw malko me pla6at tiq slonove.. leko sa.. zli![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
попринцип да но рядко е нещо по трайно от връзката която са имали преди товапри мен не
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Съществува! Казвам го от личен опит.
В момента имам такова.![]()
Ami daObache v povecheto sluchei tova moje da stane sled dalgo vreme shtoto kato skasate i se nqkoi ot dvamata ima nqkfi negativni emocii ...
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
nqkyde bqh pro4ela tova---priqtelstvoto moje da zavyr6i s lubov,no lubovta s priqtelstvo rqdko!
Да.Първоначално написано от 4arovnica
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ДА!!!Най-добрият ми приятел ми е и бившо гадже...е...не,че връзката ни беше много сериозна...тогава не се познавахме много...но с времето станахме много добри приятели...Първоначално написано от 4arovnica
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!