- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- za "priqtelite"
mislite li che sushtestvyvat istinski priqteli? i spored vas moje li da ima samo priqtelstvo bez kapka istinska lubov..
Ами това е просто абсурдно. Истинското приятелство винаги съдържа любов, дори и ние да не го осъзнаваме.
![]()
stava vupros za priqtelstvo mejdu momiche i momche...![]()
Естествено , че е възможно.Аз обичам безкрайно много най-добрия си приятел , обаче чувствата ми са чисто приятелски.![]()
"Когато надникнеш в бездната,
бездната също надниква в теб"
Фридрих Ницше
Чесно казано аз имам 3-4 истински приятели....другите са ми просто познати!![]()
=D> Общо взето е така, но не е лошо и да имаш повече! :PПървоначално написано от ziky
Mmm dosta rqdko moje da syshtestvuva istinsko priqtelstvo mejdu momche i momiche.V povecheto sluchai ediniq ot dvamata ima...neshto poveche ot priqtelski chuvstva.Inache i moite istinski priqteli sa malko,no sa mi dostatychni i mno si gi obicham
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Темата е дискутирана много пъти.
Истински приятели има, но за съжаление са МНОГО малко..почти не се срещат.
Приятелство без любов е напълно възможно да има.![]()
Vusmojno e...naistina pri vsqka vruska ("nai-dobro priqtelstfo") sushtestfuva liubov i nqkude mn silna,no ne takava,kakfato e naprimer m/u gadjeta...sufsem raslichna liubov...![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
vuzmpjno e razbira se
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
ne e vuzmojno da ima priqtelstvo bez lubov!za da si stinski priqtel trqbva da obi4a6 priqtelite si